Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Díky. Géčka jsou pro mě super hodinky, který mi asi zůstanou (na větší géčka stejně nemám ruku), tak se nějakej ten upgrade vyplatí..

...musím přiznat, že jsem nečekal takovou příjemnou změnu při nošení. GShocky jsem kvůli gumovému (gw5000 mají jiný materiál bezelu a řemenu než 5610) nenosil moc často a to je ta guma měkčí než plast. Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky.

Ale asi jsem se blbe dival, pac nenasel jsem delku. Muzes, prosim te, ji zmerit? Nerad bych pak shanel dalsi dilky. Diky

...to se nemusíš bát. Je dlouhý dost. Mám 16,5 cm obvod a 3 dílky šly dolů. Takže na 21.5cm by měly být ok. Když tak jeden dílek pustím...má přes 1cm. Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

A sú prekrásne :) V mojom prípade len škoda toho negatívneho displeja, ale Inak vyzerajú fantasticky :)

chybou je led osvetlenie, necitatelny digi cas ale aj tak citam info o case iba pohladom a na digi mam nastaveny datum a z digi funkcii pouzivam budiky, stopky, timer

Odkaz ke komentáři

tohle jsou parádní géčka, z anadigi se mi líbí (a vždycky líbily) nejvíc. k tomu pěkná barevná varianta :smile_anim:

ako elektrikar som volil medenu variantu, po piatich rokoch kupovany novy original remienok az z kalifornie za nejakych 10 u.s.d. 

v europe som nevidel ziadny pod 25 euro/libier

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...