Návštěvník Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 (upraveno) Tvl. do tohodle vlakna jsem vlezl po letech. Murphy, ty Bulharsko znas, ja ho miluju. Sač v Bansku, Plovdiv, kjufte s domaten sos v Achtopoli, jagněška čorba, rafting na řece Struma, vino z Melniku, med z dubovych lesu ve Strandži. Potapeni ve Varvaře, plaz Silistar u Rezova. Ty nadsene zazitky Odjinud mi pusobi fyzickou bolest. Obet tuporusackyho masoturismu. Jdu blejt Upraveno 12. září 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 (upraveno) A prave proto, tohle, Romane, musim a budu brat trochu s nadhledem. Pojdme udelat oba to same. Je nas tady par, co maji k Bulharsku (a nejen k Bulharsku) jiny vztah nez “last minute” a vo tom to je. Mimochodem, i kdyz uz jsme od 2012 zpatky, max jednou za dva roky se tam s pani dostaneme (ja tedy kazdy rok) a vzdy si to moc uzijeme. Pristi rok to zase na par dni vypada, tak uz se tesime! Upraveno 12. září 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Tak vole vezmem auta a pojedem s babama spolu. Prechrapat u Belehradu, zastavit se v Plovdivu na dva dny s vinem a mazat nekam k mori. Pomorie a cerne bahno me laka. K tomu vino, karnovatskou rakiji a nesnesitelne line bary s latina muzikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Nemam prave uplnou nulu a tak dobre vim, ze neco slibovat neni zrovna dobry napad. Ale pristihl jsem se v peknem rozpolozeni, kdyz jsem si to predstavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 (upraveno) Kdyz budeme zdravi a nebesa budou nakloneny, pojedem. Dal v SZ edit: Sem taky trochu nalitej Upraveno 12. září 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Jezdite nekdo na Dalboku? Ja jak jedu autem, tak pravidelne bud cestou tam nebo zpatky pres Rumunsko a vzdy se tam rad zastavim. Bohuzel doma uz autem nikdo moc nechce, ukecam to max jednou za tri roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Tak jasne, tohle je masovka non plus ultra. Vlastne muj prvni all inclusive v resortu. Jinak davame recke ostrovy, jen snidane, aby se dalo lip cestovat, pujcime auto nebo i busem a poznavame. Zadny extrem, na pohodu. Nebyt covidu, jel bych zase tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 V 11. 9. 2020 v 19:29, Prochy68 napsal: Afri, kontakt s tebou je koukám dost nebezpecnej, dealeři aut krachující, kámoši místo v Řecku chlastaji v Dejvicích....kde to skončí? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Tak na podruhé, no Rhodos, ostrov duchů, pěkné to budou mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Shanim na pronajmuti chalet v Rakousku nebo sever Italie. 2 tydny pres zimu. Jsme 2 rodiny co tak trochu lyzujou. Nema nekdo nejaky tip? Zatim sjizdim net a vse uz obsazene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 V Sun Sep 13 2020 v 18:43, African napsal: Tak na podruhé, no Rhodos, ostrov duchů, pěkné to budou mít... Afri, ti tvoji znami su po tom greckom hurikane ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 před 10 hodinami, Harwey napsal: Afri, ti tvoji znami su po tom greckom hurikane ok? Yes, včera přiletěli na pohodu, Rhodosu se to vyhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Kurňa, mám nějákou depku, asi to počasí...hnedle bych letěl někam do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Nojo, no, je to s tím cestováním špatný, ale když vidím flydubai, tak já byl tento týden v Dubai 2x 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Týý vole, vem mě s sebou . . . 33 stupňů . . . a můžu letět třeba v bedně na cargo nebo co vozíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Mě taky, prosím, prosím, klidně s Tomem do bedýnky. Vezmu termosku, lunchmeat na cestu a frčíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Pánové, to ale vůbec není problém, jen raději předem upozorňuju, že do města se nepodíváte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Do města nepotřebujem, vyhoď nás u pláže Beru slivovicu, kde se máme hlásit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Já mám lepší!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Jen aby nebylo v těch bednách nakonec nablito Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Hoši kde je slivovica nesmím chybět zrovna si dávám dvě zdravotní. Je v tom domácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se