Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

před 21 hodinami, Chilliluk napsal:

Mně by bylo líto za něco takového dát i byť jen 50 korun, když je to jasný fejk.

Jsi to dost trefil. Tohle měli po převratu vietnamci na stáncích přesně za pade. Jen nápis byl " S SHOCK". Vím to, jedny mi totiž naši koupili. Někde je mám v krabici. Bavil jsem se jejich zvodotěsňováním. Úspěšným! Spočívalo to ve vyjmutí modulu z pouzdra a vložení do mikrotenového sáčku. Přebytečný sáček byl odříznut/odtaven nahřátým nožem. Tento celek byl tak malý, že se vešel do původního pouzdra. Fungovala i tlačítka. Bral jsem to tehdy jako obrovský hodinářský úspěch. 😆

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 10. 2023 v 18:52, Chilliluk napsal:

Mně by bylo líto za něco takového dát i byť jen 50 korun, když je to jasný fejk.

Taky bych to nedal, dostal jsem je v konvolutu z pozůstalosti... Jen jsem "oživil" baterku, abych je zkusil.

Odkaz ke komentáři

a to je jako fejk konkrétně čeho, prosím?

myslím, hoši, že trochu toho nadhledu by neškodilo. snad každý vidí, že je to jen jakási úsměvná snaha o nápodobu géček. Jarda tím vtipem pouze okořenil tohle vlákno a vy se z toho můžete zbláznit, tvl 🤦‍♂️

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk
V 18. 10. 2023 v 7:38, akai napsal:

Proc tak daleko kdyz... ↓↓↓(-ale pokud se snazite o nejakou osvetu nebo mate mezi sebou nejake drobne tak nic..)

Skrýt obsah

BezF.thumb.png.b8c603cfbee25d7a2517d7d644343009.png

Pointu tohoto příspěvku jsem nějak nepochopil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...