Anela Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 to je originální hodinkovnice a samozřejmě parádní obsah, já byhc bral horní i spodní řadu hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Nějaká ta letní inspirace v tomto pochmurném dopoledni.Fiat Dino a....Moc pěkné Karle, nevím, co z toho bych bral dříve, jestli auto nebo hodinky Já budu muset vyrobit další krabičku, základ by už snad byl. Ps. Za horní řadu se omlouvám nepatří sem. To je domácí výroba? Pěkná, můžeš ukázat i foto z vnějšku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 to je originální hodinkovnice a samozřejmě parádní obsah, já byhc bral horní i spodní řadu hnedTo je teprve základ bude se patinovat, lakovat. Vnitřek bude asi kožený. Mám už dvě podobné ale hodinky tam vejdou jen naplocho, tato bude snad lepší.Moc pěkné Karle, nevím, co z toho bych bral dříve, jestli auto nebo hodinky To je domácí výroba? Pěkná, můžeš ukázat i foto z vnějšku?Mám už dvě takové, koupím základní krabičku cca 200kč a hraju si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 no, kdo si hraje, nezlobí (většínou)pěkné to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 no, kdo si hraje, nezlobí (většínou)pěkné to máš Teď koukám na tu první fotku a už mám jen 4 kousky co na ní jsou :-) Jak ten čas letí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 .....koupím základní krabičku cca 200kč a hraju si.Perfektní! Kde se dá taková krabka sehnat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Perfektní! Kde se dá taková krabka sehnat? Díky Dělám to stejně jako Guzmic a nakupuji třeba tady: http://reisten.net/cs/rada/darkove-obaly/drevena-darkova-krabice-na-tri-lahve_49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Takové krabičky mají v obchodech kde prodávají kreativní potřeby. Ve vinotékách mají taky, jsou dražší ale zase už je nějak ošetřené barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tato je úplně čistá, přírodní bez jakékoliv povrchovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Díky, chlapi. Teď budu mít volno, tak bych si mohl něco zkusit vyrobit......a pak začít plnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Dnes jsem je hodil na pružný tah(nevím jak jinak to nazvat ) a vypadá to hned líp,jen to bude chtít sehnat větší(delší) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Čoveče, na těch fotkách jsem si vzpomněl na Cimrmana. "Mě se zdaj ty kamna nějaký malý." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jirko,urco vetsi. Na tvy ruce to vypada- mno,nestastne :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Dělám to stejně jako Guzmic a nakupuji třeba tady: http://reisten.net/cs/rada/darkove-obaly/drevena-darkova-krabice-na-tri-lahve_49Jsem se zasnil, Reisten umí výborný Ryzlinky. Snad to udrží i po vstupu novýho vlastníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jsem se zasnil, Reisten umí výborný Ryzlinky. Snad to udrží i po vstupu novýho vlastníkaNejen Ryzlinky... Škoda, že zrovna doma nic nemám, otevrel bych si lahvinku Uvidime, co bude, doufam, ze jim to vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Chystám se na večerní sraz DSPBCH, jsou to vyloženě doutníkové hodinky Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Super fotka!!! Kdyby někdo chtěl něco neotřelého...http://www.chronocentric.com/forums/chronotrader/index.cgi?page=1;md=read;id=39818 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 A něco pro Kristiana. http://www.chronocentric.com/forums/chronotrader/index.cgi?page=1;md=read;id=39779 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Hmm, až na tu částečně odřenou "45" dokonalé. Ví někdo, proč tolik vnitřních otočných lunet u vintážních hodinek je poškrábaných? Když jsem sháněl Flightmastery, tak minimálně každé druhé měly nějak více či méně odrbanou vnitřní lunetu. Jsem si myslel, že se lunetě pod sklíčkem nemá, co stát... EDIT: to patřilo k těm Zenitům. K těm omegám se raděj nevyjadřuju:( Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Je možné, že při servisu to někdo vždycky drbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se