Snekofon Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tento kousek v mé sbírce je výsledkem neblahého působení tohoto vlákna . Dnes je po dlouhé době trochu provětrám 1
ponorka9 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Díky za gratulace, je už téměř zázrak, když se objeví kousek co nemám...Jinak moc pěkný výběr Karle, to byly časy....
tommasini Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 9:16, Snekofon napsal: Tento kousek v mé sbírce je výsledkem neblahého působení tohoto vlákna . Dnes je po dlouhé době trochu provětrám Rozšířit To je spíš dobrej výsledek, ne?
tommasini Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Jak jsme se tady bavili o těch pandách a tropic dialu. To myslíte, že i tohle je ten případ zdegradované barvy? Že je to tak rovnoměrně:
Kupa54 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Musel jsem je vytáhnout, když je venku tak hezky 2
tommasini Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) V 8. 2. 2025 v 13:37, špelda66 napsal: Top Time Rozšířit Ty jsou skvělý. Až budeš mít chvilku dej více fotek. Já celý týden helmičky a našel jsem jednu starou fotku. Pejsek už je bohužel pryč, ale máme na ní hezké vzpomínky. Upraveno 9. února uživatelem tommasini
špelda66 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) Díky, kdybych tak uměl fotit ..... Já ty hodinky většinou degraduju, tyhle top time jsou z roku 1965 a v thunderball je měl Bond, James Bond i když "malinko" upravené Edit: a byly to reverz pandy Upraveno 9. února uživatelem špelda66
tommasini Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) Vypadají skvěle. Nový přírůstek? Upraveno 9. února uživatelem tommasini 1
špelda66 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února V 9. 2. 2025 v 11:01, tommasini napsal: Vypadají skvěle. Nový přírůstek? Rozšířit Ne, ty už mám pár let 1
tommasini Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) Ten cifr vypadá netknutě. Bezva. Tak jsi mě inspiroval pro výber značky na příští týden. (Taky co by člověk neudělal, aby na chvilku vypadl od učení) Upraveno 9. února uživatelem tommasini 2
Borra Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února V 12. 2. 2025 v 15:33, Jeronimo napsal: Chvíli se tu ohřály. Rozšířit Ty jsou nádherný
Jeronimo Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února (upraveno) V 12. 2. 2025 v 15:46, Borra napsal: Ty jsou nádherný Rozšířit Pravda Upraveno 12. února uživatelem Jeronimo
Murphy97 Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února V 12. 2. 2025 v 20:08, M-72 napsal: Chronopotápky Rozšířit to je fakt krása
M-72 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února V 12. 2. 2025 v 21:18, Murphy97 napsal: to je fakt krása Rozšířit V 12. 2. 2025 v 20:15, libor2002 napsal: Tissotky nádherný, Seamastery boží... Rozšířit Velké poděkování patří i klukům z Rudova týmu (fi. Onyx), kteří provedli jako vždy hodinkám špičkový servis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se