tenge Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Pánové, Chci v únoru do Alp, ale na běžky, mate někdo doporučení, kam jet na cca 5dni, chci pěkný hotel, super jídlo, krásný wellness. Zkratka chci strávit fajn týden se ženou, když už bude malá u babičky na prázdninách. V dosahu auta...díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Pánové, Chci v únoru do Alp, ale na běžky, mate někdo doporučení, kam jet na cca 5dni, chci pěkný hotel, super jídlo, krásný wellness. Zkratka chci strávit fajn týden se ženou, když už bude malá u babičky na prázdninách. V dosahu auta...díky za raduCo Livigno? https://www.livigno.eu/ Sice nejsem běžkař, ale moje pani říká, že na běžky země zaslíbená. V údolí trasy na běžky a když tě to dopoledne přestane bavit, dojdeš si pěšky na ubytko, přezuješ na lyžáky a dojdeš si na lanovku a hurá na svah. A jako příjemnej bonus, je to bezcelní zóna. A ehm, prodávaj tam hodinky, v bezcelní zóně... Akorát je to trošku dál. Jezdim přes Rakousko, pak po silničkách přes Švýcarsko, pak zaplatit mýto za tunel a hurá, seš tam. Asi 7 hodin. Ale cesta fakt v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Livigno asi daleko, ne?Co zkusit Ramsau nad Schladmingem a pod Dachsteinem?To je běžkařské terno, tratí je po okolí hodně a ubytování všeho druhu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Já tam jel na ctyři noci a přislo mi to v pohodě. Z Prahy jedeš po dálnici až na Švýcarský hranice a pak už to neni daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 To dam, 7h jde ale Francii už nechci, to je fakt z ruky. Mě šlo právě o doporučení fajn místa na bezky a dobrého ubytování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 To dam, 7h jde ale Francii už nechci, to je fakt z ruky. Mě šlo právě o doporučení fajn místa na bezky a dobrého ubytováníZrovna v neděli se tam jelo winter ski classics. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Kluci, vim že už to tu bylo tak stopadesátkrát, ale moc jsem toho za poslední léta soukromě za hranice neprocestoval(i) a tak bych poprosil o doporučení pro 4-hlavé stádo (2 dospělý, syn 4, dcera 0,5 - teď). Nejsem moc ?plážově-válecí? typ, proto bych ocenil něco (resort), kde by bylo i jiné vyžití ? aquapark, apod. abych mohl s děckama zablbnout. Raději spíš něco klidnějšího dál od města/centra. Když budem chtít, na výlet si tam zajedem. Termínově na přelomu léta - srpen/září, do té doby budu v práci asi i spát. Jiné požadavky ani nvm. Jak jsem psal, naposled jsme byli 8let zpátky v Itálii Žena mluvila o Řecku. Mě by se líbily Kanáry... co si vybavuju, docela se tu chválily. Ale necháme si poradit. Budget bych rád udržel kolem 50-60k. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Tak se přidám k Maxelovu dotazu, jsme na tom podobně, jen děti mají 8 a 3. Žena také mluvila o Řecku. Budget mám podobný.Přemýšlím, že bych letěl z Pardubic do Alicante a strávil dovolenou někde tam. Řecko jsem také ještě nevypustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 (upraveno) Ja resim uplne to samy. Nejak mi z toho zatim vychazi nejlip Mallorca, ci Malta.. Kamaradi s detma nejvic litaj do Turecka, ale toho jejich magora podporovat nehodlam. Upraveno 25. prosince 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Kamaradi s detma nejvic litaj do Turecka, ale toho jejich magora podporovat nehodlam.Mám to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Malta je supr, ale malo hotelu ma piscitou plaz, vetsinou schody a betonovy terasy na skale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Řecko, Kanáry obojí super. Řecko lepši ostrvovy než pevnina. Malta gut, Turecko u moře jsem nebyl a ani mě neláká. Kdybych já řešil z této nabidky, tak ty Kanáry. Krásná příroda a hodně lidí po návštěvě jednoho ostrova jedou příště na ostrov jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Co tak Cyprus? Rezorty Kaya Artemis, Noah's Ark, teraz je tam plus novo otvoreny pobliz. Kazdy ma aquapark, animacne programy, zradlo pitie suprove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Já přemýšlím nad Malagou, letenky si koupím a ubytování přes booking.com.Na ten Kypr ještě mrknu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Ten Kypr vypadá hodně pěkně - oba rezorty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Hodne dobra je prý Menorca která je součast Španelska. My chceme vyzkoušet Oman. Za málo peněz relativně hodně muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Z výše uvedeného Řecko z malýma děckama super, nejlépe asi Zakynthos kam jedeme letos. Krásný koupání, želvy, všude je to blízko, parádní jídlo. Mallorca jsme dělali s dvouletým prckem před pěti lety, docela na pohodu, letos jsem tam byl s kámošema na motorkách a vůbec se mi tam nelíbilo. Asi kvůli těm milionům Němců co to tam zabrali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Pánové, prosil bych o nějaké tipy na ubytování a výlety v Českosaském Švýcarsku na léto. Nejlépe penzion, dva dospělí, jedno 8 leté díte, kolárna, někde v přírodě. Díky a pohodového Štěpána přeji . R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Mam v chribsky chalupu a jsou tam tyhle suprovy penziony. http://nostalgie1876.cz/?page_id=494 nove otevreny cca 2 roky moc pekny a vsude kousek, akorat nevim s tou kolarnou. http://www.nastodolci.cz Na stodolci je uplne super, vyborny jidlo, krasny prostredi, pro deti vyziti a zvirata, to bych stopro doporucil, dost znamejch tam jezdi a jsou spoko;-) Zalezi do jaky oblasti chces jet, je to hodne velka oblast a je tam libove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Prosím info. Chtěl bych v březnu sebou( a přítelkyní) jen tak placnout na týden k moři. Limit cca 50 za oba. Co asi chci teplá voda, nějaký to all. Nemusím výlety. Prostě odpocinek. A z důvodu firmy to musím brát u studenta. Napadl nás Omán. Někdo nějaká zkušenost nebo nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se