Dzos Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Mě by zajímalo, jestli proběhl nějaký okamžitý prodej. :-)Mě taky :). Bylo to hektické, tolik vintážních chronografů na jednom místě jsem ještě naživo neviděl. Pokud jsem tedy správně poslouchal a viděl, tak žádný prodej neproběhl. A zase mám nasazený brouky do hlavy. Pominu-li oblast sci-fi (to jest reálně nesehnatelné za rozumný peníz) JLC, Heuer Dato nebo Divery, tak moje další meta budou asi Flightmastery. Velice pohodlný hodinky, naživo mě moc překvapily, očekával jsem hroudu železa a ono to tak vůbec není. Tímto vřele díky Karlovi za uspořádání akce , bylo to perfektní, výborná atmosféra, někteří se dokonce vzájemně identifikovali i z jiných fór (gramofony či co ). Rád jsem poznal nové tváře a už se těším na příště. Naštěstí budu (snad) mít možnost se prezentovat ještě něčím novým, protože jeden kousek mám stále v lázních a jeden je momentálně ve stádiu realizace. nebo výměna... a taky už vložte nějaký fotky, se trápim...Ani výměnu jsem nezaregistroval. Fotky dělal Vlčák, já jsem bliknul jenom skupinovku na mobil. Už tady sice je, ale bouchnu ji sem ve velkým rozlišení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a ještě dvojčata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Mazec to jsem rád že mi to nevyšlo, jel bych do Prahy v zatahovacím pytli .
guzmic Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Byl to parádní večer, kdy jsem mohl vyzkoušet na ruku plno nádherných kousků. Jeden prodej přece jen proběhl ;-) Anela mi prodal krásný nový řemen.
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Moc všem děkuji za účast, bylo to velmi inspirativní a jsem rád, že jsem mohl poznat další nadšence osobně. Pokud bych si měl vybrat dalších pár hodinek, tak by to byly Marky 4,5, Seiko Pogue, manuální Carrery a zlacené Barrely a kalkulačky.
Anela Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Mi by se na zápěstí líbily tyto a samozřejmě džegry, ale vyfotil jsem jen tý můny, cíl je jasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ahoj pánové, předně musím říct že to byla moc povedená akce a díky za pozvání. Věřím, že i mých pár kousků se neztratilo a líbily se. Pár fotek jsem udělal, ale s kvalitou příliš spokojen nejsem. Světla bylo sice dost, ale k přirozenému to mělo daleko. Příště by to chtělo fotostan a bylo by to exkluzivní.Takto spíše pro ilustraci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Úžasný zážitek! Děkuji všem. Pro mě jednoznačný závěr - jedny autávky prostě potřebuju! Za mě top three:- Karlovy Autávky (ty starší)- Davidovy Autávky (obě na tahu, divery samozřejmě víc)- Karlovy Moony. Tolik krásných hodinek jsem pohromadě ještě neviděl...
straspol Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Nejhorší ze všeho je, že ani na jedný fotce nejsou jediný hodinky, o kterých by se dalo říct ,,fuj, to je vošklivý, to nechci " Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem straspol
VintageLover Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 A nesmím zapomenout na Big Blue. Ty bych bral taky, nevím, jak jsem je nemohl nezmínit.
blackhead Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Hosi, jednim slovem nadhera.Mě taky :). Bylo to hektické, tolik vintážních chronografů na jednom místě jsem ještě naživo neviděl. Pokud jsem tedy správně poslouchal a viděl, tak žádný prodej neproběhl. A zase mám nasazený brouky do hlavy. Pominu-li oblast sci-fi (to jest reálně nesehnatelné za rozumný peníz) JLC, Heuer Dato nebo Divery, tak moje další meta budou asi Flightmastery. Velice pohodlný hodinky, naživo mě moc překvapily, očekával jsem hroudu železa a ono to tak vůbec není. Tímto vřele díky Karlovi za uspořádání akce , bylo to perfektní, výborná atmosféra, někteří se dokonce vzájemně identifikovali i z jiných fór (gramofony či co ). Rád jsem poznal nové tváře a už se těším na příště. Naštěstí budu (snad) mít možnost se prezentovat ještě něčím novým, protože jeden kousek mám stále v lázních a jeden je momentálně ve stádiu realizace. Ani výměnu jsem nezaregistroval. Fotky dělal Vlčák, já jsem bliknul jenom skupinovku na mobil. Už tady sice je, ale bouchnu ji sem ve velkým rozlišení. sraz1.jpg Jo a ještě dvojčatatwins.jpg
michalval Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Kluci musela to byt parada, mrzi me, ze jsem nemohl dorazit. Rajcli jste me s temi fotkami, tak jsem aspon na nedeli vyvencil modre televize. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 I když na srazu bylo hodně krásných hodinek, něco takového - hranatého - tam fakt chybělo. Škoda, snad příště!
financ Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Kluci musela to byt parada, mrzi me, ze jsem nemohl dorazit. Rajcli jste me s temi fotkami, tak jsem aspon na nedeli vyvencil modre televize.ImageUploadedByTapatalk1448194128.113249.jpgna tyhle jsem se hodně těšil.
Vlcak Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Alespoň máme důvod akci zopakovat
guzmic Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Nemáš tam ještě nějaký fotky?
Vlcak Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Pár obličejů, radostných nebo kyselých podle okolností Ale ty jsem zveřejňovat nechtěl. Příště budu fotit více. Musím se na to lépe vybavit.
michalval Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 na tyhle jsem se hodně těšil.Ja jsem se tesil na ty vase skvosty. No tak snad bude nejake repete a uvidime se.
Primm Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Kakume na remenu. Ale dam je zpatky na tah, ten sedne lip. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se