Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes přibyly další zajímavé pěkně nafocené hodinky, které by mohly v kalendáři být.

Zatím je laťkou pro vstup do kalendáře cca 10 hlasů ;)

Odesláno

Jak je možné,že při hlasování mě pak vyskočí úplně jiné číslo? Příklad: U fotky je počet hlasů 10 a já zahlasuju a vyskočí počet 7   ?

Odesláno

Jak je možné,že při hlasování mě pak vyskočí úplně jiné číslo? Příklad: U fotky je počet hlasů 10 a já zahlasuju a vyskočí počet 7   ?

To se zeptej modů, nedokáži posoudit.

preco pribudaju nove fotky? Termin bol dany a a aj skrateny kvoli dostatku fotiek. 

Odpovědí je post číslo 41 v tomto vlákně, kde jsem mimo jiné napsal:

Uzávěrka příjmu fotek je zkrácena do 2.9.2013, což samozřejmě neznamená, že snímky zaslané později budou odmítnuty, jen se zkrátí doba po kterou bude možné pro ně hlasovat.

Odesláno

Hlasování je nějaké dosrané,když u fotky nejsou žádné body a dám +1 ,tak nic a když nějaké body jsou,tak mi to naopak odpočítává.Zasraná práce.Může mi někdo říct,co se s tím děje?

Odesláno

Mi to nekdy taky pri pridani bodu nejake body odecte, ale jenom jako, kdyz pak aktualizuju, je to v cajku.

Tak po aktualizaci stránky v prohlížeči je to OK, právě jsem to otestoval. Díky za radu :notworthy: , problém vyřešen :clap:

Odesláno

dobré odpoledne, pánové, jsem tu nová, a tak možná vznesu hloupý dotaz...ale nevím jestli něco nedělám špatně v hlasování. Někdy, když hlasuji do kalendáře, tak místo, aby se hlasy přicítaly, tak se odečítají. že by chyba matrixu  a nebo se chyba nachází někde mezi PC a klávesnicí?

Díky za radu.

Odesláno

dobré odpoledne, pánové, jsem tu nová, a tak možná vznesu hloupý dotaz...ale nevím jestli něco nedělám špatně v hlasování. Někdy, když hlasuji do kalendáře, tak místo, aby se hlasy přicítaly, tak se odečítají. že by chyba matrixu  a nebo se chyba nachází někde mezi PC a klávesnicí?

Díky za radu.

Tak tedy první rada: Číst, číst, číst, už se to tady řešilo o pár příspěvků výše.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...