Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Co to je přesně za typ?

GW-4000-1A3ER ?

Našel jsem je tady za 11650 Kč. Moc? Ok?

Modré jsou taky fajne.

3d407f96c76d0637097fd9b05d9b4caa.jpg

Furt mi ty modre lezi v hlave. Prodam oboje Damasko, koupim totok a "ommmmmm...". :-)

GW-4000-1A2_5m.jpg

Nevite nekdo o e-shopu, kde by mely ty modre za dobrou cenu? A dva amaterske dotazy, ma to solar i radiem serizovany cas, ze?

:whistle:

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Furt mi ty modre lezi v hlave. Prodam oboje Damasko, koupim totok a "ommmmmm...". :-)

Nevite nekdo o e-shopu, kde by mely ty modre za dobrou cenu? A dva amaterske dotazy, ma to solar i radiem serizovany cas, ze?

:whistle:

ano, mají

Odkaz ke komentáři

hm, ta casio lumi není nic moc, to trochu degraduje jinak povedený géčka. škoda že nemají aspoň ledku, když už jsou tak nabušený. nebo možná právě proto?

obecně mě překvapuje, že tak technologicky vyspělá firma používá horší lumi než třeba seiko. měl jsem casio diversky a byla to fakt slabota i ve srovnání se seiko5..

Odkaz ke komentáři

Děláš závěry ze screenshotu z videa. V reálu to může dělat jiný dojem.

Ano, ještě podstatně nevyumělkovaně horší, Ještě jsem neviděl casio s pořádnou lumi, ani u těch oceanů za 30 tisíc v titanu a se safírem...

Odkaz ke komentáři

To je v pohodě, já jsem spíš měl na mysli to, že když budeš chtít točit lumi, tak ji pořádně nasvítíš, aby to mělo grády. To, že to pak vydrží 10 minut, je už jiná písnička...

Odkaz ke komentáři

JJ, jsou:

http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-GW-4000-1A2ER-Funk-Solar-Weltzeit-Herrenuhr-/292041094020?hash=item43ff017384:g:iaYAAMXQNo5Tb6Ku

Správné označení je 1A2ER, 3ER je zelená

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...