financ Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 když je ten pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Malá páteční náhrada za Karla, který právě prolízá thajské bazary a vetešnictví Upraveno 1. července 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Velmi kvalitní náhrada. Karel má konkurenci. Jen tak mimochodem, ta podobnost vložky lunety u těch Universal Geneve s "DON" lunetou moonů ze stejného období je fakt neuvěřitelná. Troufnu si říct, že to je stejný díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Žraloci tam opravdu jsou - černocípí - mrkni pod vodu, ani nemusíš plavat daleko Mno, černej humor hned po ránu Malá páteční náhrada za Karla, který právě prolízá thajské bazary a vetešnictvíParáda... no nejvíc koukám na to kolo s poršákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Zas dalsi krasnej patek. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Davide, krásně jsi to pojal, Ty UG jsou parádní. Když je ten pátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Sakra chlapi používejte tu diakritiku. Možná na fóru pro sběratele motýlů je to jedno, ale na fóru o hodinkách je například mezi slovy "pátek" a "patek" rozdíl. Teda aspoň já to tak cítím. Už jsem chtěl jít zdupat správce sítě, že se mi tu na služebním kompu nezobrazují všechny fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Maldo, tys tu čekal pateky v chronu ? Tak to by byla až moc velká bomba ! Tímto díky Davidovi za páteční nášup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Speciálně pro Maldu - Patek v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Chlapi, nebertě mě tak vážně, sranda musí být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Pokus o Konkurenci Heueru od Nasich soudruhu 7733 Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Chrom nebo v nerezu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Chrom nebo v nerezu? Podle mě chrom, ale tmavený? a není to PVD...teda aspoň myslím. Povrchovky mi moc nejdou. EDIT: Tak "wohl Eloxiert Gehäuse", každopádně cirka 1975-77, prodávány přes Quelle, kompletovány ve Švýcarsku.Cena tehdy ca. 130 DM. Upraveno 1. července 2016 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Parádní kousek... eloxovaný hliník, z toho jsou třeba barevné panely na metru A , to si ještě pamatuju ze školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Krásný to máte kluci. Já dnes beru seika na škopek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Co je chlapi, nějak to tu vázne. :-)Když v neděli do práce, tak stylově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Nepřekonatelná nádhera , ty Seika z této doby ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Seiko pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Moc pěkná Seiko sekvence ty 6138 jsou nádherné hodinky. I na té k?ži jim to sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se