jurryk Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak prostě lepší fotky nedámpo šichtě Sakra opět mi sem nejde dát fotka díky velikosti. Prostě jen mohu fotit z tabletu, z něhož jsou příšerný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 V zaprahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 GD-400MB-1ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Co to je přesně za typ? GW-4000-1A3ER ? Našel jsem je tady za 11650 Kč. Moc? Ok? Modré jsou taky fajne. Furt mi ty modre lezi v hlave. Prodam oboje Damasko, koupim totok a "ommmmmm...". :-) Nevite nekdo o e-shopu, kde by mely ty modre za dobrou cenu? A dva amaterske dotazy, ma to solar i radiem serizovany cas, ze? Upraveno 16. března 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Furt mi ty modre lezi v hlave. Prodam oboje Damasko, koupim totok a "ommmmmm...". :-)Nevite nekdo o e-shopu, kde by mely ty modre za dobrou cenu? A dva amaterske dotazy, ma to solar i radiem serizovany cas, ze? ano, mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 má tenhle model osvětlení? lumi je jen na ručkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Lumi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 hm, ta casio lumi není nic moc, to trochu degraduje jinak povedený géčka. škoda že nemají aspoň ledku, když už jsou tak nabušený. nebo možná právě proto?obecně mě překvapuje, že tak technologicky vyspělá firma používá horší lumi než třeba seiko. měl jsem casio diversky a byla to fakt slabota i ve srovnání se seiko5.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Děláš závěry ze screenshotu z videa. V reálu to může dělat jiný dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Děláš závěry ze screenshotu z videa. V reálu to může dělat jiný dojem.Ano, ještě podstatně nevyumělkovaně horší, Ještě jsem neviděl casio s pořádnou lumi, ani u těch oceanů za 30 tisíc v titanu a se safírem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Je to odtud: https://youtu.be/E9Q2czhE41A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Je to odtud: https://youtu.be/E9Q2czhE41ATo je v pohodě, já jsem spíš měl na mysli to, že když budeš chtít točit lumi, tak ji pořádně nasvítíš, aby to mělo grády. To, že to pak vydrží 10 minut, je už jiná písnička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je všechno pěkné, ale jsou teda někde v nabídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) JJ, jsou: http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-GW-4000-1A2ER-Funk-Solar-Weltzeit-Herrenuhr-/292041094020?hash=item43ff017384:g:iaYAAMXQNo5Tb6Ku Správné označení je 1A2ER, 3ER je zelená Upraveno 16. března 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Dík. 8,5k Kč, to je asi ok cena, jak jsem tu pochytil. Upraveno 16. března 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dík. 8,5k Kč, to je asi ok cena, jak jsem tu pochytil.Tak u nás je moc nemají, a pokud náhodou, stojí výrazně přes desítku. Je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak hotovo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak hotovo.... riktigt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dík za pomoc. Damaska jsou tedy k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se