Dzos Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 žaponec šedý , staré drbky - rychlá mobilovka, nestihl jsem ani seřídit datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Uzivam volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 tož já mám rád heuerky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 MaraThon to je nálož. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 3 hodinami, MaraThon napsal: tož já mám rád heuerky... a to je dobře:) pěkná sestava! Já dnes chromované pouzdro s Landeronem 187, tedy verze s datumem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 4 hodinami, MaraThon napsal: tož já mám rád heuerky... Vypadá to opravdu pěkně takhle pospolu. Ale na adventní kalendář jich je zatím málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Dneska strojovna jako včera, jen v pozlaceném pouzdře a na cifru trochu víc číslic Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Modra je dobra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Dneska se vrátil další pacient z lázní u Tondy a jsem z toho uplně nadšený! Trochu škoda je, že je teď nemůžu 14 dní vyvést nějak vem:) veselé koronové:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 5 hodinami, MaraThon napsal: Modra je dobra.. Jeden z nejhezčích hujercifrů! Já dnes, po týdnu s Landerony, něco trochu modernějšího - ocelové pouzdro s Valjoux 7734. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Ja budu muset tu tvojí sbírku prohlídnout osobně. Ty to taháš jak králíky z klobouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tyhle ocelový avie jsou fakt povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 35 minutami, madmaxx napsal: Tyhle ocelový avie jsou fakt povedený Díky a zároveň se omlouvám za kvalitu fota, je to jen rychlá mobilovka. Na živo jsou hodně zajímavý, trochu jako Breitling Datora, ale úplně stejný vajíčkový pouzdro jsem zatím u jiné značky neviděl. před 3 hodinami, pciza napsal: Ja budu muset tu tvojí sbírku prohlídnout osobně. Ty to taháš jak králíky z klobouku V klobouku kouzelníka Pokustóna bude za chvilku už jen Bob a Bobek:) osobka není problém, až dorazíš do Krkonoš, tak se ozvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Určitě se zastavím. Jezdím několikrát ročně do Špindle a do Strážného. To už je k tobě kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Tak dneska fullgoldy (ale jen 9K). Subcifry jsou lesklé stříbrné a ten efekt přesýpacích hodin udělal foťák:) Uvnitř Landeron 248. Nějaký dobrák zkoušel ryzost na dýnku z venkovní strany. Asi odborník, co šel náhodou kolem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Když na cesty tak s GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Avia, Autavia, Breitling.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak jsem dnes napsal ježíškovi, že bych moc moc chtěl tyhle fullgoldy. No říkal něco o aviaticích, perutích a pak ješte něco, co jsem mu úplně nerozumněl, ale nějak se to rýmovalo s těma perutěma:) Tímto jsem skončil s Avia chronoadventem. Snad jsem vám to čekání na den "D" trochu zpříjemnil. Přeji hezké svátky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Hranatý, trošku digi, ale přece chrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Avia vede nejvíc! Přidám také jedny klasiky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se