Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě by zajímalo, jestli proběhl nějaký okamžitý prodej. :-)

Mě taky :) :).  Bylo to hektické, tolik vintážních chronografů na jednom místě jsem ještě naživo neviděl. :eek: Pokud jsem tedy správně poslouchal a viděl, tak žádný prodej neproběhl.

A zase mám nasazený brouky do hlavy. Pominu-li oblast sci-fi (to jest reálně nesehnatelné za rozumný peníz) JLC, Heuer Dato nebo Divery, tak moje další meta budou asi Flightmastery. Velice pohodlný hodinky, naživo mě moc překvapily, očekával jsem hroudu železa a ono to tak vůbec není. 

Tímto vřele díky Karlovi za uspořádání akce :clap: , bylo to perfektní, výborná atmosféra, někteří se dokonce vzájemně identifikovali i z jiných fór (gramofony či co :) ). Rád jsem poznal nové tváře a už se těším na příště. :cheers: Naštěstí budu (snad) mít možnost se prezentovat ještě něčím novým, protože jeden kousek mám stále v lázních a jeden je momentálně ve stádiu realizace.

nebo výměna... a taky už vložte nějaký fotky, se trápim...

Ani výměnu jsem nezaregistroval. Fotky dělal Vlčák, já jsem bliknul jenom skupinovku na mobil. Už tady sice je, ale bouchnu ji sem ve velkým rozlišení.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jo a ještě dvojčata

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

M-72

145.013 145.026 145.036

VintageLover

3ea273

Odesláno

Byl to parádní večer, kdy jsem mohl vyzkoušet na ruku plno nádherných kousků. Jeden prodej přece jen proběhl ;-) Anela mi prodal krásný nový řemen.

Odesláno

Moc všem děkuji za účast, bylo to velmi inspirativní a jsem rád, že jsem mohl poznat další nadšence osobně. :)

Pokud bych si měl vybrat dalších pár hodinek, tak by to byly Marky 4,5, Seiko Pogue, manuální Carrery a zlacené Barrely a kalkulačky. :)

Odesláno

Ahoj pánové, předně musím říct že to byla moc povedená akce a díky za pozvání. Věřím, že i mých pár kousků se neztratilo a líbily se. 

Pár fotek jsem udělal, ale s kvalitou příliš spokojen nejsem. Světla bylo sice dost, ale k přirozenému to mělo daleko. Příště by to chtělo fotostan a bylo by to exkluzivní.

Takto spíše pro ilustraci:

Odesláno

Úžasný zážitek! Děkuji všem. Pro mě jednoznačný závěr - jedny autávky prostě potřebuju! Za mě top three:

- Karlovy Autávky (ty starší)

- Davidovy Autávky (obě na tahu, divery samozřejmě víc)

- Karlovy Moony.

Tolik krásných hodinek jsem pohromadě ještě neviděl...

Odesláno

Hosi, jednim slovem nadhera.

Mě taky :) :).  Bylo to hektické, tolik vintážních chronografů na jednom místě jsem ještě naživo neviděl. :eek: Pokud jsem tedy správně poslouchal a viděl, tak žádný prodej neproběhl.

A zase mám nasazený brouky do hlavy. Pominu-li oblast sci-fi (to jest reálně nesehnatelné za rozumný peníz) JLC, Heuer Dato nebo Divery, tak moje další meta budou asi Flightmastery. Velice pohodlný hodinky, naživo mě moc překvapily, očekával jsem hroudu železa a ono to tak vůbec není. 

Tímto vřele díky Karlovi za uspořádání akce :clap: , bylo to perfektní, výborná atmosféra, někteří se dokonce vzájemně identifikovali i z jiných fór (gramofony či co :) ). Rád jsem poznal nové tváře a už se těším na příště. :cheers: Naštěstí budu (snad) mít možnost se prezentovat ještě něčím novým, protože jeden kousek mám stále v lázních a jeden je momentálně ve stádiu realizace.

Ani výměnu jsem nezaregistroval. Fotky dělal Vlčák, já jsem bliknul jenom skupinovku na mobil. Už tady sice je, ale bouchnu ji sem ve velkým rozlišení.

attachicon.gifsraz1.jpg

Jo a ještě dvojčata

attachicon.giftwins.jpg

Odesláno

I když na srazu bylo hodně krásných hodinek, něco takového - hranatého - tam fakt chybělo. Škoda, snad příště!

Odesláno

Pár obličejů, radostných nebo kyselých podle okolností :)

Ale ty jsem zveřejňovat nechtěl. Příště budu fotit více. Musím se na to lépe vybavit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...