mysiak Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 "Skoda", ze su take pohodlne, ostatne hodinky sa valaju vo vrtici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 (upraveno) Dneska Silver Martin Upraveno 26. listopadu 2017 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Vypadjí zajímavě. Hlavně mě zaujala ta barva displeje. Já furt stejně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Vypadjí zajímavě. Hlavně mě zaujala ta barva displeje.Je to skládačka,třeba modul pochází z DW 5600CS-9E . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Vypadjí zajímavě. Hlavně mě zaujala ta barva displeje. Já furt stejně:a, pozor. Dnes se synchronizovalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 a, pozor. Dnes se synchronizovalo! Ano, ano. Dnes synchronizace proběhla úspěšně, protože jsem byl mimo Prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Moje 5000 se už šest dnů nepovedlo synchronizovat. A to mají pořád stejné podmínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Kluci, tak mi ty vase hodinky poslete postou, ja sjedu k vysilaci je sesynchroniziovat, mam to kousek. A pak vam je zase poslu zpet...mozna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Moje 5000 se už šest dnů nepovedlo synchronizovat. A to mají pořád stejné podmínky. Stejné podmínky bohužel nemají nikdy. Jsou závislé na počasí. Však oni se ti zase srovnaj Kluci, tak mi ty vase hodinky poslete postou, ja sjedu k vysilaci je sesynchroniziovat, mam to kousek. A pak vam je zase poslu zpet...mozna. Filo, já ti je pošlu, ty je sesynchronizuj a zpátky mi pošli ty tvoje Seika, ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tady je to samej vykuk. Bydlim v jeskyni na Letne a se synchronizaci nemam problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Filo, já ti je pošlu, ty je sesynchronizuj a zpátky mi pošli ty tvoje Seika, ju? No, vlastne proc ne? SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Stejné podmínky bohužel nemají nikdy. Jsou závislé na počasí. Však oni se ti zase srovnaj Myslel jsem tím, že jsou na stejném místě a stejně otočený. Prostě co je v mojí moci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Moje 5000 se už šest dnů nepovedlo synchronizovat. A to mají pořád stejné podmínky. Na tu synchronizaci u GW5000 si stezuje vic uzivatelu na WUS. Prikladaji to ocelovemu pouzdru, podobne je to pry u frogmanu. Nevim no, ja se synchronizaci problem nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 No, vlastne proc ne? SZ. Díky za SZ, píšu odpověď Myslel jsem tím, že jsou na stejném místě a stejně otočený. Prostě co je v mojí moci. Já jsem to pochopil. Bylo to z mé strany jenom takové popíchnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Na tu synchronizaci u GW5000 si stezuje vic uzivatelu na WUS. Prikladaji to ocelovemu pouzdru, podobne je to pry u frogmanu. Nevim no, ja se synchronizaci problem nemam.No pouzdrem to asi nebude, hned vedle mám položený kovový WV-M400 a ty chytaji spolehlivě a furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Sezóna sa pomaly začína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Dneska Silver Martinx20171126_112601.jpgy20171126_113006.jpgty jsou vynikajici, co je to za model ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 dnes poprvé přes den na ruce. zatím to vypadá, že spolu budeme kamarádit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Za mě paráda. Konečně normální GA a žáden cirkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 ty jsou vynikajici, co je to za model ?Silver Martin, moje skládačka. Bezel, pouzdro, modul a dýnko je každé z jiného modelu. Kromě modulu (1545) vše koupeno jako náhradní díly a vlastnoručně složeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se