African Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Jop máš pravdu, koukám že to nějak překopali, mám nějaký génius úroveň 2, to je nové....
Prochy68 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Genius mam taky, ted o dovolene jsem vyuzil z 5 ubytovani 3x booking, 2x airbnb. Airbnb jsem vyuzival ale vlasne jen z duvodu, ze tam byla sirsi nabidka nez na booking, kde jsem si nevybral. Jo a jeden rumun po me pak chtel at mu potvrdim storno aby bookingu neplatil provizi....
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 před 8 hodinami, Prochy68 napsal: ......Jo a jeden rumun po me pak chtel at mu potvrdim storno aby bookingu neplatil provizi.... Jeste to udela parkrat a na Bookingu skonci
African Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Chápu to dobře vážení cestovatelé, že do Rakouska když jsme naočkovaný a děti jsou do dvanácti let, tak nemusím vyplňovat Rakouský příjezdový formulář?
Harwey Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 před 29 minutami, African napsal: Chápu to dobře vážení cestovatelé, že do Rakouska když jsme naočkovaný a děti jsou do dvanácti let, tak nemusím vyplňovat Rakouský příjezdový formulář? Oni nieco maju? Boli sme v piatok a na hraniciach len tak letmo pozreli na greenpass v mobile, inak pohoda. Nic sme nevyplnali.
African Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 před 7 minutami, Harwey napsal: Oni nieco maju? Boli sme v piatok a na hraniciach len tak letmo pozreli na greenpass v mobile, inak pohoda. Nic sme nevyplnali. Pre Travel Clearence, ale teď tak nějak všude čtu, že očkování ho vyplňovat nemusí.... https://entry.ptc.gv.at/
Harwey Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 před 43 minutami, African napsal: Aha, diky. Inak asi je jednoduchsie vyplnit doma pre istotu nejaky formular, ako potom na hraniciach lutovat a nahanat. To uz idete na ten Dachstein, ci kam?
African Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 před 1 hodinou, Harwey napsal: Aha, diky. Inak asi je jednoduchsie vyplnit doma pre istotu nejaky formular, ako potom na hraniciach lutovat a nahanat. To uz idete na ten Dachstein, ci kam? Yes
Harwey Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 No super, tak sa drzte, vela zazitkov a postuj fotky:)
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Za fotky se taky primlouvam [emoji6]
African Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 (upraveno) Jasný kluci, něco po příjezdu frknu do kopečkového vlákna Teď už jen to počasí, které je tam dle kamarádů celé léto velmi proměnlivé.... Upraveno 15. srpna 2021 uživatelem African
Thomas Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 Letos opět na Baltu a super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 To chci nekdy vyzkouset a jeste jsem nepresvedcil manzelku :-), muzes napsat kde to presne je focene?
Thomas Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 před 2 minutami, Prochy68 napsal: To chci nekdy vyzkouset a jeste jsem nepresvedcil manzelku :-), muzes napsat kde to presne je focene? Je to poloostrov Darß-Zingst. Pláž se jmenuje Weststrand. Je to divočina bez plavčíků, stánků a podobných atrakcí.. Přístup pouze na kole přes les. Ubytování máme vždy ve vesnici Born. Kdyby jsi potřeboval poradit, napiš..:-)
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 (upraveno) Diky, ted to nehrozi, nejdriv na tom musim doma zapracovat Ale podle popisu by mi to vyhovovalo. Upraveno 16. srpna 2021 uživatelem Prochy68
Thomas Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 před 7 minutami, Prochy68 napsal: Diky, ted to nehrozi, nejdriv na tom musim doma zapracovat Ale podle popisu by mi to vyhovovalo. Ale bacha... voda letos 21 stupňů. Zažil jsem i rok kdy měla kolem 17...:-))
Harwey Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2021 Javorina, pekne miesto na vylet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2021 @Harwey Jojo, tam je krásně a hlavně liduprázdno…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zmrzlinar Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 V 11. 8. 2021 v 19:04, Tom4 napsal: V pohodě, mně je jasný že každý máme svůj práh bolesti jinde Nerozumím teda tomu "vlézt tam na pár minut, protože jsem Čech a protože moře" to fakt nechápu jak je myšleno? To jsme kdysi s kamarády projížděli Holandsko a dorazili jsme k poběží u Middelburgu. Byť byl červenec, venku bylo regulérně na mikinu a ještě se schylovalo k dešti. Já byl jediný z party, kdo do moře nelez, protože "přece musím". Hele jinak kromě Rujány, kde to stálo za prd, protože foukalo jako kráva, to bylo na těch ostatních místech fakt úplně cajk.
odjinud Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 Diky za rady ohledne Bookingu, panove. Jinak ted jsme zpet z Rakouska (super - za 5kkč na 4 noci pro dva, se snidani a kartou na lanovky) a chtel jsem se zeptat - vyplnoval jste nekdo po navratu zpet nejaky ten prijezdovy formular, co MZd avizuje v sms?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se