Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vzdycky, kdyz sem vlezu a vidim to hejno Autavii, tak mam cukani, jeste trochu vobnosit klouckum ty jejich "osmnactinovy". Co myslite, byl bych velka svine ? :-)

Odesláno

Japonci jsou tady poslední dobou nějak málo vidět, tak přispěji s trochou do mlýna. A jeden kousek, co jsem po něm dlouho toužil je na cestě. Už se nemůžu dočkat a hned jak dorazí, tak ho sem postnu. Doufám, že již brzy. 

VinatageLover: ten otazník znamená, že už nemáš ty krásné oranžové Londžíny? 

post-9378-0-27469900-1424380001_thumb.jpg

Odesláno

poslední stránky jsou plné zase nádherných kousků..potom, co jsem se vyslintal, přikládám dnešní Hujery s novým sklem. :)

post-17647-0-28204900-1424384777_thumb.jpg

Odesláno

Japonci jsou tady poslední dobou nějak málo vidět, tak přispěji s trochou do mlýna. A jeden kousek, co jsem po něm dlouho toužil je na cestě. Už se nemůžu dočkat a hned jak dorazí, tak ho sem postnu. Doufám, že již brzy. 

VinatageLover: ten otazník znamená, že už nemáš ty krásné oranžové Londžíny? 

Bohužel jo, ale zůstávají na fóru. Nešly někam za hranice, což je dobře a myslím, že díky jistému nejmenovanému členovi je tady budeme i vídat. ;)

Odesláno

Chtěl bych slyšet názor někoho nezaujatého a nestranného. Myslíte si, že potřebuju Autávie? Slušely by mi?

Odesláno

Chtěl bych slyšet názor někoho nezaujatého a nestranného. Myslíte si, že potřebuju Autávie? Slušely by mi?

Ptal jsem se teď náhodou jednoho nezaujatého kolemjdoucího, jestli by jistému Martinovi slušely Autávie, a bylo mi řečeno, že máš šetřit na Moony, tak nevím... :)

Odesláno

Člověk musí myslet dopředu a mít správně seřazené životní cíle a hodnoty. Tak se ptám raději dopředu:)

Ne, vážně. Můj poslední post k autáviím: Jsou to krásné hodinky, a ty v kombinaci černá/bílá/červená jsou prostě nááádherné.

Odesláno

Nepotřebuješ, ale chceš :) :). Autavie sluší asi každému, teda pokud náhodou nemáš úplně tenkou ručku.

Akorát není úplně nejlepší doba na pořízení, protože ceny šly za poslední rok strašně nahoru. Otázka je, jak to bude dále a já se obávám, že zpátky dolů už asi nepůjdou.

Na druhou stranu ve stáji Omega, která je tvoje srdeční, bych viděl několik adeptů na automaty, které se dají pořídit levněji a parádu udělají stejnou (doufám, že mě nikdo nebude kamenovat :)). Např. Speedmaster mark IV nebo 4,5. Ony se sice tak nejmenují, ale říká se jim tak. Obě mají strojek pocházející od lemanie. A ten v 4,5-kách používal i heuer, tak to můžeš mít vlastně propojeno :).

mark IV

post-27970-0-61018100-1424419662_thumb.jpg

mark 4.5

post-27970-0-25204300-1424419670_thumb.jpg

mark 4.5 TV

post-27970-0-60847700-1424419676_thumb.jpg

Můžeš si vybrat hodinky s různými stupnicemi. Tachymetrická (nejběžnější), měřící puls, telemetrická (měření vzdálenosti podle zvuku) a nebo decimální (pro matematiky):

http://chronomaddox.com/4bezels.html

Můžeš mít různý tvar pouzdra - klasické, televizní a ještě byly i jiné speciality.

Navíc za míň peněz budeš mít více ruček - i vteřinovou, která autaviím (automatům) chybí :lol2: .

Odesláno

Díky Richarde, to jsou přesně ty informace, které jsem teď potřeboval:( Že já do tohoto vlákna vůbec lezu...

Taky si ale myslím, že ceny už dolů nepůjdou. Vždyť už to jsou vlastně starožitnosti, které můžou pořád dělat neskutečnou parádu.

Odesláno

Člověk musí myslet dopředu a mít správně seřazené životní cíle a hodnoty. Tak se ptám raději dopředu:)

Ne, vážně. Můj poslední post k autáviím: Jsou to krásné hodinky, a ty v kombinaci černá/bílá/červená jsou prostě nááádherné.

Už to tady několikrát zaznělo- autávie do každé chronorodiny a toho se drž ( koukám, že je asi budeš mít dřív než já ).

Odesláno

stejně si pořídíš oboje, ale doporučuju nejdříve moony, podle mě by ve tvém hodinkovém putování měly dostat přednost. autavie jsou takové příjemné zpestření, bonus, odměna, třeba za ty moony :)

Na tom, že šly ceny nahoru ma lví podíl i tohle vlákno. :-(

no minimálně v československé kotlině určitě jo :)

Odesláno

V poledne přišel pošťák :), tak jedno rychlé foto.

post-27970-0-55793400-1424431297_thumb.jpg

A teď Vás tady budu asi nějakou dobu prudit :lol2:, jsou perfektní !!!

Díky Karle.

Odesláno

Do háje, zase jsem sem neprozřetelně nahlédl a zase mi to zvýšilo tlak... Gratulace do Olomouce, jsem rád, že skončily v dobrých rukou! Jedny z mála Longinesek, které jsou fakt nádherné...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...