Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Borci, vlákno pročišteno snad od všech obrázků, kvůli kterým jsem čelil předžalobní výzvě agenta jedné slovenské "hvězdy". No nic, holka se chce asi dobře vdát, tak požaduje mazat a platit. Tedy platit a mazat. Tato lehká předmluva k mému příspěvku nic nemění na tom, že mi Vámi tolik oblíbený člen, a tvůrce tohoto vlákna, @VintageLover nadělal dost starostí a připravil mne svou lehkovážností, a nerespektováním copyrightu, o čas, zatím však ne  o peníze.

Rozhodl jsem se toto vlákno znovu otevřít. Zároveň však jedním dechem dodávám: pokud se toto bude opakovat, a já utrpím jakoukoli újmu finanční, či budu muset vynaložit (nad míru přiměřenou) úsilí k odvracení problému, dotyčnému to spočítám. A to nikoli pouze v prostředí Chronomagu, ale skrze žalobu. Ti z Vás, kteří mne znají osobně, vědí, že nikdy nikomu zbytečně nevyhrožuji. Těm z Vás, kteří mne neznají, nebo si myslí, že si dělám legraci, doporučuji opatrný přístup.

Chronomag provozuji jako fyzická osoba z toho důvodu, abych nemusel FÚ bonzovat Vaše kšeftíčky v prodejním vlákně. To bylo od Vás pozitivních keců, jak super, jakej jsem frajer, že to takto udělám, atd .... No, přišel první problém, a autor problému místo aby se chytil za rypák, se zachoval (slušně řečeno) jako pitomec. Samozřejmě, že se k tomu další přidal.

Přiznám se, že i vzhledem k absenci verifikace věku na Chronomagu, jsem dlouze uvažoval o tom, jestli tohle vlákno vůbec znovu otevřít. Rozhodl jsem se pro ano. Udělám z toho takový malý experiment. Uvidíme, jak to celé dopadne.

Pro @VintageLover a další přispěvtele do tohoto vlákna, jakož i do jiných z hlediska copyrightu rizikových, mám jeden vzkaz: čiňte tak s rozumem. Například starší fotky jsou z hlediska Copyrightu bezpečnější, než ty nové. Konec konců, v tomto vlákně jde o stará chrona, tak k nim lepte staré fotky mladých holek, a míra nebezpečí se sníží.

Výše uvedené stanovisko, varování, ani doporučení nejsou k diskuzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Krásné Flightmastery. Teď se jedny v podstatě nenošené s naprosto kompletním balením za slušné peníze prodaly z USA. Tak dlouho jsem o nich přemýšlel, až zmizely. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...