Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dík za pomoc. Damaska jsou tedy k dispozici. Rád. Damaska zatím prodej jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To jsem myslel spíš obecně. Ale v tomhle vlákně to moc lidí nezaujme, to je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Hm, tak nula bodů. Manik nabízel hodinky, které už nemá na skladě. Takže prý jako pošle peníze zpět. Tak doufám že nekecá. A my, bohužel, sháníme dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Hm, tak nula bodů. Manik nabízel hodinky, které už nemá na skladě. Takže prý jako pošle peníze zpět. Tak doufám že nekecá. A my, bohužel, sháníme dále.Tak to je mrzutost, pokud je někde objevím, dám sem odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 A o které přesně jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 (upraveno) A o které přesně jde?O ty uvedené výše, s modrými ručkami. GW-4000-1A2ER Upraveno 18. března 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Díky Honzo. Já včera viděl jedny oranžové, ale tyhle modré snad ještě nikde a to Géčka docela sleduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Díky Honzo. Já včera viděl jedny oranžové, ale tyhle modré snad ještě nikde a to Géčka docela sleduji.Já jsem je viděl loni v Německu, ale nekoupil jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Ty modré nevypadají vůbec špatně. Ty oranžové taky vypadají dobře. Tuším, že je má Spine na střídačku s Mudmastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Ty modré nevypadají vůbec špatně. Ty oranžové taky vypadají dobře. Tuším, že je má Spine na střídačku s Mudmastery.barvu si trefil,ale model mám GW 3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Aha, tak v tom mám bordel, sorry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 dnes večer sluníčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Casio GT-2000, dnešní náhodná koupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 I takhle se daj géčka nosit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Já sem ty svoje GW-M5610 nebudu fotit, každej je zná, ale chci napsat, že na první jarní den mi indikátor nabití skočil na H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Nakonec jsem je vyfotil s chutným zátiším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Děláš závěry ze screenshotu z videa. V reálu to může dělat jiný dojem.Lumi fakt stojí za houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Hm, tak nula bodů. Manik nabízel hodinky, které už nemá na skladě. Takže prý jako pošle peníze zpět. Tak doufám že nekecá. A my, bohužel, sháníme dále. No, takze penize spet skutecne ten Nemec ihned poslal. Takze OK. No a prave probehl pokus cislo dve tentokrat semrem na Slovensko. Zaplatil jsem, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 No, takze penize spet skutecne ten Nemec ihned poslal. Takze OK. No a prave probehl pokus cislo dve tentokrat semrem na Slovensko. Zaplatil jsem, tak uvidime. tady ještě jsou,ale cena není tophttp://www.shoppinginjapan.net/gw-4000-1a2jf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se