Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Když jsem na chronomagu začínal, tyhle hodinky jsem moc nechápal... Nedoved jsem si představit, že bych někdy moh nosit něco, co nemá datumovku a má navíc manuální nátah, plastový sklo...

Člověk stárne, vyvíjí se a s nim i jeho preference...

Neni to tak dlouho, co mě to všechno tak nějak přestalo bavit. Furt sledovat, jestli neni něco zajímavýho v inzerci, furt přemejšlet, špekulovat a z rozežranosti se nespokojit s něčim, co vlastně nemá jedinou chybu.

A tak jsem se rozhod, že na to prdim. Že pořídim - nemam rád to slovo - definitivní hodinky. Požadavky byly následující:

1) koule

2) koule

3) koule

4) vejít se do finančního limitu

5) ideálně Omega, vždycky pro mě asi byla top

A která Omega může mít větší koule než ta, která byla první na měsíci? Už jsem po nich koukal delší dobu a moje chrononálada za poslední dobu mě rozhoupala... et voilá... Chronem od Omegy jsem tady začal, chronem do Omegy končim... Díky Welisi...

Prej jim sluší všechno... Jo - sluší. Uplně...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno (upraveno)

A máš vystaráno, vole. Jediný co si sežeň je origo jazýčková spona ať je to dokonalý. Řemeny už velmi slušný máš.

A jinej winder ;)

edit: jo a ještě - oproti sinnům máš sice menší vodotěsnost, odolnost, antimagnetičnost, je tam jen hesalit, nemáš průhled, antireflex, rotor, datum, ale chápu to - jsme na tom stejně, točím už jen géčka a fliegerechrono a pokryju tím všechno

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Taky jsem je moc nechápal a taky už teď vim, že k nim směřuju. Božský hodinky s obrovskejma koulema. Tady se vopravdu není o čem bavit. Tiše závidím a přeju, ať máš co objevovat aspoň v těch řemenech. Protože tyhle hodiny vypadaj super fakt na všem. :)

Odesláno

Locque, gratuluji k vyleceni! ( i kdyz - dobri holubi se vraceji, znas to :) )

Hodinky krasne, zvlast s tim hnedym remenem (dle me).  I kdyz o tom, jestli byly hodinky (a vubec nekdo na Mesici), se da polemizovat, velka gratulace a uzivej je ve zdravi!

Odesláno (upraveno)

Je to tak, Moonwatche mají koule :) Měl jsem patery z různých dekád a největší koule pro mě měly 105.012 z roku 1966, tedy premoon model.

Kalibr 861 je krásný, zaslouží si průhled, ale 321 je naprostá ikona. Měl jsem to štěstí získat od Jarreta orig. Omega dýnko se safírovým průhledem, tak jsem se jím kochal každý den.

Na první pohled si člověk říká..Moonwatche, to je jako Suby, to má každej druhej...Ale nemá. Je jich čím dál míň, a hlavně těch opravdových moonwatch. Například poslední modely v keramice s 3-9 subciferníky a jiné modely pro mě prostě nejsou moony.

Já bych jako definitivní, které by jim přidaly ještě čtvrtou kouli, viděl vintage Moony ve full goldu na tahu s hnědým tropical ciferníkem

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Pacia sa, NATO je prijemne osviezenie a nebudes pocitovat hlad po novom matrosi, maju stale inu tvar, ale zachovavaju si stale osobitu vznesenost. Co by som ja potreboval by bol urcite tah. Su nadherne!

Odesláno

Díky všem... NATO je náhodou tuze pěkný Viktore :-) A při absenci tahu vlastně na léto nezbytný...

Organicu díky za ten detail, o tom jsem vůbec nevěděl... A je tam :-D

Odesláno

Gratulace k super hodinkám.

Jsou fakt univerzální a ideální !!!

Použitelné ke všem příležitostem. Ani velké, ani malé, ani vysoké.

Sluší jim to na čemkoliv. Já je mám v zimě na kůži (černá nebo hnědá), v létě na tahu. Po každé změně máš nové hodinky.

Pokud je déle nenosím, nemusím pak složitě nastavovat datum, jen nastavím čas a jdu, natahuji i za pochodu, takže rychlovka.

Užij si radost z nových opravdových hodinek.

Odesláno

co napsat na volbu, která je osvědčená, legendární, univerzální (krom vodních hrátek)? Gratuluji k parádním časoměřičům! 

(taky jsem si neuměl představit manuál a no date - ale teď už mě datum u manuálů jen štve, prostě nejde každý druhý den natahovat všechny ;) )

Odesláno

Gratuluju, skvela volba a to NATO na prvni fotce...nadhera. Uz mam v hlave par tydnu takovou malou recenzi/dojmy z 2 let noseni moonwatchu, dneska jsi me asi nabudil, abych to hodil na papir.

Odesláno

Gratuluji Ondro, teď už jsi kosmonaut, kdo je neměl nepochopí co na nich je, kdo je měl a prodal, často na ně vzpomíná v dobrém...

pekny nekrolog :)

novemu majitelovi samozrejme gratulujem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...