Sacíbagr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Ad ten náramek, jsem jen na mobilu a blbě se mi to hleda. To je tenhle? https://www.tiktox.com/gw-m5610bc-1-bracelet.html A postovny je pls kolik, taky to tam nevidím.Ano je. S poštou 67,5 Liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Díky. Docela jsem po něčem takovým koukal, ale nějak jsem nic nemohl najít. Tohle je velký lákadlo. Géčka jsou pro mě super hodinky, který mi asi zůstanou (na větší géčka stejně nemám ruku), tak se nějakej ten upgrade vyplatí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Díky. Géčka jsou pro mě super hodinky, který mi asi zůstanou (na větší géčka stejně nemám ruku), tak se nějakej ten upgrade vyplatí.....musím přiznat, že jsem nečekal takovou příjemnou změnu při nošení. GShocky jsem kvůli gumovému (gw5000 mají jiný materiál bezelu a řemenu než 5610) nenosil moc často a to je ta guma měkčí než plast. Upraveno 21. května 2019 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Diky.Ale asi jsem se blbe dival, pac nenasel jsem delku. Muzes, prosim te, ji zmerit? Nerad bych pak shanel dalsi dilky. Diky...to se nemusíš bát. Je dlouhý dost. Mám 16,5 cm obvod a 3 dílky šly dolů. Takže na 21.5cm by měly být ok. Když tak jeden dílek pustím...má přes 1cm. Upraveno 21. května 2019 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Dekuji za info i za nabidku. Edit: palce mi pisou neco jineho nez chci ja...... Upraveno 21. května 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 moje Gecka ktore nosim 10 rokov kazdy dentohle jsou parádní géčka, z anadigi se mi líbí (a vždycky líbily) nejvíc. k tomu pěkná barevná varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dnes nový přírůstek. Bohužel vlakem, zítra snad na cyklokrosce do roboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 G-Shock test, pri jízdě v busu do nás napralo auto.. Mno pěkně to začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 G-Shock test, pri jízdě v busu do nás napralo auto.. Mno pěkně to začíná. To je pech...ještě když člověk jede do práce (jestli je to Tvůj případ)...ale Gčka vydržely ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Tyhle Géčka vydrží všechno Takže další člen do oarty. Ať z nich máš radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Odpoledne motokáry na mokru. Neskutečná prdel !!! Géčka s trochou špíny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimes Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 A sú prekrásne V mojom prípade len škoda toho negatívneho displeja, ale Inak vyzerajú fantasticky chybou je led osvetlenie, necitatelny digi cas ale aj tak citam info o case iba pohladom a na digi mam nastaveny datum a z digi funkcii pouzivam budiky, stopky, timer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimes Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 tohle jsou parádní géčka, z anadigi se mi líbí (a vždycky líbily) nejvíc. k tomu pěkná barevná varianta ako elektrikar som volil medenu variantu, po piatich rokoch kupovany novy original remienok az z kalifornie za nejakych 10 u.s.d. v europe som nevidel ziadny pod 25 euro/libier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 chybou je led osvetlenie, necitatelny digi cas ale aj tak citam info o case iba pohladom a na digi mam nastaveny datum a z digi funkcii pouzivam budiky, stopky, timerNo tak aspoň dačo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 ...Japanese combo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 AWG-M100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Pridávam sa do klubu Siwiho nakazených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Pridávam sa do klubu Siwiho nakazených Vítej mezi elitou fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se