VintageLover Odesláno 14. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Dneska je to presne rok. Honzo, ať Ti to tam nahoře tika a jezdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Jsou fajn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Dnes má jediná chrona - Roamer Stingray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Po delší době taky něčím přispěju, i když kvalita fotky odpovídá rychlocvaku v kanclu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 4 hodinami, malda napsal: Po delší době taky něčím přispěju, i když kvalita fotky odpovídá rychlocvaku v kanclu: hahahah bomba paci sa mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Pecka divery 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Borci, vlákno pročišteno snad od všech obrázků, kvůli kterým jsem čelil předžalobní výzvě agenta jedné slovenské "hvězdy". No nic, holka se chce asi dobře vdát, tak požaduje mazat a platit. Tedy platit a mazat. Tato lehká předmluva k mému příspěvku nic nemění na tom, že mi Vámi tolik oblíbený člen, a tvůrce tohoto vlákna, @VintageLover nadělal dost starostí a připravil mne svou lehkovážností, a nerespektováním copyrightu, o čas, zatím však ne o peníze. Rozhodl jsem se toto vlákno znovu otevřít. Zároveň však jedním dechem dodávám: pokud se toto bude opakovat, a já utrpím jakoukoli újmu finanční, či budu muset vynaložit (nad míru přiměřenou) úsilí k odvracení problému, dotyčnému to spočítám. A to nikoli pouze v prostředí Chronomagu, ale skrze žalobu. Ti z Vás, kteří mne znají osobně, vědí, že nikdy nikomu zbytečně nevyhrožuji. Těm z Vás, kteří mne neznají, nebo si myslí, že si dělám legraci, doporučuji opatrný přístup. Chronomag provozuji jako fyzická osoba z toho důvodu, abych nemusel FÚ bonzovat Vaše kšeftíčky v prodejním vlákně. To bylo od Vás pozitivních keců, jak super, jakej jsem frajer, že to takto udělám, atd .... No, přišel první problém, a autor problému místo aby se chytil za rypák, se zachoval (slušně řečeno) jako pitomec. Samozřejmě, že se k tomu další přidal. Přiznám se, že i vzhledem k absenci verifikace věku na Chronomagu, jsem dlouze uvažoval o tom, jestli tohle vlákno vůbec znovu otevřít. Rozhodl jsem se pro ano. Udělám z toho takový malý experiment. Uvidíme, jak to celé dopadne. Pro @VintageLover a další přispěvtele do tohoto vlákna, jakož i do jiných z hlediska copyrightu rizikových, mám jeden vzkaz: čiňte tak s rozumem. Například starší fotky jsou z hlediska Copyrightu bezpečnější, než ty nové. Konec konců, v tomto vlákně jde o stará chrona, tak k nim lepte staré fotky mladých holek, a míra nebezpečí se sníží. Výše uvedené stanovisko, varování, ani doporučení nejsou k diskuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Test refresh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Jsem rád, tohle vlákno je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Jsem rád, že se to vlákno vrátilo. Díky za to. A dávám jednu zaručeně bezpečnou. A stopky to má, takže bych řekl vše cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Vlakno se sice vratilo, ale obsah uz ne. Bohuzel. Jinak hezky arnoldovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 dnes 5100 v rachotě s oblíbenou knihou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Krásné Flightmastery. Teď se jedny v podstatě nenošené s naprosto kompletním balením za slušné peníze prodaly z USA. Tak dlouho jsem o nich přemýšlel, až zmizely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se