financ Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2024 Já vím, kvůli tahu jsem to kupoval. Mám tady jeden projektik, který čeká, až bude mít pan hodinar (tedy moje maličkost) čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2024 moc pěkně! Já je na tahu už právě mám a chybí mi už jen černý a mám obavu, že ty už neseženu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 Taky Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 Tak se budem držet značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2024 Dnes vyladeno do nostalgie. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Sice úplně typická chrona to nejsou, ale stopky mají. Období je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 1989, ještě se sem vlezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Tyhle by si zasloužily fotku z jiného úhlu pohledu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 V 27. 7. 2024 v 17:41, financ napsal: 1989, ještě se sem vlezu Ukaž přední stranu, nenech se prosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 kuncák7 to máš tedy pěknou nostalgii, hodinky ok, 5-marka ze stříbra. Podle ročníku 1934 máš mít na reversu říšskou orlici. Je to tak? Nebo už je tam kolo štěstí.... z Tibetu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 @tommasini to budou tyhle: https://www.fratellowatches.com/wrist-game-or-crying-shame-tudor-big-block-79180/#gref 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 V 13. 7. 2024 v 11:54, Lamiczka napsal: Moc pěkný, ten tah je násobně vzácnější než ty hodinky. Na Jumbo nepatří, je to origo tah na Baby Pandy 6138-8000, škoda jen těch zničených koncovek... Tak ten kolejnicový tah na hodinky patří. Označení koncovek XAB441 mě donutilo začít googlit a jedná se o JDM specialitku, která se dělala pouze jeden rok. Seiko 6138 - 3000, stroj má 23 kamenů oproti standardním 21. Tak ty 6138 23 jewels mám už asi vśechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 To jsem vůbec netušil. Dobrý vědět. Kde jsi na ně narazil, bereš z JP, nebo se objevily v ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 Jsou z Asie, ale i tam už to chce hledat, klasický zdroje vysychají, konkurence vysoká a ceny šílený... Naštěstí, většinu toho co jsem chtěl už mám a jen sem tam občas něco pěknýho zobnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 Dneska jsem si vyzvedl “velkou radost” a hned na ně nasadil nový jubileé. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 před 33 minutami, Piplík napsal: Dneska jsem si vyzvedl “velkou radost” a hned na ně nasadil nový jubileé. Nádhera!! Jsou jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 Paradne skippre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 před 27 minutami, Harwey napsal: Paradne skippre! Díky moc. Jsou parádní. Jen tím skiperem ️ jsem už nebyl několik let, tak nevím jestli je můžu vlastně nosit (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 před 1 hodinou, Borra napsal: Nádhera!! Jsou jako nový Taky musím pochválit, jsou nádherné a na jubileé ještě lepší. Tak užívej a skipperuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 17 hodinami, Piplík napsal: Dneska jsem si vyzvedl “velkou radost” a hned na ně nasadil nový jubileé. gratulacka velka paradny stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se