ouskavl Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 Tahle musí být v kalendáři!!!!!!!!!!!!!!!! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63943-kalend%C3%A1%C5%99-chronomag-2014/page-16&do=findComment&comment=996136
funf5 Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Dnes přibyly další zajímavé pěkně nafocené hodinky, které by mohly v kalendáři být. Zatím je laťkou pro vstup do kalendáře cca 10 hlasů
bohus76 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Jak je možné,že při hlasování mě pak vyskočí úplně jiné číslo? Příklad: U fotky je počet hlasů 10 a já zahlasuju a vyskočí počet 7 ?
People Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 preco pribudaju nove fotky? Termin bol dany a a aj skrateny kvoli dostatku fotiek.
funf5 Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Jak je možné,že při hlasování mě pak vyskočí úplně jiné číslo? Příklad: U fotky je počet hlasů 10 a já zahlasuju a vyskočí počet 7 ?To se zeptej modů, nedokáži posoudit. preco pribudaju nove fotky? Termin bol dany a a aj skrateny kvoli dostatku fotiek. Odpovědí je post číslo 41 v tomto vlákně, kde jsem mimo jiné napsal: Uzávěrka příjmu fotek je zkrácena do 2.9.2013, což samozřejmě neznamená, že snímky zaslané později budou odmítnuty, jen se zkrátí doba po kterou bude možné pro ně hlasovat.
Kristian.nov Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Koukám na tu poslední fotku Spiritů... Proč já je prodával 1
bohus76 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Hlasování je nějaké dosrané,když u fotky nejsou žádné body a dám +1 ,tak nic a když nějaké body jsou,tak mi to naopak odpočítává.Zasraná práce.Může mi někdo říct,co se s tím děje?
funf5 Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Teď jsem to testnul a také u mě dochází k odpočtu, ale dopoledne to ještě fungovalo, už jsem napsal modům.
filo-boxer Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Teď jsem to testnul a také u mě dochází k odpočtu, ale dopoledne to ještě fungovalo, už jsem napsal modům.A kdyz pak stranku aktualizujes?
filo-boxer Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Mi to nekdy taky pri pridani bodu nejake body odecte, ale jenom jako, kdyz pak aktualizuju, je to v cajku.
funf5 Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Mi to nekdy taky pri pridani bodu nejake body odecte, ale jenom jako, kdyz pak aktualizuju, je to v cajku. Tak po aktualizaci stránky v prohlížeči je to OK, právě jsem to otestoval. Díky za radu , problém vyřešen
bohus76 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Je to matoucí,ale co už,hlavně,že je to v cajku.
funf5 Odesláno 16. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Zítra, během večera, bude ukončeno hlasování pro fotky do kalendáře
barunkov Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 dobré odpoledne, pánové, jsem tu nová, a tak možná vznesu hloupý dotaz...ale nevím jestli něco nedělám špatně v hlasování. Někdy, když hlasuji do kalendáře, tak místo, aby se hlasy přicítaly, tak se odečítají. že by chyba matrixu a nebo se chyba nachází někde mezi PC a klávesnicí? Díky za radu.
El Nano Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 myslel jsem, že už to je v cajku, ale tak asi ne...co jsem vypozoroval, tak i když se to občas odečte, tak ve výsledku se to stejně přičte (po aktualizaci)
siwi Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 dobré odpoledne, pánové, jsem tu nová, a tak možná vznesu hloupý dotaz...ale nevím jestli něco nedělám špatně v hlasování. Někdy, když hlasuji do kalendáře, tak místo, aby se hlasy přicítaly, tak se odečítají. že by chyba matrixu a nebo se chyba nachází někde mezi PC a klávesnicí? Díky za radu. Tak tedy první rada: Číst, číst, číst, už se to tady řešilo o pár příspěvků výše.
Daemonultimate Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Hlavně doufám,že hlasování se účastní Ti,kteří mají chuť mít alespoň jeden kousek doma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se