Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Pánové,

Chci v únoru do Alp, ale na běžky, mate někdo doporučení, kam jet na cca 5dni, chci pěkný hotel, super jídlo, krásný wellness. Zkratka chci strávit fajn týden se ženou, když už bude malá u babičky na prázdninách. V dosahu auta...díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové,

Chci v únoru do Alp, ale na běžky, mate někdo doporučení, kam jet na cca 5dni, chci pěkný hotel, super jídlo, krásný wellness. Zkratka chci strávit fajn týden se ženou, když už bude malá u babičky na prázdninách. V dosahu auta...díky za radu

Co Livigno? https://www.livigno.eu/

Sice nejsem běžkař, ale moje pani říká, že na běžky země zaslíbená. V údolí trasy na běžky a když tě to dopoledne přestane bavit, dojdeš si pěšky na ubytko, přezuješ na lyžáky a dojdeš si na lanovku a hurá na svah. 

A jako příjemnej bonus, je to bezcelní zóna. A ehm, prodávaj tam hodinky, v bezcelní zóně... ;)

Akorát je to trošku dál. Jezdim přes Rakousko, pak po silničkách přes Švýcarsko, pak zaplatit mýto za tunel a hurá, seš tam. Asi 7 hodin. Ale cesta fakt v pohodě.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Kluci, vim že už to tu bylo tak stopadesátkrát, ale moc jsem toho za poslední léta soukromě za hranice neprocestoval(i) a tak bych poprosil o doporučení pro 4-hlavé stádo (2 dospělý, syn 4, dcera 0,5 - teď).

Nejsem moc ?plážově-válecí? typ, proto bych ocenil něco (resort), kde by bylo i jiné vyžití ? aquapark, apod. abych mohl s děckama zablbnout. Raději spíš něco klidnějšího dál od města/centra. Když budem chtít, na výlet si tam zajedem. Termínově na přelomu léta - srpen/září, do té doby budu v práci asi i spát.

Jiné požadavky ani nvm. Jak jsem psal, naposled jsme byli 8let zpátky v Itálii :)

Žena mluvila o Řecku. Mě by se líbily Kanáry... co si vybavuju, docela se tu chválily. Ale necháme si poradit.

Budget bych rád udržel kolem 50-60k.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Tak se přidám k Maxelovu dotazu, jsme na tom podobně, jen děti mají 8 a 3. Žena také mluvila o Řecku. Budget mám podobný.

Přemýšlím, že bych letěl z Pardubic do Alicante a strávil dovolenou někde tam. Řecko jsem také ještě nevypustil.

Odkaz ke komentáři

Řecko, Kanáry obojí super.  Řecko lepši ostrvovy než pevnina. Malta gut, Turecko u moře jsem nebyl a ani mě neláká. Kdybych já řešil z této nabidky, tak ty Kanáry. Krásná příroda a hodně lidí po návštěvě jednoho ostrova jedou příště na ostrov jiný.

Odkaz ke komentáři

Z výše uvedeného Řecko z malýma děckama super, nejlépe asi Zakynthos kam jedeme letos. Krásný koupání, želvy, všude je to blízko, parádní jídlo. Mallorca jsme dělali s dvouletým prckem před pěti lety, docela na pohodu, letos jsem tam byl s kámošema na motorkách a vůbec se mi tam nelíbilo. Asi kvůli těm milionům Němců co to tam zabrali....

Odkaz ke komentáři

Mam v chribsky chalupu a jsou tam tyhle suprovy penziony.

http://nostalgie1876.cz/?page_id=494

nove otevreny cca 2 roky moc pekny a vsude kousek, akorat nevim s tou kolarnou.

http://www.nastodolci.cz

Na stodolci je uplne super, vyborny jidlo, krasny prostredi, pro deti vyziti a zvirata, to bych stopro doporucil, dost znamejch tam jezdi a jsou spoko;-)

Zalezi do jaky oblasti chces jet, je to hodne velka oblast a je tam libove!

Odkaz ke komentáři

Prosím info. Chtěl bych v březnu sebou( a přítelkyní) jen tak placnout na týden k moři.

Limit cca 50 za oba. Co asi chci teplá voda, nějaký to all. Nemusím výlety. Prostě odpocinek. A z důvodu firmy to musím brát u studenta.

Napadl nás Omán. Někdo nějaká zkušenost nebo nápad?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...