nizkotucnytvaroh Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června @vogysan Hotel ČHS s klidným svědomím doporučuji, bez ohledu na sezónu, wellness, bazén, skvělé jídlo - při nízké obsazenosti, automaticky jedete v ceně penze á la carte, dobrá poloha na turistické trasy oběma smery. Hotel Petrovy Kameny(býv. Kurzovní) je takovou klasikou, bohužel dost těží z polohy a velmi záleží, zda přijedete v hlavní sezóně kdy je personál vynikající, nebo naopak té vedlejší, kdy odjíždíte s dost rozpačitými pocity od recepce přes kuchyň. Ubytování vždy čisté, wellness téměř vždy pro sebe, byť menší, fitko jako bonus. Čemu bych se rozhodně vyhnul, je chata Barborka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Ještě doplním, pokud budete chtít něco lepšího, nebo se prostě cestou jen skvěle a moderně najíst, pak určitě hotel Perk, stojí za zastávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Diky za zajimave tipy borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června V 24. 4. 2024 v 6:04, Vasa_H napsal: Jezdíte někdo na dovolenou sám? Rád bych si trochu oddechl od manželského života, ale bohužel jediný kamarád který přicházel v úvahu se už nikam nepodivá Tak si řikám jestli nějaké moře a teplo na 2-3 týdny nezkusit solo, ale abych tam nebyl za exota. Za mě 2-3 týdny sám je hodně, 10 dní max otázka kam bys chtěl vyrazit, ale docela pěkný výlet kde se dá spojit sport, podívat se na zajímavé hodinky, a pak se ohřát v teple je Boston - vlakem do NY a pak přeletět na Floridu (Key west). Dá se to komfortně zvládnout za 10-12 dní. Kdybys Tě tip zaujal, můžu napsat víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Nejak jsem zaspal, od posledniho pobytu uz uplynul nejaky cas a na posledni chvili resime sim kartu do USA. Oblast zapad/stredozapad, doba cca 3 tydny. Moc volat snad nebudeme, ale pro jistotu chceme neco mit vcetne nejakych zakladnich dat. Site zrejme T Mobile, AT&T. Koupit tady x tam? Co? Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června (upraveno) Jestli máš Revolut a telefon, kterej podporuje eSim, tak nepotřebuješ kupovat nic extra. Kamarád to používal v New Yorku - jeden měl data a ostatním udělal hotspot. Výhodnost neumím posoudit. 3GB 525 Kč, 5GB 780 Kč , 10GB 1320 Kč, 20GB 1535 Kč Edit: tak asi nic, nevšiml jsem si, že chceš i volat, tohle jsou jen data Upraveno 4. června uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Tello.com - koupíš si tam eSIM za 15 $ 10GB a vyřešeno na hotelech je wifi a 10GB by na komunikaci a gps mělo stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Ok ale to je taky jen na data ne? Jasne, wi fi je tam skoro vsude, ale potrebujeme mit moznost volat. Standardne. Kvuli praci a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Pokud máš Vodafone, tak funguje VoWiFi i v USA a voláš za domácí ceny, když jsi na wifi. JInak koupit sim/esim, co má v ceně i hovory, já třeba používám toto, neomezené volání po USA i k nám https://travsim.com/products/usa-esim Pokud potřebuješ volat ze svého čísla za relativně normální ceny, tak Skype. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Můžeš zkusit i appku Airalo, ceny tam uvidíš je to také eSim. Mě to šlo dobre v Egyptě a kolega na to jel i New Yorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června před 8 minutami, neuromancer napsal: Pokud máš Vodafone, tak funguje VoWiFi i v USA a voláš za domácí ceny, když jsi na wifi. JInak koupit sim/esim, co má v ceně i hovory, já třeba používám toto, neomezené volání po USA i k nám https://travsim.com/products/usa-esim Pokud potřebuješ volat ze svého čísla za relativně normální ceny, tak Skype. Ok to vypada nejlip. Jo, chci mit moznost volat klasicky “po staru” i kdyz nebudu na wifi. Zda z meho cisla nebo cisla ad hoc je mi fuk. Takze tohle je asi ok. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 10 hodinami, warann napsal: Ok ale to je taky jen na data ne? Jasne, wi fi je tam skoro vsude, ale potrebujeme mit moznost volat. Standardne. Kvuli praci a tak. V této variantě jsou jen data, já jsem volal pouze přes Whatsapp když jsem tam byl, ale dá se koupit i s voláním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Případně mrkni třeba na Mint mobile, jedou na síti T-Mobile. Dva roky zpátky jsem to používal na dovču. Koupil esimku, ještě na letišti na WiFi jsem esim nahrál a frčel z letiště z půjčovny už s datama i voláním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června @warann https://myego.cz/item/jak-volat-v-zahranici-zcela-zdarma-ze-sveho-ceskeho-cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června V 24. 4. 2024 v 12:32, Vasa_H napsal: Dík za postřehy, já spíš čekal reakce dement co jezdí sám a ono se spíš začínám těšit a asi to zkusím. Já byl sám loni v dubnu 9 dní na Sicílii, moc jsem si to užil a letos plánuji Kalábrii. Ale ženy to mají stejně, když jsem pak v září byl na Sicílii se ženou, tak sousedka v hotelu byla na dovolené sama bez manžela a také si to moc pochvalovala, že to tak dělá u roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Dodatecne diky za tipy na kartu. Nakonec je to Airalo a funguje to super. Presun byl tentokrat trochu narocnejsi, vcera v aute z LA do Joshua tree jsem trochu padal na hubu, ale dnes uz jsme se srovnali. Videli jsme nejaky pro me znamy mista, vetsina ale byla novum. Kazdopadne super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června před 57 minutami, warann napsal: Dodatecne diky za tipy na kartu. Nakonec je to Airalo a funguje to super. Presun byl tentokrat trochu narocnejsi, vcera v aute z LA do Joshua tree jsem trochu padal na hubu, ale dnes uz jsme se srovnali. Videli jsme nejaky pro me znamy mista, vetsina ale byla novum. Kazdopadne super. Super výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června před 7 hodinami, African napsal: Super výlet Diky. Ja cast toho projel pred 6 lety na moto ale vsude jsem zdaleka nebyl - jako napr. vcera Joshua tree, naopak v Seligmanu, coz je ten skanzen na route 66 jo. Puvodne jsem chtel jet zas, ale motorky v pujcovne dost zdrazili, tak jsme se nakonec dohodli ze to pojmeme jako rodina . Urvali jsme se vyjimecne na dyl (pro nas “dyl”), takze 18 dni, coz uz by melo stacit na dostatecny pruzkum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června prosim vas, existuje na Morave / v Cechach nejaky hotel ako Endemit, ale s exterierovym bazenom ? Mensi / butikovy hotel, adult friendly (bez kopy detskych atrakcii), dobra kuchyna, idealne v horach ? Nie masovka. Velke Karlovice, Horal, tam je asi natresk a moc velke ? Hladam 4-5 kludnych dni na lezanie, masaze, dobre jedenia, v klude, ne moc ludi. dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června My byli před pár lety na podobný téma tady a vůbec to nebylo blbý, plus cca dva kiláky odcamcaď sympatickej pivovar. Venku bylo spíš koupací jezírko než bazén, ale to sem bral jako plus.. https://www.penzionjurasek.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se