bocko Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Včerejší výlet Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Dnes jsem navlíknul mé momentálně "zahradní" GW-9100 Gulfman a koukám na displej, že podle indikátoru rádiového synchro. signálu jsou nastavené podle britské frekvence. Vzhledem k tomu, že jsem aktuálně u Berouna, mě docela překvapilo, že nejsou sesynchronizované podle německého signálu jako obvykle. Zkusil jsem tedy ruční synchronizaci. Hodinky zkusili německou frekvenci, pak nahlásily britskou frekvenci s úrovní příjmu 1 a synchronizovali se podle ní. Tak jsem se chtěl zeptat – už se to někomu stalo, že se mu hodinky ve středních Čechách nebo dále na východ synchronizují podle UK signálu namísto německého Mainflingenu? Vůbec se divím, že by sem UK signál až z Anthornu dosáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Trochu jsme to uz pred casem natukli zde... Nejak vic jsem se tomu nevenoval(asi to ani nema cenu) a obcas se anomalie opakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 No jo, máš pravdu, taky jsem si tehdy přiťuknul. Prostě sem ty ostrovní vlny asi občas doletí nějak lépe, než ty germánské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Chtel jsem vycistit G-8900 a po sundani bezelu jsem sundal i kovovou obrubu displaye a vykoukla na me tady mala pruzinka. Nevite nekdo, k cemu je dobra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Variant86 napsal: Chtel jsem vycistit G-8900 a po sundani bezelu jsem sundal i kovovou obrubu displaye a vykoukla na me tady mala pruzinka. Nevite nekdo, k cemu je dobra? OK, tak už jsem to vygooglil na watchuseek, jedná se o uzemnění vnitřní kovové části pouzdra hodinek a vnějšího kovového dílu bezelu. Pružinka prý jde až na šroubek dénka. Že je tělo uvnitř kovové jde vidět v dírkách šroubků upevnění bezelu. Upraveno 4. března 2024 uživatelem Variant86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Fast Forward Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Tak jsem si tady stěžoval před rokem (?), že sotva vydrží jeden den. K mobilu jsem připojený přes Bluetooth, takže jsem v hodinách vypnul WiFi a najednou tento stav po celém dni používání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 (upraveno) První pokus nebyl asi do nejpříhodnějšího vlákna, takže ještě jednou a jinak - zrcadlové "Forgotten Future" převlečené do full metalu. Upraveno 13. března 2024 uživatelem Kobliha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Dneska kontrola v Parku Třešňovka, když ty Sakury v JP kvetou o měsíc dřív.Tady to chce tedy ještě chvilku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Pekny weekend je za namiOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Středeční Heavy duty Tyhle G’s vypadají více jako zbraň na zápěstí než jako zařízení ukazující čas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Z terénu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 OK, 69er jsem chtěl už nějakou dobu teď se mi to konečně povedlo.G-Shock DW-6900HD-8ER Hidden Glow SeriesPo hranatejch 5610/5000 další skvělá dizajnovka.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 G’s69erSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se