Variant86 Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 před 21 hodinami, Chilliluk napsal: Mně by bylo líto za něco takového dát i byť jen 50 korun, když je to jasný fejk. Jsi to dost trefil. Tohle měli po převratu vietnamci na stáncích přesně za pade. Jen nápis byl " S SHOCK". Vím to, jedny mi totiž naši koupili. Někde je mám v krabici. Bavil jsem se jejich zvodotěsňováním. Úspěšným! Spočívalo to ve vyjmutí modulu z pouzdra a vložení do mikrotenového sáčku. Přebytečný sáček byl odříznut/odtaven nahřátým nožem. Tento celek byl tak malý, že se vešel do původního pouzdra. Fungovala i tlačítka. Bral jsem to tehdy jako obrovský hodinářský úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 15. 10. 2023 v 18:52, Chilliluk napsal: Mně by bylo líto za něco takového dát i byť jen 50 korun, když je to jasný fejk. Taky bych to nedal, dostal jsem je v konvolutu z pozůstalosti... Jen jsem "oživil" baterku, abych je zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Tak snad to někdo z tohohle vlákna vymaže. Ble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 V terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 V terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 16 hodinami, geometr napsal: Tak snad to někdo z tohohle vlákna vymaže. Ble. Myslím, že skoro všichni pochopili, že to byl vtip. Ale pokud se admin rozhodne vymazat, nic tomu nebrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 No na takovýhle vtipy je tu ale vlákno - https://forum.chronomag.cz/topic/30445-fejkobijci A ty jim "oživuješ" baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Proc tak daleko kdyz... ↓↓↓(-ale pokud se snazite o nejakou osvetu nebo mate mezi sebou nejake drobne tak nic..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 a to je jako fejk konkrétně čeho, prosím? myslím, hoši, že trochu toho nadhledu by neškodilo. snad každý vidí, že je to jen jakási úsměvná snaha o nápodobu géček. Jarda tím vtipem pouze okořenil tohle vlákno a vy se z toho můžete zbláznit, tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Klid, nikdo se neblázní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 moje oblibené (a zaručeně pravé )obludy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Ja kdysi mel sedo modrou variantu CASIO GA 700SE-1A2 a ted uz je samozrejme nemuzu sehnat. Ale jsou to super otloukanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 jo, mě baví ta jejich velikost, nařvanej design a v rámci levných anadigi dle mě nejlepší modul. občas koukám ještě po nějaké další barevné variantě. nebo pak GA900 se stejným modulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 V 18. 10. 2023 v 7:38, akai napsal: Proc tak daleko kdyz... ↓↓↓(-ale pokud se snazite o nejakou osvetu nebo mate mezi sebou nejake drobne tak nic..) Skrýt obsah Pointu tohoto příspěvku jsem nějak nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Z minulého víkendu Full Heavy Metalovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Nedělovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Pondělovka s CasiOak Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Tak to je moc zajímavé barevné provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se