ggrand Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 dykmore : To se nedivím. Jsou super. Měl jsem je 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Dneska nějak lítá tlak, raději zůstanu doma u vínečka...Taky koukám, že mám křivku jak noty na buben... Zapínám raději název dne, ať se na to nemusím dívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) ....2x digi géčka v Harrachově.... Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 ..jeste dnes na sjezdovce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Než jsem se dokopal, tak už svítilo jen na kopec:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Sice jsem si před lety řekl, že už nikdy žádné G-Shock nechci, ale pak mi přišlo pořízení kovových jako celkem dobrý nápad. Bohužel jsem zjistil, že všechny co se mi libí se už nedají sehnat nebo jsou za hroznou paletu. Takže nakonec ode dneška G-1710D-1AVER. Perfektně sedí a velikost není nijak pobuřující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 A protože se mi líbí, tak ještě jednu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak ty jsou krutopřísné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tyhle géčka vůbec neznám... není to sice můj šálek čaje, ale každopádně jsou zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 První letoší venkovní koupel (tedy pro G-shocky, já nejsem zrovna otužilec ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 A protože se mi líbí, tak ještě jednu fotku.gratuluji.zajímavá původní větev g-shock cockpit.často jsem o takových anadigi géčkách uvažoval, teď už se dají sehnat dost zřídka. kdoví, zda se ještě vyrábí.tohle je zrovna dost povedený model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Díky, opravdu mě mile překvapily. Jsou poměrně přehledné, mají jen minimum nápisů a to je pro mě velké plus, protože přeplácanost textů, co je na většině G-Shock mi vadí. Ale chápu, že je to součást jejich identity. A líbí se mi na nich ta kombinace analogu a obou verzí displeje. Bonusem je metalická červená hodinová ručička, která má pod každým úhlem trochu jinou barvu. Co jsem nečekal, tak použitelnost lumi. I po několika hodinách jde pořád bez problému odečítat čas. Zajímavý je i tah, horní dva dílky a dílek u spony jsou plné, zbytek je skládaný. No kdyby takto vypadal každý skládaný tah, tak by bylo na světě krásně. Nic nechrastí a celkově hodinky skvěle sedí. Jo a hlasitost zvukových signalizací je více než dostatečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Díky, opravdu mě mile překvapily. Jsou poměrně přehledné, mají jen minimum nápisů a to je pro mě velké plus, protože přeplácanost textů, co je na většině G-Shock mi vadí. Ale chápu, že je to součást jejich identity. A líbí se mi na nich ta kombinace analogu a obou verzí displeje. Bonusem je metalická červená hodinová ručička, která má pod každým úhlem trochu jinou barvu. Co jsem nečekal, tak použitelnost lumi. I po několika hodinách jde pořád bez problému odečítat čas. Zajímavý je i tah, horní dva dílky a dílek u spony jsou plné, zbytek je skládaný. No kdyby takto vypadal každý skládaný tah, tak by bylo na světě krásně. Nic nechrastí a celkově hodinky skvěle sedí. Jo a hlasitost zvukových signalizací je více než dostatečná. Parádní, a sedí Ti.Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 dneska nová akvizice v podobě těchto již vzácných golden king GX56,prý jich moc nebylo a myslím že už jsou velmi špatně k sehnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Zajímavý model, jaká je čitelnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V přítmí slabá na světle dobrá.Ale zase bez toho černo-zlatého iverzáku by to asi nebyl ten pravý stealth model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Inverzáku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 ..toto mi poslala z prace pres WhatsApp dnes moje pani....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se