African Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Co plánuješ v Nepálu? My jedem přelom září-říjen Manaslu Circuit, tak už se taky nemůžu dočkat :-)Manaslu circuit :-) Akorát, že v první sezóně, velká škoda, mohli jsme dát Everest Beer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Sakra Afriko, kolik máš dovolené? Je to velmi náročné všechno propojit, práci, rodinu, koníčky a dovolenou tak aby vše fungovalo a nikdo nestrádal :-) Chce to dobrý celoroční plán a tak nějak to šlape. Gruzie je upřímně navíc, letenku jsem koupil u flašky dobrého vína a pak teprve přemýšlel co a jak, ale dobrý, prošlo to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Otevřel jsem si flašku vína a nějak mám pocit že mám v pondělí odevzdat v práci naplánovanou dovolenou na celý rok, tak hurá do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Otevřel jsem si flašku vína a nějak mám pocit že mám v pondělí odevzdat v práci naplánovanou dovolenou na celý rok, tak hurá do toho Dnes jsem potvrdil to samé a v pohodě..teď jen do těch termínu nacpat destinace...na podzim potrebuju maledivy pro 2, je lepší cestovka nebo sólo? Nějaké doporučení? Bude to na týden cca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Doporučuju Gruzii a Arménii. Je to kousek od sebe ale min jak na 14 dni to nema význam. Nebudete litovat. Arménie je nadherna. Nejstarši Zeme na svete. Jako prvni prijali křestanstvi ale je to o cestovani neni to o váleni na hotelu nebo u jezera Sevan Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Taky možnost... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Kluci nemáte někdo tip a nejlépe i kontakt, na nějaké pěkně ubytování v soukromí, nejlépe blízko moře, spíš klidnou destinaci. Ideálně do 1tis km takže asi severní Dalmácie nebo Istrie. Bylo by to pro 3 dospělé a jedno dítě 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Manaslu circuit :-) Akorát, že v první sezóně, velká škoda, mohli jsme dát Everest Beer :-) Tak to je hezká náhoda! Musíš pak sdělit dojmy, podle zkušeností a dojmů, co jsem slyšel to fakt stojí zato a je to zajímavější než Annapurna trek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Kluci nemáte někdo tip a nejlépe i kontakt, na nějaké pěkně ubytování v soukromí, nejlépe blízko moře, spíš klidnou destinaci. Ideálně do 1tis km takže asi severní Dalmácie nebo Istrie. Bylo by to pro 3 dospělé a jedno dítě 3 roky.Čau jezdili jsme na privát do Žuljany. Mrkni na to (myslím lokaci), pokud budeš mít zájem, napiš SZ, pošlu ti víc info. Byli jsme tam 2 x a super. jel bych znovu, ale rodina chce změnu. Myslím, že to splňuje tvoje zadání na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Tak to je hezká náhoda! Musíš pak sdělit dojmy, podle zkušeností a dojmů, co jsem slyšel to fakt stojí zato a je to zajímavější než Annapurna trek.Určitě se pochlubím v mém vlákně Everest B. C. a jiné kopečky :-) I já o tom Manaslu čtu opravdu jen samá pozitiva, myslím že to bude pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Čau jezdili jsme na privát do Žuljany. Mrkni na to (myslím lokaci), pokud budeš mít zájem, napiš SZ, pošlu ti víc info. Byli jsme tam 2 x a super. jel bych znovu, ale rodina chce změnu. Myslím, že to splňuje tvoje zadání na 100%Ahoj, díky za tip ale, tohle už je fakt dost daleko, mě to ukazuje skoro 1200 km od domu, radši bych asi někde blíž. Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Kluci nemáte někdo tip a nejlépe i kontakt, na nějaké pěkně ubytování v soukromí, nejlépe blízko moře, spíš klidnou destinaci. Ideálně do 1tis km takže asi severní Dalmácie nebo Istrie. Bylo by to pro 3 dospělé a jedno dítě 3 roky. my jezdíme na jarní soustředění do Poreče, SEMdomluva přes email bez problému, je lepší napsat email a domluvit se i na ceně přes email. Paní domácí je němka provdaná za chorvata, takže se domluví pěkně německy a zvládá i angličtinu.Za rohem je obchod, bankomat, pekárna (otvírá brzy ráno), k moři to je kousíček a je tam fakt klid.Na jaře mimo sezónu platíme 11Euro/osobu/noc. Vaříme si sami.Bydlíme v Lavander suite myslím, 2+2 postele v pokojích a obýváček s kuch.koutem s troubou edit: je to z Hradce Králové 800km, cca 10hodin autem Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 my jezdíme na jarní soustředění do Poreče, SEMdomluva přes email bez problému, je lepší napsat email a domluvit se i na ceně přes email. Paní domácí je němka provdaná za chorvata, takže se domluví pěkně německy a zvládá i angličtinu.Za rohem je obchod, bankomat, pekárna (otvírá brzy ráno), k moři to je kousíček a je tam fakt klid.Na jaře mimo sezónu platíme 11Euro/osobu/noc. Vaříme si sami.Bydlíme v Lavander suite myslím, 2+2 postele v pokojích a obýváček s kuch.koutem s troubou edit: je to z Hradce Králové 800km, cca 10hodin autemTý jo, to je pr*el, tady někde jsem byl cca v roce 1996 s první ženou. Dokonce jsem chvíli váhal, jestli to není přímo ten samej apartmán, ale bohužel už je to tak dlouho, že si nejsem jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 tam je těch apartmánů více, na jaře se tam sejde hromada hobby cyklistů z celé čr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To je mi jasný, že toho tam je mrak, ale tohle mi podle fotek přišlo celkem povědomý a i dle mapy je to +- v lokaci, kde jsme tenrát byli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Čau jezdili jsme na privát do Žuljany. Mrkni na to (myslím lokaci), pokud budeš mít zájem, napiš SZ, pošlu ti víc info. Byli jsme tam 2 x a super. jel bych znovu, ale rodina chce změnu. Myslím, že to splňuje tvoje zadání na 100%Jak bude chvilka napíšu ti sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Jak bude chvilka napíšu ti sz Máš to tam, nejsi jedinej, kdo se ozval, tak abyste tam nakonec neměli nějaký společný chronoprázdniny ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Nemáte někdo mapu Thajska do Garminu? Kámoš mi slíbil zapůjčení Garmina na cesty a teď, týden před odletem mi oznámil, že ztratil kartu s mapou :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 zkus stahnout tady: http://garmin.openstreetmap.nl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Nemáte někdo mapu Thajska do Garminu? Kámoš mi slíbil zapůjčení Garmina na cesty a teď, týden před odletem mi oznámil, že ztratil kartu s mapou :-(.Alebo si stiahni do mobilu aplikaciu maps.me je zdarma aj mapy thajska a funguje bez potreby pripojenia na net cez GPS.Ja som s tym v Thajsku jazdil denne a v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se