Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento obchod je ok, padelku se neboj.Temi snzg jsem zacal, nezapomel na toro forum a prodal, protoze to je opravdu zaklad tyto seika, pak skx007,009,monstra a uz se v tom vezu,ach jo, ze jsem sem lezl.

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 26. 12. 2015 v 21:44, Markynin napsal:

...ach jo, ze jsem sem lezl.

Kdybychom nebyli tady, byli bychom někde jinde. Někam ty peníze cpát přece musíme!

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak se také přidávám s referencí. Objednáno 27.12. a 11. 1. bez problémů doručeno. Trošku mě překvapilo, že byla folie jen na dýnku a ne na sklíčku ciferníku, ale hodinky jsou bez jakéhokoliv náznaku používání, takže za mě veliké doporučení a děkuji členům Chronomagu, že mě na tento obchod nasměrovali.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Taky musím pozvednout karmu tomuto obchodu. Objednal jsem 25.1.2016 a dnes 5.2 dorazily bez "zbytečností" a mám je na ruce.

Volil jsem poštu zdarma + 5$ za krabičku.

Odesláno

26.1. jsem objednal 007 a včera 4.2. večer jsem je na pošt? vyzvedl. Vše v pořádku a tak jak to máme rádi :) čili za mě třetí spokojený nákup na SW

Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chcel som objednat hodinky, ale pri vybere adresy sa nedalo Slovensko vybrat. Tak som si znova precital cele vlakno a dozvedel som sa ze na SK nechcu posielat :frusty:

No skusil som im tam napisat, ale asi sa nic nezmenilo. Mate niekto v poslednej dobe skusenosti ze to na SK preslo? Ci mam zhananat niekoho ochotneho v CZ.

Dakujem

• po 3 týdnech...
Odesláno

22.2 objednane 24.2 odoslane 3.3. dorazili do Brna a 4.3 osobnym kurierom na SK :) Vcelku spokojnost mohli by sice byt trosku lepsie zabalene, ale mozno to je len moj nazor.

Inak info o zasielke perfektne, pri kazdej zmene mail s linkom na trekovanie. A aj bez vypalneho :)

Hodinky slapu takze za mna spokojnost.  :thumbsup_anim:  Az na to teda ze to nechcu na priamo posielat.

Odesláno

Zdravim, taky pridavam jednu pozitivni " recenzi"..objednano 1.3., pote 10.3. rano mi prisel email s predanim na Ceskou postu s odkazem na sledovaci cislo. Odpoledne v 16.00 uz zvonila postacka a predala krasne zabalenou krabicku s vysnenymi Seiko SKX007 :)

Odesláno

Také mám poitivní zkušenost, objednáno 4.3. a 10.3. byli bez zbytečností na poště, Dal jsem poštu +5$ krabičku a SNZG13K1 už mám na ruce. :clap:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zeptám se. Mám objednané hodinky za free poštovné bez krabičky. Přijde ten baliček proti podpisu (tzn. doporučeně) nebo je to jen obyčejný baliček co mi hodí někam do schránky. Zapomněl jsem totiž vyplnit jméno firmy a na mojí prosbu už nezareagovali. Nu, budu to mít asi veselé...

Odesláno

vždycky když jsem čekal hodinky od SW bral jsem free shipping.... pokaždé mi hodili do schránky papírek se kterým jsem šel na poštu a až tam mi to dali... vlastně mi kolikrát ani nepřišel papírek, jen mě aplikace pošty na mobilu upozornila, že mě nezastihli (i když doma někdo byl) a mám to na pobočce k vyzvednutí...každopádně do schránky ti to podle mě jen tak nehodí, i když je to malá krabička

Odesláno
  V 4. 4. 2016 v 19:29, Mikefux napsal:

Přijde ten baliček proti podpisu (tzn. doporučeně) nebo je to jen obyčejný baliček co mi hodí někam do schránky. 

Posílají vždy doporučeně. A stejně to bude v krabičce (i když si ji neobjednáš) a do schránky by se to nevešlo ;)

Odesláno (upraveno)

Díky, tak to se mi celkem ulevilo. To bude hladší, než jsem čekal.

Upraveno uživatelem Mikefux
Odesláno

Objednáno a zaplaceno 27.3.2016 s free shiping bez krabičky. Od třetího dne od odeslání bylo možné sledovat dle zaslaného čísla balíku kde se nachází a po překročení českých hranic přiděleno české číslo balíku a dále bylo možno sledovat jak balík putuje u nás. Hodinky mi došly dnes, tedy 6.4.2016 v neoriginál krabičce pěkně obestlané polystyrénem a zabaleny v sáčku. Jsem velmi spokojen a rád si příště u nich zase objednám. V průběhu dopravy několikrát přišel informační průběžný mail kde se balík nachází. Jen pro info, kupovány Citizen Promaster Automatic Diving watches NY0040-09E.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...