African Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Před hodinou, Potkan napsal: Zelvy jsi zkousel? https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-po-snezeni-zelviho-masa-zemrelo-v-raji-turistu-devet-lidi-40463683#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest242_shorts_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak to je mazec... želvy jsou my sympatické, ty nežeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 5 hodinami, African napsal: Tak to je mazec... želvy jsou my sympatické, ty nežeru A kaviarovy tousty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 6 hodinami, Potkan napsal: A kaviarovy tousty? Tak ty bych si dal, ale na ně zase nemám prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Chtel bych s lepsi polovickou na zacatku dubna na prodlouzenej vikend do Kodaně + Malmö. Mate nekdo nejaky tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března V 11. 3. 2024 v 8:46, brownwld napsal: Chtel bych s lepsi polovickou na zacatku dubna na prodlouzenej vikend do Kodaně + Malmö. Mate nekdo nejaky tipy? Nakoukat před tím seriál Most. V originále s titulky samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Zdar pánové, mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle Máte někdo další nápad? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 20 hodinami, tenge napsal: Zdar pánové, mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle Máte někdo další nápad? díky Tak obecne se motor valley asi neda nedoporucit. Ja tam byl s brachem tedka v lete - byli jsme v Lambu a Pagani (muzea + i fabriky) Ale je tam prave i 2x muzeum Ferrari, Maserati + v nasem pripade jsme dali po ceste jeste prusmyky v Dolomitech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 19. 3. 2024 v 16:13, tenge napsal: mám volný víkend a přemýšlím kam se jet podívat. S bráchou jsme projeli muzea Porsche, BMW a mercedes, Sinsheim a Speyer...a teď kam dál? Máte někdo nápad jaké muzeum? Budeme tři ještě s kámošem a zvažovali jsme Ferrari museum v Modeně a Maranellu, byl někdo? Potřebuju se vejít max pátek-neděle Máte někdo další nápad? Pár tipů: - vlakové muzeum v Norimberku - menší, ale fajn - muzeum Audi v Ingolstadtu - taky nečekejte velikost BMW, ale mají to moc pěkné - Autostadt (nejen) VW ve Wolfsburgu - to je po těch, co jste navštívili, asi největší pecka - národní vojenské muzeum u Utrechtu (NL) - tam jsem byl včera a byla to pecka, ale na dvě noci už je to samozřejmě větší zápřah Kde jsem nebyl, ale mám v hledáčku: - Peugeot v Sochaux (FR - kousek za hranicemi s DE) - ještě jedna pěkná sbírka někde v Düsseldorfu, teď nemám čas hledat podrobněji, kdyžtak pohledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Borci, uvažuju o low-end dovolené na Sardinii a chci kouknout letenky, máte nějaký tip přes co hledat? Brno, Ostrava, Bratislava nebo Vídeň, jen 1. os a 7 leté dítě. Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Jestli se ptáš přes co hledat letenky tak https://www.google.com/travel/flights Zadat destinaci a otevřít kalendář a hledat podle ceny. Bookovat vždy přes dopravce, nikdy přes portály typu kiwi a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Poradíte pls nějakou fajn válecí dovolenou na začátek května? All-inclusive, děti 5a7, tzn bazény tobogany, moře by mělo být už ke koupání (bo jeden je atopik a potřebuje sůl). 7-8dni rozpočet do 60tis. Z rezortu se vůbec nehnem počítám. Chtěl sem Turecko antalya ale prý tam bude ještě studené moře. Zbývá asi Egypt. Za doporučení na konkrétní hotely budu vděčný - po navštěvě cestovky žena opět výběr přehodila na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března My jsme byli poslední 2 roky po sobě s dětmi v květnu tady: https://www.blue-style.cz/egypt/hurghada/hotel-sunrise-garden-beach-resort-spa-dalsi-sezona/?airline=SMARTWINGS&arrCity=9&date=2024-05-01&depCity=2&duration=2&room1=2|PR|UAI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Ok - tohle mi je povedomé - už sem tento hotel mel i v prohlížeči otevřený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března (upraveno) před 4 hodinami, efreeti napsal: Poradíte pls nějakou fajn válecí dovolenou na začátek května? All-inclusive, děti 5a7, tzn bazény tobogany, moře by mělo být už ke koupání (bo jeden je atopik a potřebuje sůl). 7-8dni rozpočet do 60tis. Z rezortu se vůbec nehnem počítám. Chtěl sem Turecko antalya ale prý tam bude ještě studené moře. Zbývá asi Egypt. Za doporučení na konkrétní hotely budu vděčný - po navštěvě cestovky žena opět výběr přehodila na mě Preferuji Marsu, ale v Hurgádě je určitě více možností tobogánů a jiného vyžití pro děcka co chcete. Tady to je kousek od letiště, super tobogány přes ulici v ceně, opičky, kousek zoo, delfinárium. S děckama jsme si to tam pěkně užili, hlavně ty tobogány mají vymazlený. https://www.cedok.cz/dovolena/egypt/hurghada/hotel-aladdin-beach-resort,HRG2ALA.html?currency=CZK&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvLDIooWShQMVzKeDBx0uIw38EAAYBCAAEgIXNvD_BwE&ofr_id=df44bead62e9154414bfa9fe6b053279b0f6de18061176be76816e68ace07547&adults=2&childs=0 Upraveno 26. března uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 8 hodinami, ragu napsal: Jestli se ptáš přes co hledat letenky tak https://www.google.com/travel/flights Zadat destinaci a otevřít kalendář a hledat podle ceny. Bookovat vždy přes dopravce, nikdy přes portály typu kiwi a podobně. Díky, jdu hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Já mám dotaz z krapet opačné strany. Zbylo mi na cafeterii 15K bodů, a říkal jsem si, že bych se zajel do Egypta vykoupat. Narozdíl od ostatních hledám něco, kde bude klid, nejlépe hotel 16+. Nemáte někdo tip? PS: chci jet sám, někdy brzo...jen tak lehce pokalit, najíst se a občas si zaplavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Můžu Ti doporučit tohle https://www.booking.com/hotel/eg/citadel-azur-resort.cs.html hezký prostředí, pěkný pokoje, klid, dobrý jídlo, nějakou fotku najdeš v mém vlákně Ploprof, když budeš mít zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Díky za tip, už hledám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Kdybys chtěl nějakou informaci, tak napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna (upraveno) Tak jsem vzal tohle, aquapark je v hotelu vedle, tak tady snad bude klid. https://www.pickalbatros.com/villaggio-resort-portofino-marsa-alam?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwtqmwBhBVEiwAL-WAYQeakXGh1vhFkch0H8THdHwJOXocqZmHfQUSVR2YvU1fjnrjPbCgLBoCGWAQAvD_BwE Upraveno 1. dubna uživatelem Tondaa73 skleróza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se