Vladar91 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 vteřiny chrona ukazuje velká centrální vteřinovka, na subcifru jsou minuty (delsí úzká ručka) a hodiny (malá tlustá ručka) Děkuju za vysvětlení, zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ty nám dáváš maldo, když mám kabelu dneska doma tak jsem udělal taky nějakej chrono cvak Fibriluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tak jsem zjistil, že mám taky černě laděnou sestavu. Něco je zralé za lázně, něco by potřebovalo jenom kosmetiku, další o.k. Takže vcelku myslím dobrý. Pomalu se blížím ke konečné (u Omegy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Odkud máš to pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Panove, krásný to máte. Jedna excelentní kolekce za druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Fibriluju.Pusť si Trojana :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Dzosi, taky velká paráda. Tak si říkám, kolikátej infarkt už jsem asi v tomhle vlákně přežil.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Prosím info o tom super pouzdru.Tak jsem zjistil, že mám taky černě laděnou sestavu. Něco je zralé za lázně, něco by potřebovalo jenom kosmetiku, další o.k. Takže vcelku myslím dobrý. Pomalu se blížím ke konečné (u Omegy). box1.jpg box2.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Vždycky, když chci si zkazit den, vlezu do tohoto vlákna . Fakt pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 (upraveno) strasaku asi budes potrebovat toto Upraveno 22. června 2016 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Odkud máš to pouzdro? Koukněte na e-bay http://www.ebay.com/itm/8-WATCH-BLACK-LEATHER-ZIPPERED-TRAVEL-COLLECTOR-ORGANIZER-PADDED-CASE-MENS-GIFT-/280859861967?hash=item41648d63cf:g:fCcAAOSwpDdVVNYd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Toto je ale na 2x6=12 hodinek a takové jsem zatím neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Ale jo, občas tam jsou, myslím, že dokonce na Německém e-bay, ale jsem na mobilu a nějak nemám čas to hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Pánové, pouzdro mám odtud z inzerce. Prodal mi ho člen NIGHTinGALE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 stále to samé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Můj Seiko chrono-grál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Dneska takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Karle kde to dnes vázne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Karel je v Thajsku. Dneska si budem muset vystačit sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Koukám, že Karel si neudělal domácí úkol a nepověřil někoho, aby to sem za něj z předem dodaných materiálů nasázel. A já se tak těšil na pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se