t2 Odesláno 26. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Poprvé géčka :-)A hned limitky. Skvělý výběr. Gratuluji. Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 M-72: A jaké z nich máš pocuty? Mohu porovnat s F91 W, ty jsem nedal... nemohl jsem si zvyknout na velikost. (zlatá varianta byla ale hezká) Tyto jsou prima, nechtěl jsem nic složitého. Preferoval jsem hranatá géčka. Kovové pozdro je fajn, mám je zatím půl dne, tak tolik zkušeností ještě není ;-) Byly tady na fóru dlouho v prodeji, tak jsem je dnes vzal. Kdyby se někomu náhodou válelo doma to gumové očko na pásek, vzal bych ho. Občas bych to využil jako alternativu k té zlaté přezce. (Variantou je koupit kvůli tomu celý pásek se stříbrnou sponou a gumovým očkem, uvidím) A hned limitky. Skvělý výběr. Gratuluji. Díky ;-) mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Kdyby se někomu náhodou válelo doma to gumové očko na pásek, vzal bych ho. Občas bych to využil jako alternativu k té zlaté přezce. (Variantou je koupit kvůli tomu celý pásek se stříbrnou sponou a gumovým očkem, uvidím)Dá se koupit na ebay. Jen si nemůžu si vzpomenout na to vyhledávací stovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Jako... Líběj se mi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Dá se koupit na ebay. Jen si nemůžu si vzpomenout na to vyhledávací stovo. Strap holder se tomu nadává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 trochu nasnezilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 (upraveno) Celá rodina jsme teď v Géčkách, zkusím příště rodinné foto - zatím moje maličkost Upraveno 28. ledna 2019 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Zase jsem se zkusil překonat a mít je den na ruce, ale za hodinu byly zase ve vitríně. Půjdou za chvíli k turkovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 ČERSTVÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Zítra do terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Pěkné žábáky,odkud si je bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Hodinky 365 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Díky ,koukám že je mají za super peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) To bych řekl, že za super peníz, trochu jsem se obával, kde je zakopanej pes , ale vše je ok - mohu jen doporučit! Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem jurryk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jsou to vystavený kousky, které se dlouho válely na prodejně a navíc je Casio stahuje z prodeje. Ale za ty prachy je to dobrej kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 No ty co tam ještě včera byly už jsou fuč,už jen barevná verze na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se