Tondaa73 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Doporučuji Vietnam, krásná země, úžasní lide a skvělé jídlo Tak to rozhodně...jen ti úžasní lidé jsou jen na vesnicích a menších městech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Tak to rozhodně...jen ti úžasní lidé jsou jen na vesnicích a menších městech... Souhlasím . Old Quarter v Hanoji mě stačila. Ale dál na sever to byla neuvěřitelná krása (provincie Ha Giang). Do Sapy nebo Ha Longu nebo na jihu do Mui Ne nejezděte. Na severu Ha Giang a okolí nebo na jihu Dalat a i ten Nha Trang jsou mnohem lepší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Souhlasím . Old Quarter v Hanoji mě stačila. Ale dál na sever to byla neuvěřitelná krása (provincie Ha Giang). Do Sapy nebo Ha Longu nebo na jihu do Mui Ne nejezděte. Na severu Ha Giang a okolí nebo na jihu Dalat a i ten Nha Trang jsou mnohem lepší .Já byl dole. Start v Saigonu, a pak Phu Quoc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Já byl dole. Start v Saigonu, a pak Phu Quoc... V Saigonu jsem byl první dva dny a dovedu si tam představit žít, ale na cestování jsme jeli dál na sever . Jinak Phu Qouc mě lákal taky, ale to bych ve Vietnamu musel být déle než 3 týdny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Žena ted beha týden s kamarádkou na Sicílii. Kdybyste znal někdo něco co není v průvodcích a stoji za návštěvu tak budu rád za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Asi to prubnem tady.http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=526624 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Nejel někdo už letos do Chorvatska? Vždy jezdím Praha, Znojmo, Vídeň. Graz, Ptuj, Záhřeb, ale prý je to tam nějaké rozkopané, tak uvažuji nad trasou Praha, Č.B., Linz, Graz, Ljubljana... , je aby na tom nebyla tato trasa podobně. snad na to není jiné vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Nemáte někdo zkušenost s potápěním se se žraloky v kleci? Vím o Austrálii a Jihoafrické republice (ta mě láká více - míň pavouků a možnost návštěvy parků). Nemám potápěčskou přípravu, přesto bych nerad jel s bandou "ožralejch anglánů", nějaké tipy, doporučení, zkušenosti...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 V JAR jsem byl pod vodou jak doma, ale už je to nějaký ten pátek. Zavolám kamarádovi, co tam má potápěčskou školu jak je to tam v této době. V kleci Great White určitě okolo Capu, ale jak píšu, zjistím detaily. Můžu ti toho dost poradit i o JAR celkově, klidně přes Sz. Kdy se tam chystáš? Mě to možná dopadne příští rok na měsíc , kdyby jsi byl sám, tak by tě vzal sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Píšu SZ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Babička na prázdniny na poslední chvíli nemůže a tak budu od 16.7. na týden sám s dvojčatama (7). Někam bych s nima vyrazil, autem se mi moc nechce (ideál by byl vlak a určitě ne letadlo, do něho nás maminka všechny tři nepustí), nejraději k moři (Polsko, Něměcko, možná i jih), nejlépe s plnou penzí, takže nejspíše cestovka.Nemáte prosím nějaký tip kam, případně odkaz na solidní cestovku? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Ahojte,příští týden bych chtěl s rodinou na dovolenou autem s koly a stanem, někam po ČR. Ne Třeboňsko, ne Šumava, ne Lednicko -valtický areál. Napadlo mě něco kolem Sázavy, Vysočina... Kluk má 6, takže žádné velké kopce. Ubytování ve stanu v nějakém klidném a slušném kempu, bez přehnaných pařeb až do rána - druhý kluk má 3 roky (zajímavé, jak člověk mění během života priority :-) ...).Doporučíte něco?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Koukni jeste vedle Trebonska na Novohradske hory. Peknej kus zeme. Sazava je taky fajn, nejradsi mam Stvoridla. Kemp je tam takovej , no hodne old skoolovej, ale pohoda:) Akorat si myslim, ze vzhledem k terminu bude vsude hodne lidi. Z te Vysociny koukni na Zdarske vrchy. Treba nekde okolo Darka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladice Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Já bych ti na kolo doporučil třeba Krušný hory. Myslim, že jsou trochu podceňovaný na letní dovolenou oproti jinejm našim horám a přitom jsme si tam minulej rok dovolenou ohromě užili. Bydleli jsme na Božim Daru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Pise, ze kluk ma sest let a ne zadny extra kopce... Jinak souhlas, Krusny jsou divocina a na kolo pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Díky za doporučení. Jdu něco vybrat, ale ty Krušky nechám raději na jindy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Máme tu na návštěvě zákazníka z poměrně neobvyklé destinace, karibského ostrova Guadaloupe. Patří to pod Francii, platí se Eurem a jen podle fotek tam musí být nádherně. Mohla by to být zajímavá dovolená.https://cs.wikipedia.org/wiki/Guadeloupe Upraveno 29. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ahojte,příští týden bych chtěl s rodinou na dovolenou autem s koly a stanem, někam po ČR. Ne Třeboňsko, ne Šumava, ne Lednicko -valtický areál. Napadlo mě něco kolem Sázavy, Vysočina... Kluk má 6, takže žádné velké kopce. Ubytování ve stanu v nějakém klidném a slušném kempu, bez přehnaných pařeb až do rána - druhý kluk má 3 roky (zajímavé, jak člověk mění během života priority :-) ...).Doporučíte něco?Díky. Co treba Cesky Raj nebo Ceske Svycarsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 tam je taky krásně, ale to už mám z Břeclavi moc daleko. Chceme vyjet v pátek odpoledne, takže něco v dosahu 2-3 hodin cesty. To spíš Česká Kanada. I tak díky za doporučení, ale tyto destinace necháme na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Páni, poprosím o rýchly tip na víkend. Dolomity, príjazd autom od Lienzu cez Cortinu. Deň až dva na mieste. Rád by som peknú scénickú cestu v okolí Marmolady, nejaké pekné jazero a podobne. Času moc nebude, tak skôr niečo, kde sa človek moc nenachodí a čo najviac vidí. Ale aj tip na rýchlu turistiku, alebo lanovku na zaujímavý flek uvítam. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se