People Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 43mm Pridu mi zaujimave. Celkom originalne. Ci najde niekto od koho to okopirovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) nic mi nenapada co by okopirovali.. skor by som pockal s cim pride o mesiac DOXA Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Vypadají hezky! Akorát jsem nenašel živé foto, za to jsem díky Tobě našel tyhle a celkem mě nadchly: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Akorát jsem nenašel živé foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 mně teda přijdou docela nepovedený. když už, tak aspoň mohli nějak udělat tu lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Vypadají hezky! Akorát jsem nenašel živé foto, za to jsem díky Tobě našel tyhle a celkem mě nadchly: Na mywatcheshub.com je mají ve třech barvách a jedné verzi PVD za dobrou cenu (dle mého názoru). Než jsem přešel plně na mechanickou vlnu a uvažoval o chronech, tak tyhle modrý se mi tam z celého cenově dostupného limitu líbily asi nejvíc. Takže za mne dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 To Rodkopf: co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 To Rodkopf: co je to za model?Je to SSC085P1, pokud je to dotaz na ty chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Je to SSC085P1, pokud je to dotaz na ty chrona. Díky za odpověď, to Baker - celkem mě zklamala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Seiko SNQ085 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Mně teda přijdou dost strašný,tah vypadá divně,luneta je hrozná,datumka jako stupnice na váze,indexy alá Rolex dobrý,červená vteřinka se mi líbí vždycky,celkově umí Seiko rozhodně lepší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Ale prd. Su to moderne hodinky pre mladsieho cloveka, ktory ma rad hudbu (symboly Play na lunete) s netuctovym tahom. Nie je to ani ziadna divocina a ani senior model pre domoveho financneho poradcu. Viem si ich predstavit na ciernej gume alebo cervenom nato strape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Inspirace lunety je zcela jasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ty první i ty chrona se mi líbí. Jestli jsou ty 095 z první fotky počin za nějakých 200 doláčů (nechce se mi googlit), tak bych si je dokázal představit. Teda až na ten tah, ten vypadá dost zvláštně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Liqid: seiko- vstupte do noveho sveta! Btw: to je hviezdna brana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ano je. Asi před deseti lety jsem ten seriál sledoval a při pohledu na ty hodinky jsem si na něj vzpomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Jo, celá hvězdná brána :-D Mně osobně tenhle styl moc nenadchnul. Určitě je hodně způsobů, jak udělat neotřelej mladej design, ale tenhle to teda není... Ale úplně špatně taky nevypadají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se