marosh Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Cestovatelé do Chorvatska pozor!!! Sháním na půjčení krabičku ENC na mýto do Chorvatska. Termín: od 19.8 do 31.8.2020. Nejlépe někdo v dojezdové vzdálenosti Karviná, Ostrava, Frýdek... Děkuji moc, za případnou pomoc. Odměna jistá, a to ve formě flašky dobrého vína z Hvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Letos jsem to vzal směr Bled, Bohinjské jezero a pak Pula a čekal jsem to tedy klidnější, ve Slovinsku jsem byl poprvé a bylo tam tedy dost rušno, nicméně opravdu to tam je krásné a co se týče Chorvatska, tak nepřijde mi, že by tu byl nějaký pokles když to srovnám s návštěvou před 5 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 (upraveno) Zuby, pohroma huby opravený, pokračujeme v expedici po České hroudě Ale moře chybí, dnes mě žužlal baterky nějaký kapřík Upraveno 7. srpna 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Ve Špindlu bylo dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 My včera ze Svatého Petra na Sněžku a nočním pochodem přes Kozí hřbety zpět. Super! Dnes se jdeme zrelaxovat gdesi do centra Špindlu...to mám radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Koukám, že málo lidí, pěkný A pro zachování dobré nálady doporučuji vzít centrum Špindlu velkým obloukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Zítra padim na Lipno na prodlouzenej víkend...má cenu se trmacet do Krumlova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Bylo tam fakt téměř liduprazdno. Ja tam byl po sto letech, ale co jsem slyšel, tak jsem z toho mel osypky. Třeba u nás na Lysou a na Pustevny už ani nechodime, je to masakr. Nicméně to vyšlo - perfektní to bylo. A tady to centrum Špindlu, to je...škoda slov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 36 minutami, Borisslos napsal: Bylo tam fakt téměř liduprazdno. Ja tam byl po sto letech, ale co jsem slyšel, tak jsem z toho mel osypky. Třeba u nás na Lysou a na Pustevny už ani nechodime, je to masakr. Nicméně to vyšlo - perfektní to bylo. A tady to centrum Špindlu, to je...škoda slov... Špindl je na pohodu, ale mimo ten cirkus v centru. My se tam teď třeba parádně najedli U Medvěda, parádní jídlo, prázdno, ceny lidové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 My byli v jakési Myslivne, či co. A teď tu šmejdíme různě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Špindl je na pohodu, ale mimo ten cirkus v centru. My se tam teď třeba parádně najedli U Medvěda, parádní jídlo, prázdno, ceny lidové... Joo Medved:), jeste to má armáda?Vzpomínám na hermelín s liškami Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 5 minutami, Vlcak1980 napsal: Joo Medved:), jeste to má armáda? Vzpomínám na hermelín s liškami Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Myslím že jo, ale neptal jsem se. Zítra jdu zrovna s jedním profesionálním vojákem přespat do lesa, tak se ho zeptám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 1 hodinou, African napsal: Zítra jdu zrovna s jedním profesionálním vojákem přespat do lesa... No nic, du si lehnout:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Špindl je na pohodu, ale mimo ten cirkus v centru. My se tam teď třeba parádně najedli U Medvěda, parádní jídlo, prázdno, ceny lidové... Ve Špindlu je nejlepší Horský hotel Hromovka. Jezdíme tam pravidelně už asi 8 let. Neskutečně vřelý přístup k hostům. Provozovatel Saša Bílek je blázen v nejlepším slova smyslu. Nemá problém udělat špagety třeba o půl jedné ráno:) Všechno v cibulákovém porcelánu, čerstvé domácí pečivo snad každou hodinu, štamprličky na účet podniku:))) Jednou nám zrušil rezervaci mimo hlavní sezonu, protože letěl do afriky, tak nám jako kompenzaci dal ubytko v náhradním termínu zdarma.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) nebyl teď někdo aktuálně v Budapešti? V pondělí vyrážíme z Brna.. v plánu je Tropicarium Oceanium Budapešť, druhý den omrknout město a třetí den přes Balaton domů.. Ubytko Booking: Wellnes Hotel Rubin "čtyři hvězdy" (ty beru s rezervou) tak snad budem s takovou mikrodovolenou spokojeni. Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 8 minutami, Igicz napsal: Ve Špindlu je nejlepší Horský hotel Hromovka. Jezdíme tam pravidelně už asi 8 let. Neskutečně vřelý přístup k hostům. Provozovatel Saša Bílek je blázen v nejlepším slova smyslu. Nemá problém udělat špagety třeba o půl jedné ráno:) Všechno v cibulákovém porcelánu, čerstvé domácí pečivo snad každou hodinu, štamprličky na účet podniku:))) Jednou nám zrušil rezervaci mimo hlavní sezonu, protože letěl do afriky, tak nám jako kompenzaci dal ubytko v náhradním termínu zdarma. Sent from my iPhone using Tapatalk Zajimavi lide, nekonvencni mysleni, cestovatele, dobrodruzi a donatori - ted jsem projel jejich weby https://www.hromovka.cz/zachrante-hromovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 31 minutami, Spongebob napsal: nebyl teď někdo aktuálně v Budapešti? V pondělí vyrážíme z Brna.. v plánu je Tropicarium Oceanium Budapešť, druhý den omrknout město a třetí den přes Balaton domů.. Ubytko Booking: Wellnes Hotel Rubin "čtyři hvězdy" (ty beru s rezervou) tak snad budem s takovou mikrodovolenou spokojeni. Ja byl v Gellertu a super... Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 9 hodinami, Micey napsal: No nic, du si lehnout:) zítra dám vědět, zdali mě zadel bude pálit, ale jelikož jdeme s mýma i jeho děckama, tak na soukromí asi nezbude bohužel moc prostoru ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Já mohu doporučit Horal, hezké pokoje, dobré jídlo a fajn wellness. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 17 hodinami, Vlcak1980 napsal: Joo Medved:), jeste to má armáda? Vzpomínám na hermelín s liškami Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Tak můj armádní bratr mi říkal že budovy pod restaurací patří ministerstvu obrany a jen tak je nepustí, protože se jim tam líbí , ale restaurace U Medvěda je soukromá. Jinak naši expedici Donald jsme právě odpískali, už několik velkých buřin v řadě a pro děti to tak není ve skalách bezpečné, škoda, všechno zbaleno. Tu mrchu osmdesát pětku mám dnes rovných třicet let, koupil jsem si ji v patnácti, jó to byla kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se