Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

quattroRS: je černej humor a pak je taky blbej a trapnej humor, tohle je to druhý... jako většina tvých jednoslovných příspěvků o ničem.

Pro ostatní: dnes jedna pracovní s novými G-7900 (dneska se zrovna nesynchronizovaly):

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz mas zaply "sig" a power save. Pipa to kazdou hodku i v noci, kdyz je zhasly display?

Sent from my iPhone using Tapatalk

To ti neviem povedať. Takú kombináciu mám nastavenú len druhý deň a nevšimol som si či to pípa aj pri vypnutom displayi. Skúsim to v noci odtestovať...

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

quattroRS: je černej humor a pak je taky blbej a trapnej humor, tohle je to druhý... jako většina tvých jednoslovných příspěvků o ničem.

Pro ostatní: dnes jedna pracovní s novými G-7900 (dneska se zrovna nesynchronizovaly):

20200319_152900.jpg

Čo sa týka toho humoru, každý to vníma nejako inak, a tých vyjadrení na jedno slovo je už minimum, snažím sa aktívne prispievať do debát, ale zároveň sa aj čosi naučiť, lebo vo sfére hodiniek nie som až taký zbehlý :)

Tie hodinky vyzerajú veľmi pekne :)

Odkaz ke komentáři

Kdyz mas zaply "sig" a power save. Pipa to kazdou hodku i v noci, kdyz je zhasly display?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oprava. Gshocky nikdy nespia . Unáhlil som sa. Mal som ich prehodené handričkou tak som nepočul pipanie. Áno aj pri zapnutom PS (vypnutom displayi) hodinky pípaju.

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...