bandicoot Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 BTW na ruce má dokonalý Heuer Chronosplit LCD/LED. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 byl to frajer a na jeho počest vznikly hodinky Heuer Monza https://www.calibre11.com/vintage-heuer-monza-series-overview/?fbclid=IwAR3SRUBGCLXlUIn4MguVjA_2IuhVb4d2ZEl9y-cuGdoNXpKs3bsP2y_kUvE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Niky a Rlx Legendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) na posledním obrázku jsou Heuer Carrera, full gold Upraveno 21. května 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Smutná zpráva :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Kucí, vezmete mě mezi sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Pěkné to máš! Jen trochu škoda té vložky lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Pavle vítej, sam tu budu taky chvilku opruzovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Pěkné to máš! Jen trochu škoda té vložky lunety.Originál vložku mám od Karla taky, ale tahle mě vůbec neuráží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Tak to potom jo. To je ideální řešení, pokud chceš ty hodinky nosit. Já je nosím s originálem a pak raděj ani nevytahuju z rukávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Několik let jsem zaháněl racingové nálady pomocí Vratislavií. Tady je přímé srovnání. Autavie jsou fantastický a jsou splněným snem, ale musí se nechat, že ty Vratislavie určitě nedělají ostudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dlouho jsem o nich též uvažoval ( i vzhledem k ceně obouch ), nakonec se rozhodl. Máš to fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dlouho jsem o nich též uvažoval ( i vzhledem k ceně obouch ), nakonec se rozhodl. Máš to fakt pěkný.Ony se mi ty Vratislavie celkem hodí k interiéru mazlíka, takže zbavovat se jich nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Wow! Dost dobrý, to se fakt povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vitaj.A Vratislavie sú cenovo úplne inde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vitaj.A Vratislavie sú cenovo úplne inde!To snad chápou úplně všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vratislavie vypadají naživo lépe než na fotkách. Poláci umí. Po Niki Laudovi včera odešel do závodnického nebe jeden z našich nejlepších motocyklových závodníků https://cs.wikipedia.org/wiki/Bohumil_Sta%C5%A1a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Vratislavie vypadají naživo lépe než na fotkách. Poláci umí. Po Niki Laudovi včera odešel do závodnického nebe jeden z našich nejlepších motocyklových závodníků https://cs.wikipedia.org/wiki/Bohumil_StašaTéž jsem to zaznamenal. To byl tatuv idol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Niki byl frajer , hltal jsem ho jako kluk v TV a na Stašu jsem pár krát byl, fotři se o něm bavili jako o Rossim. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Když mi bylo asi 8, dělal táta 2 sezóny mechanika Karlovi Sedláčkovi, takže se mezi závodníkama pohyboval. Stašu měl strašně rád. Na motorkách rozuměl všemu a měl neuvěřitelný hlášky. Já ho zažil jen jednou na Nürnburgringu, kdy jel v MS půllitrů poslední volný trénink a zavěsil se za jednoho ze špičkových jezdců. Když dorazil do depa celej zpocenej, suše povídá: "Hnal jsem ho před sebou celý kolo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se