collie Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna V 20. 8. 2025 v 14:50, tommasini napsal: Starý chrona od Seika pro mě mají nějakou zvláštní magii. Ani nevím proč. Asi, že byly prostě krásný a zároveň nesmrtelný . Tome, krásný jsou! 1
Yen.da Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Vintage pátek a Romer Stingray s Valjoux 726. 11
špelda66 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) Petrolejový sendvič Upraveno 22. srpna uživatelem špelda66 7
LibiZ Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna 125Boží! :-)Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk 1
ponorka9 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Včera i dnes Avia matic se strojkem Lemania 1341 čerstvě po servisu. 7
špelda66 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září (upraveno) Seika Upraveno 4. září uživatelem špelda66 7 2
Lucky Lucaso Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září (upraveno) Echt stareny v pritmi obyvaku Ale poctive jsem je vetral celej den Upraveno 20. září uživatelem Lucky Lucaso 6
Pavelinho Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Ze všech vintage Seiko chronografů, co mi prošly rukama, patří tyhle Pandy 6138 8021 mezi moje nejoblíbenější. Černobílý ciferník je prostě krásný a hodinky se nosí opravdu pohodlně. Jen chybí origo tah, ale na černé kůži jim to podle mne taky sluší. 11 1
Návštěvník eloga Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října V 23. 7. 2025 v 10:26, tommasini napsal: Už jsem delší dobu nepřispíval. Spíše jsem nosil nechrona. Tak dnes Seiko Ovšem kulatý box na 50 pcs JPS. To je snad Tak to nemám....
tommasini Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října No nádhera. Karle díky. Jsem rád, že jsem si na to dnes vzal chrona 5
Pavelinho Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Je to vždycky potěšení občas si vzít, místo moderních hodinek, na ruku vintage menší sportovní hodinky s origo tahem. Jsou na ruce jako pírko. S podzimem navíc přichází jejich čas, můžu je skrýt pod rukávem a nebojím se, že s nimi někde bouchnu. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se