siwi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Čerstvě vybalené, čeká je ještě menší úprava a poté budou naprosto skvělé. Žádné G mě ještě tak nedostaly. Michale, tohle je hodně zajímavej kousek. A nařizování pomocí telefonu přes bluetooth je čupr vychytávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Však ho brzy uvidíš i v reálu Každopádně se trošku obávám, že tento kousek pro mě má možná až moc velký potenciál k nošení, abych nedopadl tak, že na ostatní hodinky zanevřu a budu nosit jen toto. Tady mám totiž v jednom kousku absolutně vše, co potřebuju, navíc jsou fakt pěkné, pohodlné, perfektně zpracované (až na šroubky, které jsou zašroubované každý jinak, ale to si dotáhnu dle libosti, takže žádný problém) a plné detailů. Třeba hlavní indexy jsou parádně opracované a světlo na nich dělá divy, je radost na to koukat. Stejně tak i vrtule, která má krásně frézovaný povrch a zkosené konce lopatek nabroušené, jak kdyby měly sekat Teď ještě musím vydržet, než mi přijde karbonová luneta a budou dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ty jsi divoch Ty zlate byly ale taky fajn. Tyhle ti nekdy taky okouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Fak už jsem napnelenej jak struna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Andy zlaté byly hlavně designovka, toto je ve stejné řadě, ale i tak o nějaký ten level dál. Navíc o něco málo menší, takže pohodlnější a bez displeje, takže nemusím řešit, jestli na to je a nebo není vidět, přehlednost je super. Vše strašně jednoduché, takové uživatelsky přívětivé a to jak přes BT, tak i klasickou cestou. Zatím jediné, co bych jim vytknul je, že na gumě nemají ze spodu zarážky na poutko, které zlaťáky měly. Ty měly ovšem tu gumu i nějakou jinou, ne jen tím paternem, ale myslím, že to byl i nějaký z těch lepších materiálů/zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Vrtule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Čekal jsem na ně od chvíle, kdy jsem zjistil, že budou a vyplatilo se, jsou perfektní.Vrtule je řekl bych primárně designová, ale jinak je určená i k zobrazení nabití (jsou to soláry), během normálního chodu se pak i pootáčí (ne jako u Nautilů místo sekundovky), ale během uběhlé hodiny se postupně protočí a podobným způsobem funguje i u dalších funkcí.Ovšem co je vážně bomba, Bluetooth, které funguje trošku jinak, než u smartwatch a dalších. Tady nejsou žádné smart blbosti, ale hodinky se přes Bluetooth párují s telefonem, ze kterého si synchronizují čas a dají se přes to i kompletně nastavit a to i s kalibrací, to mě vážně hodně zaujalo a funguje to perfektně. Nastavit se pak dají i klasicky manuláně, ale toto je mnohem snažší.A ještě poslední skvělá věc, jednoduše se dá přepínat zobrazení domácího a světového času s nastavením, co se kde má zobrazit. Tzn. cestuji z ČR nekam jinam, domácí čas mám na hlavním cifru, čas destinace na spodním malém. Přiletím do destinace a tam si přepnu jedním tlačítkem zobrazení WT na hlavní cifr a domácí přehodím dolů, aniž bych něco musel nastavovat, to je super.s tím ukazatelem nabití jsem si to myslel,dobře vymyšleno budu muset na ně někde mrknout,vyzkoušet jak sedí na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) ...............A ještě poslední skvělá věc, jednoduše se dá přepínat zobrazení domácího a světového času s nastavením, co se kde má zobrazit. Tzn. cestuji z ČR nekam jinam, domácí čas mám na hlavním cifru, čas destinace na spodním malém. Přiletím do destinace a tam si přepnu jedním tlačítkem zobrazení WT na hlavní cifr a domácí přehodím dolů, aniž bych něco musel nastavovat, to je super. Tak to ma vicero G-Shocku, i treba moje Gulfmastery ;-) Edit: Safra, na tahu se mi libi moc! Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 s tím ukazatelem nabití jsem si to myslel,dobře vymyšleno budu muset na ně někde mrknout,vyzkoušet jak sedí na ruce Jako nebudu nic nalhávat, samozřejmě by tam ta vrtule vůbec nemusela být, extra využití nemá (stav nabití se dá ukázat i jinak), ale mě se líbí a řekl bych, že i ladí ke zbytku analogového cifru, takže spokojenost. Na ruce jsou krásně pohodlné, oproti předchůdcům GST o malilinko zmenšili proporce, což té nositelnosti také nahrává. Tak to ma vicero G-Shocku, i treba moje Gulfmastery ;-) Edit: Safra, na tahu se mi libi moc! Aha, díky za upřesnění, já to ještě na žádných svých neměl, takže mě to vážně nadchlo. Na tom tahu mě extra moc neberou, oceli už je tam až moc a jelikož je guma fakt pohodlná, tak to pro mě byla jasná volba. Ještě se dělají i v dalších variantách, které se stále rozrůstají http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/g_shock/g-steel/ třeba ta první s karbonovou lunetou a modrými detaily ještě před týdnem nebyla. Vtipné je, že já jsem si sám vymyslel, že na ty své chci taky karbonovou lunetu, takže ji mám zvlášť objednanou, protože původně byla jen na celo černé verzi a teď koukám, že už je i na dalších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Podle me, jsou hodne povedene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Musí se dobít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Na cestě do práce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Ty 100vky jsou supr. Díval jsem se na video a ta vrtulka je fajn detail. Měl bych otázku na tu funkci "vyhledávání telefonu".. Na jakou dálku to přibližně funguje? Respektive zvládá to i jedno patro v RD? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 To bohužel nedokážu říct, ještě jsem to ani nezkoušel Když to vezmu teoreticky, tak bluetooth má dosah nějakých 10m (snad se nepletu), takže na tu vzdálenost by to fungovat mohlo. Samozřejmě v případě různých překážek se to bude rapidně snižovat, ale v domě by to ještě vzít mohlo. Přece jen třeba takové párování telefonu s BT v autě mi také funguje už x metrů od auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Tak kdyby ses náhodou někdy nudil a byla příležitost to otestovat, byl bych Ti vděčný. Nebo třeba někdo jiný, mající model s touto fičurou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 ...dnes dílna a chytání hran a skluznic na blížící se akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Made in Japan ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Tak pridam aj ja jednu kolaz:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se