Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zítra je zkusím líp nafotit, jsou parádní, aj moja je asi někdy bude nosit. :-) jsou to vintage unisex chrona

riskuješ. Jak je začne nosit, budeš si muset pořídit druhý 

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

b57fea

Odesláno

Myslím, že už jsem ju trochu nakazil, už v práci machruje že má originál 40.leté Primky.

Odesláno

Guzmic: řidis se heslem,, mam toho plnou kabelu''? :-D

Jsem rád že ses do toho tak opřel, těším se na další Zl sraz. Co ty tvoje špatný jak si posledně líbal, už šly z domu?

Laďa

Odesláno

Guzmic: řidis se heslem,, mam toho plnou kabelu''? :-D

Jsem rád že ses do toho tak opřel, těším se na další Zl sraz. Co ty tvoje špatný jak si posledně líbal, už šly z domu?

Laďa

To jsou moje "první" pořádné hodinky jsou stále doma a doufám, že i zůstanou. Koupil jsem je na 30.tku ty se nedají pustit.

Odesláno

Neboj nemám teď střelivo. Pošli mi do SZ odkaz ať vím po čem jdeš. Já jsem včera držel prst na spoušti Breitling Pluton 320 ojro

Odesláno

Já sem prdnu jednu forku guzmicových krásek, kterou jsem měl možnost cvaknout. Jsou v mimořádném stavu a to i po stránce strojovny. Mají průměr 38mm bez tlačítek a korunky, což je velmi nositelné. :)

Odesláno (upraveno)

Sakra ty jsou. Jak tak na ně koukám, tak si říkám, že bych měl nějaký zlatý chrona přikoupit. Už je to pár měsíců a nic nepřibylo.  :lol2:

a dík za tip, už vím, co budu nosit dneska v něděli.  :)

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

To je spíš do vlákna,co mě naštvalo :-)    Jsou nádherné,škoda,že teď moc nedělají průměr do 40mm.

Sakra ty jsou. Jak tak na ně koukám, tak si říkám, že bych měl nějaký zlatý chrona přikoupit. Už je to pár měsíců a nic nepřibylo.  :lol2:

a dík za tip, už vím, co budu nosit dneska v něděli.  :)

Fakt jsou bezvadné. První jsem mu vyčítal, že kvůli nim pouští Poljoty v chronu, ale jak se mi dostaly tyhle CY na ruku, tak mi kapánek sklaplo.

Odesláno

To je spíš do vlákna,co mě naštvalo :-) Jsou nádherné,škoda,že teď moc nedělají průměr do 40mm.

Hodinky budu muset krvavě zaplatit. Čekají mě špinavé okna v celém bytě, manželka nepovolí :-)

Odesláno (upraveno)

paráda, kvůli takovým kouskům bych klidně začal nosit zlaté hodinky :)

ale jestli rozšíříte původní vymezení vlákna o nějakých těch 20-30 let dozadu, tak se tu z toho stane opravdu zakázané území :D

kdo bude mit na ruce hodinky, ty nebo žena?

já bych tipoval, že žena - a bude stopovat čas mytí
Upraveno uživatelem Anela
Odesláno

kdo bude mit na ruce hodinky, ty nebo žena?

Na ruce je bude mít žena a bude mi na chronu stopovat čas na jedno okno. Tento rok musím dát osobák.

Odesláno

paráda, kvůli takovým kouskům bych klidně začal nosit zlaté hodinky :)

ale jestli rozšíříte původní vymezení vlákna o nějakých těch 20-30 let dozadu, tak se tu z toho stane opravdu zakázané území :D

já bych tipoval, že žena - a bude stopovat čas mytí

Ty se moc neraduj, víš moc dobře co Tě v dohledné době čeká. :-)

Odesláno

Parádní chrona v super stavu, tipuju 60.léta. Co je v nich za strojovnu?

V tomto případě rozumím a chválím, že dostaly přednost před Poljoty :).

Takových poljotů ještě bude :) :).

Odesláno

Parádní chrona v super stavu, tipuju 60.léta. Co je v nich za strojovnu?

V tomto případě rozumím a chválím, že dostaly přednost před Poljoty :).

Takových poljotů ještě bude :) :).

Přesně tak jak píšeš nemůžu koupit všechno :-) Zatím jsou pro mě hodinky celkem neznámé ani strejda google mi moc neporadil a otvírat je asi nebudu jsou po servisu. Šlapou velmi přesně na svoje roky, o půlnoci jsem je nastavil a natáhnul a žádnou velikou odchylku nepozoruju. Ale byl bych rád za každé info, zajímavost je, že chrono se pouští vrchním tlačítkem spodním se zastaví nebo nuluje. Po zastavení se může zase spustit vrchním takový jednoduchý mezičas. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...