Frostie Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Bych se toho nebál. Kdyžtak koupíš nový Mohu se směle optat, kde mají GX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Můžeš a? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 No, zeptal ses mě, jestli můžeeš zeptat. Tak se ptej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 No, zeptal ses mě, jestli můžeeš zeptat. Tak se ptej.OK. Kde lze kromě fóra zakoupit GX 56 s pozitivem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 To nevím, protože jsem po tom nepátral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 To nevím, protože jsem po tom nepátral.Tak ani není nutno pátrat, nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Já to ani nemám v úmyslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Zlákal jsi ho taky? Já přidám ještě detail té nejlepší části z mého kousku, tedy vrtule. Zlákal! Měl bych být za to od Casio placený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 To bys musel asi ještě hodně přidat, v počtu prodaných kusů je jeden kousek jako jehla v kupce sena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Jsem vytáhnul z hodinkovnice úpe mrtvé Kingy. Vynulované, žádné funkce nefungovaly pouze adjust. Dnes je 4h nabíjím na přímém slunci a stále pouze medium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Tak jeste nejake 4h do plna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Gulfmaster... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Ja mel Kingy o vikendu, ale nasel sem si chvili az ted, to tady hodit ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Gut, kolego! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 To vypada jak niekde v ponorke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Fotku jsem udělal už včera, ale nějak jsem ji sem zapomněl dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Nový přírůstek,děkuji Jirkovi z Helveti.cz za nadstandardní přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Kucí, pomůžete mi rozluštit tuhle malou záhadu, než začnu studovat manuál? Usnul jsem s hodinkama na ruce, o půl třetí jsem vstával k dcerce a radoval jsem se, když jsem asi po týdnu viděl v rohu RCVD. Ovšem ráno už to tam nebylo. Stiskl jsem tedy tlačítko pro kontrolu a tam je záznam o úspěšném příjmu signálu v jednu ráno. Ale RCVD nikde. WTF? Od té doby, co jsem sundal porodní monstra, jsou stále na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 5etter: To je jednoduché. Hodinky provádějí synchronizaci ještě ve 3 ráno. Tam se už ve tvém případě evidentně nepovedla. Proto tam to RCVD nemáš. Pokud synchronizaci vyvoláš ručně a hodinky se "chytí", RCVD se zase na displeji objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se