michalval Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Bych řekl, že 5Hz mají jen ty nové.http://www.bexsonn.com/blog/zenith-el-primero-original-1969/První El Primero, což je 3019 má 36 000 bph = 5 Hz
VintageLover Odesláno 13. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Má chyba - už jsem si to našel. Dokonce mám pocit, že to zpracovával někdo odtud.http://hodinkomania.sk/index.php/Thread/3080-Historie-El-Primero-Zenith-El-Primero-410-Tribute-to-Charles-Vermot/
michalval Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Ty počty vyrobených kusů jsou tyto:A384 - 2600 ks, A385 - 2400 ks, A386 - 2500 ks.Tyhle klasické první El Primero jsem naživo ještě neviděl, mají pouzdro snad 37 mm. Na fotkách působí velké dost, nevím jak v reálu.Mě osobně, když jsem se rozhlížel - než jsem narazil na Big Blue TV - se nejvíce líbily A 3818. Mají tříbarevné subdialy jako A386, ale podle mě hezčí pouzdro jako A384 nebo A385. Ale těch bylo vyrobeno dokonce jen 1000 ks, takže cena bude asi šílená. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady je hezký přehled všech vintážních El Primero, jestli jsi ho ještě neviděl.
VintageLover Odesláno 13. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Tak mám zase co číst, děkuji.
michalval Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Je tam vidět, že El Primero byly ve své době docela drahé hodinky, jejichž cena byla stejná jako Rolex Daytona. Odhadovaná cena v roce 1972 je 360,- dolarů a cena Daytony z roku 1973 je 386,- dolarů. Nakonec El Primero dával Rolex do Dayton od poloviny 80.let až do roku 2000.Je dobré, že ne vždy platí nepřímá úměra, že když se něčeho seká hodně moc, že kvalita jde do háje. Ať už se to týká kalibrů El Primero, které jsou podle mě jedny z nejlepších strojků všech dob, a nebo Rolexu. V roce 2010 tzn, zhruba za 40 let byl počet do té doby vyrobených kalibrů El Primero 600 000 kusů.
michalval Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Tak mám zase co číst, děkuji. Nemáš zač. Řekl bych slušná základní "rukovjeť" pro milovníka El Primero
guzmic Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Po teplem dní, studené pivo. B-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Na to se dá říct jediné. I ty kytky v pozadí, závistí vadnou.
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Prázdninové přírůstky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Pjekný :ú Jooo Okeah to byl boj než jsem je dostal a teď bych všechny nejraději prodal Chronobus je svině sou v nerezu?
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Myslím že ne. Pouzdro je zespoda docela sežrané..
guzmic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Prázdninové přírůstky Dobrá práce :-) Ty zlatý Seiko jsou moc pěkný. Palec hore
Wanderer Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Mně se líbí zase ty modré. Asi budu muset svůj přístup k této značce přehodnotit. ?
straspol Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Dík, pánové. Všechny tři kousky pocházejí ze zdejších prodejních vláken, a to mi taky dělá dobře.
Dzos Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Jedny prodám, abych si pořídil zase druhé. Ten chronobundus je sviňa . Ale když jsou tak pěkný a s původním tahem :) ... Jen se bojím toho, že mi dlouho nevydrží . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: nějak jsem nestihl přehodit datum ... Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem Dzos
guzmic Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Jedny prodám, abych si pořídil zase druhé. Ten chronobundus je sviňa . Ale když jsou tak pěkný a s původním tahem :) ... Jen se bojím toho, že mi dlouho nevydrží . EDIT: nějak jsem nestihl přehodit datum ...Ty si taky dobrý "pacient" volal jsem chocholouškovi zítra se Ti ozve. Jinak, moc pěkný kousek.
malda Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Jedny prodám, abych si pořídil zase druhé. Ten chronobundus je sviňa . Ale když jsou tak pěkný a s původním tahem :) ... Jen se bojím toho, že mi dlouho nevydrží . Mám si na ně zase počkat? Hezké to máš! Ty moje leží v šuplíku a přemýšlím, co s nima...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se