t2 Odesláno 28. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Hezký, rád jsem si to přečetl. Já bych jen zvolil display klasický. Jinak ať dobře a dlouho slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Miluju tyhle příběhy. A hodinky vypadají s tím inverzním displejem moc dobře Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 @Snekofon Čtverce jsou parádní, skvělá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 No rozepsal jsem se víc než jsem chtěl každopádně čtverec super perfektně sedí (měl jsem v hlavě zafixováno, že G-SHOCK jsou neúměrně velké, ale u tohoto modelu to neplatí). Ten inverzní displej je vysloveně designovka, z praktického hlediska je hrozný, ale budiž mu to odpuštěno - hodinky to vynahrazují jinak. Kdyby Casio modifikovalo model GBX-100NS-1 - vypustilo BT a místo toho dali solár a rádio, případně opačně, pokud by displej z GBX dali na GW-M, tak mám asi jasno... a tam bych si klidně pořídil i 3 barevné kombinace téhož plastového modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 (upraveno) Co se týče čitelnosti displejů, koukal jsi na celokovový čtverce? Tam je displej STN a je to mnohem líp čitelný než ty klasický inverzní. Pravda, není to tak dobře vidět jako MIP displeje v těch GBX modelech, ale to si osobně nedovedu ve čtverci představit. GMW-B5000-1 a GMW-B5000GD-1. Fotky z netu. Upraveno 29. července 2021 uživatelem Milan59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Tough Solar Krpálek —IPPON Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Vymena baterky da na starych Geckach, trocha zabrat. DW-003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 57 minutami, Gombo napsal: Vymena baterky da na starych Geckach, trocha zabrat. DW-003 Tak tu vrchní půlku bezelu bych potřeboval. Zajímavé je, že ta spodní je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Jinak ještě ke stárnutí bezelu na géčkách: Narychlo z archivu 2011: 2012: 2017: A dneska na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 21 hodinami, t2 napsal: Jinak ještě ke ... Měl jsi je v servisu a nebo makaj nonstop bez problémů? A jak drží wr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Makaj furt bez servisu. WR drží v rámci mých chabých potřeb (jen šnorchlování a potápění na nádech). Ještě jsem je neměl otevřený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V 1. 8. 2021 v 20:10, t2 napsal: Makaj furt bez servisu... Paráda, díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Dnes zlobivé 5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Moj najnovsi prirastok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se