Tom-Fox Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Rychlá domluva a superrychlý obchod. I pošta splnila, co deklaruje a skutečně druhý den dodala. Hodinky odpovídají popisu. Já děkuji uctivě. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Rychlá domluva, rychlé dodání. Zboží odpovídá popisu. Můžu jen doporučit. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Vrele doporucuji. Na Martina je spoleh!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Martin si takhle v sobotu umanul, ze vyveze drahou na vejlet do praglu. Sednou na vlak a Martin zmerci na zapesti jednoho z cestujicich okouzlujici potapky. Asi mel v merku, ze jsou na foru jedny v prodeji, otevre forum a pise mi, ze je chce omrknout, ja teda ze jo a zahy se domluvime na bleskovem predani U Pinkasu. Velmi prijemna zalezitost, taky jsem musel smeknout klobouk nad chrono znalostma drahe polovicky... a navic je z toho kouzelna historka. Diky moc za hladky obchod a vrele doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Domluva perfektni, rychle dodani, stav dle popisu, vrele doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos3 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Rychlá domluva, zábavný pokec a hodinky dle mých představ. Za mě super spolupráce a těším se na další setkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Rychlá domluva, rychlé odeslání, poctivě zabalený balík a zboží ve stavu jakém bylo inzerováno! :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Vřele doporučuji, domluva i odeslání bylo bleskové. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Rychlý obchod nehodinkového charakteru, naprosto bez problémů, mohu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Rychlá domluva, spolehlivý prodejce, Martina můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 S Martinem to nebylo poprve a ani naposledy. Vrele doporucuju! Spolehlivy chronopacient! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Hovorka Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Skvělej, rychlej a bezproblémovej obchod, díky moc a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PXT Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Super obchod, spolehlivý prodejce, dobrá domluva a rychlé dodání. Martina mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Perfektní domluva, vstřícnost. Vše super, děkuji za nehodinkový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Rychlá domluva i odeslání, za mě zcela v pořádku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakattara Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Naprosto perfektní domluva, rychlé odeslání a vše dle domluvy (Victorinox). Děkuji a doporučuji. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Vše proběhlo na výbornou.Moc děkuji za výtečný obchůdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Mám špatnou zkušenost, prodejce v inzerci nabídnul japonské pero, odpověděl jsem pod inzerát i poslal zprávy, ale neměl ani dost slušnosti, aby odepsal a vysvětlil, že... Inzerát po několika dnech zmiznul. O něčem to zkrátka vypovídá, prostě za mne NEDOPORUČUJI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Já mám také s Martinem výbornou zkušenost. Opět rychlá akce, osobko, pokec! Tak to mám rád. Za mě doporučuji a děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Z pohladu kupujuceho vsetko OK, doporucujem a kludne znova inokedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se