Přejít na obsah

Seiko SNQ095

People

Doporučené příspěvky

Vypadají hezky! Akorát jsem nenašel živé foto, za to jsem díky Tobě našel tyhle a celkem mě nadchly: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadají hezky! Akorát jsem nenašel živé foto, za to jsem díky Tobě našel tyhle a celkem mě nadchly: 

Na mywatcheshub.com je mají ve třech barvách a jedné verzi PVD za dobrou cenu (dle mého názoru). Než jsem přešel plně na mechanickou vlnu a uvažoval o chronech, tak tyhle modrý se mi tam z celého cenově dostupného limitu líbily asi nejvíc. Takže za mne dobrá volba.

Odkaz ke komentáři

Ale prd. Su to moderne hodinky pre mladsieho cloveka, ktory ma rad hudbu (symboly Play na lunete) s netuctovym tahom. Nie je to ani ziadna divocina a ani senior model pre domoveho financneho poradcu.

Viem si ich predstavit na ciernej gume alebo cervenom nato strape.

Odkaz ke komentáři

Ty první i ty chrona se mi líbí.  Jestli jsou ty 095 z první fotky počin za nějakých 200 doláčů (nechce se mi googlit), tak bych si je dokázal představit. Teda až na ten tah, ten vypadá dost zvláštně.

Odkaz ke komentáři

Jo, celá hvězdná brána :-D Mně osobně tenhle styl moc nenadchnul. Určitě je hodně způsobů, jak udělat neotřelej mladej design, ale tenhle to teda není... Ale úplně špatně taky nevypadají :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...