guzmic Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 To není trápení, ale progrese Trochu lituju, že jsem ty bzučáky nevzal Nicméně gratuluji ke skvělému přírustkuJak se říká, kdo zaváhá ne...bzučí. :-) Já dnes na modré vlně a myslím, že jim to nato celkem sluší. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Stejnosměrně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Dík všem. Není baterka jako baterka. Ladička je něco víc. Pak jedny takové hodinky se doma vždycky hodí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Přiznám se, že Dzosova fotka mě inspirovala: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jen podotýkám, že ladičky nebzučí. Vytáhl jsem jim korunku, ať si trochu odpočinou.
guzmic Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Krásný baterky kluci máte, jen co je pravda. Já dnes "musel" podruhé do krčmy ty moje Fortis strašně chlastají... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 jako fčera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 .... Já dnes "musel" podruhé do krčmy ty moje Fortis strašně chlastají ...... a to som si ich chcel kupit aj ja!
guzmic Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 ty tam chodíš po 6ti minutách no tvl Jedno jsem dopil a druhé už bylo na stole. B-) Máme tu dobrou obsluhu.
guzmic Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 ... a to som si ich chcel kupit aj ja! Chyba B-) jsou fakt skvělý. :-)
Fester Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Jedna podle Tikala, ale horší kvality... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 V poslední době jsem se nechal moc unést a už je toho moc. Něco bude muset ven. Že by tyhle tyto ???? Sám nevím, je to jako Sophiina volba. PS: ten řemen od Anely je podle mě výbornej . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 V poslední době jsem se nechal moc unést a už je toho moc. Něco bude muset ven. Že by tyhle tyto ???? Sám nevím, je to jako Sophiina volba. PS: ten řemen od Anely je podle mě výbornej . nivada1.jpg Ty sou skvělý... copa by si za ně chtěl?
Rodkopf Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Tak uz dorazily,tah cestuje samostatne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. lepsi fota v budoucnu
guzmic Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Tak uz dorazily,tah cestuje samostatne... lepsi fota v budoucnuTo bude veliká paráda, posílám gratulaci a těším se na další fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se