Frostie Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Ty jsou parádní, celokovový...Mají screwback nebo jen šroubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Skoro přesně!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Skoro přesně!! IMG_20170729_161447_739.jpgSi to zkalibruj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Ty jsou parádní, celokovový...Mají screwback nebo jen šroubky? Kdepak, jen šroubky. Je to G-1710D a už jsem je sem několikrát dávál. A nedá se ani říct, že by byly celokovové, spíše "vícekovové". Nicméně mi vyhovují, jsou malé a pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Jj, jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Dnes jebačka na půdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Na focení jsem je z ruky sundal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loula Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak ty radio Casia v trávě mám taky už rok.Já vám nevím,ale ty Géčka digi jsou sice designově hračkářství,no funkčnost,bezúdržbový přesný chod,odolnost je pecka.Co víc si od hodinek přát.Já snad i kdybych měl na Rolexky,tak si ke kvádru dupnu stejně tyhle digošky,lol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Člověk by jedny takový hodinky mít měl, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Podľa mňa, by mal mať každý aspoň jedny Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Minimálně jedny :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Fakt je, že ty 5610 jsou návykový. Ony toho vlastně ani moc neumí, vypadají jako plasťáky z tržnice, někdo se jim směje, že jsou dětský... Ale jsou to, podle mého názoru, naprosto perfektní digitálky. Solár, abych se nemusel starat o baterku, rádio, abych se nemusel starat o přesný čas, vodotěsnost, abych neřešil, jestli s nima jdu do bazénu, moře, sprchy, perfektní přehlednost displeje bez těch plastových pičovinek, které má na displeji většina géček... Lehký, nízký... Máme je v práci dva, kolega je nosí 24/7 a nedá na ně dopustit, já je střídám se štajnama a stejně vím, že u nich jednou skončím taky 24/7. Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Bushman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Já je mám poslední dobou také 24/7, pro mne mají vše, co potřebuji: více budíků, signalizaci celé hodiny, stopky, světové časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Přesně tak, Géčka do každé rodiny, co mají splnit, to splní do puntíku. Třeba u mě jsou to otloukánci do vody apod. Tož tak rovnou přidám ještě nějaké foto z dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 K tomu není co dodat. Ta svoboda, kdy se člověk nemusí o hodinky bát, je skvělý pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Akorát dorazily tieto stopky a ihneď zapadly do rodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 to Starej kocour : A čo kocoury, tie už nenosíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se