wizard-ov Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 kurnik, já tu nebudu chodit... už jsem si myslel, že jsem z těch plastových mrtek vyléčený, ale prd...sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 kurnik, já tu nebudu chodit... už jsem si myslel, že jsem z těch plastových mrtek vyléčený, ale prd...sakra... Kefalín, čo rozumiete pod takými plastovými mrdkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 kurnik, já tu nebudu chodit... už jsem si myslel, že jsem z těch plastových mrtek vyléčený, ale prd...sakra... musíš to pověsit na řebík ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 kurnik, já tu nebudu chodit... už jsem si myslel, že jsem z těch plastových mrtek vyléčený, ale prd...sakra... Dupej, objednavej, at je stihnes chvilu ponosit...na srazu je od tebe koupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Jiný Géčka nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 YPO, siwi: krásný fotky.Čtyři roky tady píšu, že se mi žádný G-shocky nelíbí a jak jsou to vlastně zbytečný hodinky a teď, kurňa, posledních pár měsíců na ně každej den čumím a už jsem je několikrát málem objednal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Darmo géčka majú svoje kúzlo a soláre, sú nezničiteľné, alebo skoro nezničiteľné bezúdržbovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Páteček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Vytiahni prevetrať už konečne tie Frogy, tu je to samé 5600 stále dookola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 YPO, siwi: krásný fotky.Čtyři roky tady píšu, že se mi žádný G-shocky nelíbí a jak jsou to vlastně zbytečný hodinky a teď, kurňa, posledních pár měsíců na ně každej den čumím a už jsem je několikrát málem objednal... Neváhej a kup si je. Budeš rád. Já nákup taky odkládal a teď se jich nemůžu nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Plastovy mrtky musi bejt doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Neváhej a kup si je. Budeš rád. Já nákup taky odkládal a teď se jich nemůžu nabažit. Tipuju, že se budou ještě pár let vyrábět, tak mám čas přemýšlet a čekat, až to uzraje. Trochu z jiného soudku. V pátek jsem měl na ruce tohle: Kolega byl půl roku v Japonsku a kromě Seiko SARY053 si dovezl ještě tuhle hroudu plastu. Je to nějaká trikolórní limitka nebo co, nevím, nevyznám se v tom. Tahle řada to je takovej poor man's Rangeman, nebo se pletu? Tak do sportbaru na zápasy české reprezentace asi dobrý, ale normálně do práce bych v tom nechodil. Ale líbí se mi, jak mají vyřešenej přístup ke stěžejkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Pekný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Z rangemana to má asi tak pár nápisů, jinak vůbec nic. Úplně obyč digitálky v přerostlém těle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tieto? G shock maritimehttp://www.nywatchstore.com/gw8900tr7.htmlInak tie farby su super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Konečne doma, a hneď som ich prevetral tam, kde sa cítia ako doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Stále, zas a znovu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tchán slaví 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se