vaba Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Na Kapverdach jsem byl teď v květnu, ubytování na katamaranu, program, potapeni, na břehu pouze sporadicky, večeře (to ale vždy vynikající -humr za 25$), standardně k dostání tráva - igelitka z Kauflandu taky ta 25$,jinak na cestování stačí na celý Sal 1 den - blue lagoon, Fata Morgana a vynikající solny důl, jinak nic. Celý pobyt na hlavě kulich a na sobě mikina, teplota vody i pod vodou 25,vzduch 29.u břehu vlny cca 5 metrů. Na plachtění a surf vynikající. Místní přátelští, bez výraznějšího obtěžování. První noc jsme spali v penzionu v Santa Marie, u pláže, pro 2 osoby 32$/noc, snídaně na pláži ta cca 8 $. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Vlny 5 metru na Kapverdech? To asi ne, nebo?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Dohledam fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Ahoj, zkusím taky obecný dotaz, snad mi někdo pomůže Potřeboval bych teď od pátku do neděle vymyslet výlet, asi ideálně do hor. Podmínkou je dobrá dostupnost z Prahy vlakem/busem nějak rozumně, což třeba pravděpodobně vyřadí Lipno, které by bylo ideálni. Cenově bych se za 2 lidi a 2 noci vešel rád do 1500. Kemp atd. není problém, ale raději bych spal na posteli. V neděli se chci vydat do Rakouska na motorce, tím pádem preferuju spíše jih, ale to komplikuje ta dopravní dostupnost. Nejlépe cenově i dopravně mi zatím vychází Harachov/Kořenov a okolí a dále jsem ještě předvybeal Moravský kras. Budu rád za tipy na ověřené ubytování i klidně další vhodné oblasti, kde hledat (třeba český les?) Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Tak máme vybráno... do pulnoci jsem studoval recenze a nakonec mame rozhodnuti: Kapverdy: Ostrov Boa Vista hotel New Horizon oblast Prala de Chaves Na 15dni all incl. No strasne se tesim. Akorat me nasrali ze letecka spolecnost chce za vsechno prachy! Chtel jsem udelat seating u nouzových východu a chteli za to přes tisic Kč navic na jeden smer. To same jidlo. Jelikoz let trvá okolo 7 hodin tak nejaký základ tam je ale protože jsem "tlusty prase" tak jsem si musel objednat navic kilo řizku za 500,-Kc na jeden smer Jsem zvedavý co bude v cene letenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 To je normalne ze za miesto u nudzovych vychodov sa priplaca. Inac 15 dni na kapverdy je asi az moc Vies co tam tolko dni budes robit? V kazdom pripade prijemnu dovolenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Tak máme vybráno... do pulnoci jsem studoval recenze a nakonec mame rozhodnuti: Kapverdy: Ostrov Boa Vista hotel New Horizon oblast Prala de Chaves Na 15dni all incl. No strasne se tesim. Akorat me nasrali ze letecka spolecnost chce za vsechno prachy! Chtel jsem udelat seating u nouzových východu a chteli za to přes tisic Kč navic na jeden smer. To same jidlo. Jelikoz let trvá okolo 7 hodin tak nejaký základ tam je ale protože jsem "tlusty prase" tak jsem si musel objednat navic kilo řizku za 500,-Kc na jeden smer Jsem zvedavý co bude v cene letenky sem to zaregistroval až teď já bych na kapverdy už nikdy neletěl ..... byl jsem na Sol což je vedle ale prakticky je to totéž 1.vítr jako kráva2.vlny jako kráva .... serfařskej ráj ...... takže pokud nejsi zdatnej plavec tak tam zemřeš3.voda skoro neteče ..... odsolovačky = pumpy ..... pitná voda jenom z pet lahví4.jídlo celkem bída, ale to je asi hotel od hotelu5. přes kanáry poletíš tak vyskoč6.nic tam není ...... celej ostrov projedeš za den na oslu7.nejbližší odborná zdravotní pomoc je v Senegalu (500 km letadlem), kde byla tenkrát ebola ...... nebo tě pošlou prvním letadlem domů .... 