Petr Svenda Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Tak. Monaka jsou doma. A co teď, pánové? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Skipi Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Hezké je máš, gratulace! A co dál? Tam se toho najde... třeba tašku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Jsou parádní gratuluji, ted poradny foto :)
Daemonultimate Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Klasika od TH,gratuluju,co dál uvidíš,ted si nedělej starosti a užívej si novej kousek.
georgejv Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Moc paradni. TH patri mezi me oblibene. Ted jeste dalsi :-) Treba Monaco v barvach Gulf Racing Teamu? :-)
Mikkes Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Modrá Monaca jsou nej Monaca, jsem docela rád, že z prodejního vlákna zmizla, ať je tam nemusím okukovat...
Bullet Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Ahoj Petre, skvela volba, taky jsem po nich nenkrat koukal....vidim, ze jsou v dobrych rukach...jednou na ne taky prijde rada.... At Ti delaji radost a par lepsich fotek by se hodilo...:-)
Chosef76 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Když se objevily v prodejním vláknu tak jsem čekal, kdy se objeví Tvé SZ.. Jsem rád, že to přišlo...má je ten, kdo dokáže ocenit jejich čaro ;-)
financ Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Petře, dokonaly kousek. Gratuluju.Kdy dáme kafe?
lukin_ova Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Gratuluji. Vidím, že zdárně pokračuješ po cestě legend.Což někdy dorazit na Beskydský sraz ? Máš to přes dva kopce ....
sashator Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Dodatečně gratuluji! Když se objevily v prodeji, tak jsem o nich chvilku uvažoval, právě kvůli tomu kouzlu legendy, ale naštěstí jsi mě poměrně rychle předběhl. Užívej jich dosytosti a přidávám se ke kolegům, nějaká ta pěkná fotečka by potěšila
LovecK Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Reknu to tak, jeste ze jsem bral od mrakodrapa hodinky o mesic driv...
Kostra Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Překrásná živoucí legenda, kterou v kategorii *hranatých* hodinek jen tak něco nepřekoná. Užívej jich ve zdraví.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se