Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Ano, s početnější rodinou to logiku má. My jsme zatím dva, tak jsme v pátek koupili Krétu a vešli jsme se do 40k. Až nás bude víc, tak se taky ze stejného důvodu vypravíme do HR... pokud to v té době už nebude Rusko. Ale zatím ve dvou nejsem ochoten dát za cestu 12k s tím, že tam vyšťavenej přijedu a ještě si budu vařit přesto, že HR mám v srdci.

Mesic na hvaru 2 a pes. Sakumprask 42 tis.- doprava,jidlo,ubytko,zabava. Naprosta spokojenost. Jsou to 2 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tam si byl ty osobne a nebo "google" :-)

To jsem taky nasel, spis me zajima neco provereneho.. :-)

Osobně ne, já wellnes nerad, ale jezdí tam spousta známých a maximální spokojenost. Znám okolí a to je nádherné. Karlovickým údolím vede cyklostezka podél Bečvy až do Vsetína, je vhodná i na brusle. Okolo lesy, tedy turistika, houbaření, MTB nebo jen to wellness.

Odkaz ke komentáři

Mít auto na dovolené je bezesporu velká výhoda. Tedy pokud jsem trochu aktivní a nechci se jen válet u bazénu. V Chorvatsku jsem byl letos po několika letech, sám s ženou, dvě kola v Transporteru. Najeli jsme přes 3tis. kilometrů, projeli celé Chorvatsko a kus Bosny. Neuvěřitelně jsem si odpočinul, hlavně psychicky a fakt, že nás každý den čekalo něco jiného byl osvobozující. 

Stejně tak, když jedu někam za moře, tak jsme si vždy půjčili auto z půjčovny, abychom danou zemi poznali co nejlépe. To pak přičteno k ceně letenky a ubytování vychází často stejně jako zájezd s cestovkou. Jinak si vše zařizuji sám, jednak to vyjde lépe (někdy až závratně, kdy na BoraBora jsme se pohybovali na 1/3 ceny zájezdu s cestovkou) a svoboda pohybu je k nezaplacení :)  S cestovkou jsem byl snad jednou na Kanárech a nestálo to za to.

foto: autem z půjčovny skrz naskrz džunglí Nové Kaledonie :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

YPO: Dubaje se vubec neboj. Byl jsem tam dvakrat a da se tam najit hodne dobrej hotel vcetne privatni plaze za paradni cenu (teda hodne zalezi na sezone) a co se koupani na verejnych plazich tyce, tak naprosto v pohode. Sexy bikiny nejsou nejmensi problem. Na prodlouzenej vikend idealni destinace, pritelkyne tam byla s holkama uz nekolikrat a vzdycky se kvalitne vokoupala. Jen mrkni na teplotu more, nekdy je az moc teply...

Jinak je to tam, kdyz vis co a jak podstatne levnejsi koupaci alternativa k Tel Avivu a Egyptu od rijna dal. Da se tam za par korun najist v pakistanskejch restauracich, ktery jsou nesrovnatelne lepsi a autentictejsi nez u nas. Ted uz tam nejsou potreba ani viza, takze pohoda. Pujceni auta za babku, stejne tak benzin. Jen bacha na rychlou jizdu, jednou uz jsem tam caloval slusnou raketu.

Odkaz ke komentáři

to je dobrej nápad ... prej tam nic není .... to by mě mohlo bavit

Kustik vedla je Madeira. To kde sa doraba vino Madeira. Tam je zase vsetko len pieskove plaze nie. Lezes z upraveneho kupacieho utesu resp. mola rovno do oceanu. Jeden den som si vo vode z tych vln cvrkol (ciastocne asi aj od strachu), skoro ma to otrieskalo o skaly. Idealnych 25-28st tusim celorocne. Ja hic moc rad nemam, pre mna to bola idealna klima (4.9. som sa ztade vratil z dovolenky).
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...