8. stálo nás to přes známýho pro dva 35t a kdyby to stálo o korunu víc tak bych se tam zabil ...... co jsem kecal s lidma který za to zaplatili 80, tak říkali, že v Tunisu je to lepší, ale to nemůžu posoudit, tam sem zase nebyl já9. takže sem osum dní seděl prdelí v bazénu a pil rum abych si to užil10. snad to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) Knedlik: ty jsi asi spletl vlákno Vtipy jsou vedle.Nediv se ze to stalo za ho**** kdyz jsi šetřilek a platis to nejlevnejsi co tam je ))) Ale pobavil jsi me. P.S ja než se pro neco rozhodnu tak hodne dám na recenze kamaradu co tam stravili uz nekolikatý pobyt a prej lepši dovča neni (mimo Malediv) kde teda se jen vališ a deláš deti... takže no stress. A napsat ze i Tunis lepsi? Ty vogo. Tys to rano asi přebral vid? Uz to nehul kámo! Tunis je špina nejvetsiho kalibru. Tam uz me nikdo nedostane! Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 P.S ja než se pro neco rozhodnu tak hodne dám na recenze kamaradu co tam stravili uz nekolikatý pobyt a prej lepši dovča neni (mimo Malediv) kde teda se jen vališ a deláš deti... takže no stress.v tom případě nechápu proč se na to ptáš tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 snad budes mit lepsi koupelnu .. nic ve zlem ja tam nebyl, ale jel bych hned ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Laska som velmi zvedavy na uprimnu a pravdivu recenziu ked sa vratis. Tak máme vybráno... do pulnoci jsem studoval recenze a nakonec mame rozhodnuti:Kapverdy: Ostrov Boa Vista hotel New Horizon oblast Prala de Chaves Hm, recenze. Prva na ktoru som narazil je https://www.recenze.cz/kapverdske-ostrovy/boavista/praia-de-chaves-7019/new-horizons-boa-vista-23495/sem-uz-ne-27424.html Tak ale mozno sa to uz vylepsilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Láska už to koupil jsem tak pochopil, tak už mu do toho nekopejte, chudák bude ještě nasrany dopředu a třeba to pak bude super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Laska som velmi zvedavy na uprimnu a pravdivu recenziu ked sa vratis. Hm, recenze. Prva na ktoru som narazil jehttps://www.recenze.cz/kapverdske-ostrovy/boavista/praia-de-chaves-7019/new-horizons-boa-vista-23495/sem-uz-ne-27424.htmlTak ale mozno sa to uz vylepsiloAle no tak, je až na pátý straně, předchozí novější recenze jsou víceméně ok a celkově když dají urýpaní češi 4,4 z 5 tak je to oukej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nasa hvezda jede se svym nabijecem za tejden do tuniska, tak su zvedavej, co bude rikat. Ja tam nikdy nebyl. Ani v egypte. Ted premejslim na casablancou v rijnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Ale no tak, je až na pátý straně, předchozí novější recenze jsou víceméně ok a celkově když dají urýpaní češi 4,4 z 5 tak je to oukej.možná bys měl brát v potaz to že když někdo dá za dovolenou kilo, tak nenapíše, že stála za hovno, protože by si kadil do vlastního hnízda...... češi nikdy nevyberou nic špatně ..... přeci..... ..... to jsou češi a není třeba chodit daleko ..... tyhle hodinky jsou nejlepší ..... tohle auto je nejlepší ..... tahle pračka je nejlepší ..... proč ? ....... no protože jí mám přeci já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nasa hvezda jede se svym nabijecem za tejden do tuniska, tak su zvedavej, co bude rikat. Ja tam nikdy nebyl. Ani v egypte. Ted premejslim na casablancou v rijnu..snad to bude lepší https://zpravy.idnes.cz/zkazena-dovolena-tunisko-napadeny-cech-d9o-/zahranicni.aspx?c=A180810_164238_zahranicni_zaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Kez by. Ja toho jejiho panaka moc nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Ale ne, našinci si stěžují na všechno, vždy a všude. Nejvíc ti co se neobejdou bez cestovky a z resortu by nevytáhli nos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) @sibiř - třeba ho má ráda Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem Knedlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nasa hvezda jede se svym nabijecem za tejden do tuniska, tak su zvedavej, co bude rikat. Ja tam nikdy nebyl. Ani v egypte. Ted premejslim na casablancou v rijnu..casablanca je bohemska, barevna, dobra, ale musi bejt nalada jako a je to trochu hype, takže na par dnu oka, pak tanger, gib a rychle do spanelska na playa de bologna a marbella a je to dovca oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se