malda Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Tak do jsem netušil, že jsou na fóru i Mark III. Richarde, neštvi, nebo na tebe něco prásknu:)
Dzos Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 No jo, ale ony nejsou v nejlepší kondici. Mám je už moc dlouho, ale neukazuju. Pouzdro je leštěný místo brusu, sklo poškrábaný. To chci dát upravit, ale zatím jsem se neodhodlal resp. mám jiné věci v lázních a lázeňští ředitelé mají pořád přeplněno, čekací lhůty téměř nekonečné.A ciferník je mark IV. Přitom to je údajně originál stav, omega prý udělala několik kousků s touto konfigurací. Na webu jsem také o tom něco dřive našel.Pro jistotu jsem si sehnal ještě NOS ciferník mark III, kdyby to náhodou byl bastl :). Na sraz je ale vezmu. A nic na mě prosím nepráskej ...
malda Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Neboj, mlčím jako hrob. Marky III jsou moje nejbližší štace, tak mě překvapilo, že na fóru jsou. Je jich bohužel málo a stavy jsou většinou špatné... Chtěl bych bílý číselník, případně modrý. Černých už mám dost. Pěkné to máš!
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Tohle je fór, nebo co to jako má bejt? http://www.ebay.de/itm/GENUINE-1950s-OMEGA-Speedmaster-CK-2915-Chocolate-DIAL-INTACT-CLEAN-/121795947324?ul_noapp=true&nma=true&si=5Gy7j66%252BRCk64gWgLg1%252BJxbtFtc%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Nechce se mi nějak věřit, že je někdo ochotný dát skoro 3 mega jen za cifr. EDIT: Tak je to blafování, ale i jako takové navyšuje uměle cenu pro budoucí nákupy téhle reference... Nejdříve luneta prodaná za skoro 400 litrů a teď tohle. Se vytasí za měsíc s celýma hodinkama a bude za ně chtít 10 mega... Nebo další konspirace - dá je od eura, a hejlové v domnění, že když jsou díly tak drahé, tak to bude terno, mu vysolí majlant. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem VintageLover
Wanderer Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Na tom sluníčku je to paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Tohle je fór, nebo co to jako má bejt? http://www.ebay.de/itm/GENUINE-1950s-OMEGA-Speedmaster-CK-2915-Chocolate-DIAL-INTACT-CLEAN-/121795947324?ul_noapp=true&nma=true&si=5Gy7j66%252BRCk64gWgLg1%252BJxbtFtc%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Nechce se mi nějak věřit, že je někdo ochotný dát skoro 3 mega jen za cifr. EDIT: Tak je to blafování, ale i jako takové navyšuje uměle cenu pro budoucí nákupy téhle reference... Nejdříve luneta prodaná za skoro 400 litrů a teď tohle. Se vytasí za měsíc s celýma hodinkama a bude za ně chtít 10 mega... Nebo další konspirace - dá je od eura, a hejlové v domnění, že když jsou díly tak drahé, tak to bude terno, mu vysolí majlant.To je nějaká fraška. Stačí se podívat na historii přihazování. Borec s 15 hodnoceními dá nejdřív 50 000 éček a za čtvrt hodiny dá rovných 100 000 nic mezi tím.Počítám, že si prodejce zjistil, že druhý přihazující dal maximum 99 tis. (asi to jde zjistit) a tak tam nechal tím prvním přihodit stovku a čekal, že ten druhý to ještě překoná. Hnus velebnosti. Ten prodejce měl včera na prodej 3 podobný cifry, jeden se prodal zde: http://www.ebay.de/itm/GENUINE-1960s-OMEGA-Speedmaster-CK-2998-DIAL-INTACT-MINT-/121795904028?hash=item1c5b9a021c:g:xHgAAOSwwbdWKpyR Je to sice jiná reference, ale cena dvacetinová. I tak si myslím, že je vyhnaná, alespoň se dá (snad) trochu uvěřit.
financ Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Tak do jsem netušil, že jsou na fóru i Mark III. Richarde, neštvi, nebo na tebe něco prásknu:)jsou tu minimálne dvoje
VintageLover Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem VintageLover
MaraThon Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Po servisu opet na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Ten čas letí, 5 let na foru. Chtělo to dárek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Davide,5 let je krasne kulata cifra. Gratuluju. No a mas vkus,fakt povedenej kousek.
financ Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Díky kluci, dneska dorazila PPLka. Původne jsem pokukoval po Mark II, ale přišly mi malý. Mark 4,5 zas divný, když se naskytly tyhle, jsem je na zkoušku vzal. Naživo o hodně předčily očekávání. Renovace nebude třeba, maximálně vyměním sklíčko a lehce přelestim okraj okolo sklíčka. Jinak jsou v super stavu.
Dzos Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Davide gratuluji a chválím správnou volbu . Zase tolik jich tady na fóru není. Mark IV jsou z celé série asi nejvíc univerzální a obecně se líbí většině.Já jsem je měl v celkem bídném stavu, ale Valis je dal dokupy. Dobrá vychytávka je to modulární pouzdro, vnitřní kruhový blok se strojkem lze vytlačit ven z pouzdra a je tedy teoreticky i prakticky možné jej nasadit do jiného. Už jsem jednou viděl na zakázku vyrobené pouzdro alá moony a nevypadalo to vůbec špatně. Mark II jsou manuální klasika, moony převlečený do pouzdra bez nožek, kdy luneta se přesunula na sklo. Možná trochu nudný, s racing ciferníkem jsou ale výborný.Ale ze všech nejmenší. Mark III ty mám moc rád, ale jsou to extravagantní popelníky, ne pro každého. Nejenže dost váží, ale vysoké těžiště dělá svoje - jsou vysoký 16 mm - hrát s nima tenis, tak utrhnou ruku. Mark 4.5 neberu za pravý "marky", protože to označení na cifru nemají. Jenom se to tak vžilo. A Mark V byly designem poplatné době, ne nadarmo to byly hodinky určené pro soudruhy v Německu (prostě pro německý trh). Když je vidím, tak si představím německé lechtivé filmy z 80. let s kníratými "herci". Tak to asi nee.
Tikal Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Davide, ty mi zase dáváš... Super kousek, gratuluju Odesláno Ťapinou
guzmic Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Krásný kousek Davide, taky bych takový dárek bral.
financ Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Davide gratuluji a chválím správnou volbu . Zase tolik jich tady na fóru není. Mark IV jsou z celé série asi nejvíc univerzální a obecně se líbí většině.Já jsem je měl v celkem bídném stavu, ale Valis je dal dokupy. Dobrá vychytávka je to modulární pouzdro, vnitřní kruhový blok se strojkem lze vytlačit ven z pouzdra a je tedy teoreticky i prakticky možné jej nasadit do jiného. Už jsem jednou viděl na zakázku vyrobené pouzdro alá moony a nevypadalo to vůbec špatně. Mark II jsou manuální klasika, moony převlečený do pouzdra bez nožek, kdy luneta se přesunula na sklo. Možná trochu nudný, s racing ciferníkem jsou ale výborný.Ale ze všech nejmenší. Mark III ty mám moc rád, ale jsou to extravagantní popelníky, ne pro každého. Nejenže dost váží, ale vysoké těžiště dělá svoje - jsou vysoký 16 mm - hrát s nima tenis, tak utrhnou ruku. Mark 4.5 neberu za pravý "marky", protože to označení na cifru nemají. Jenom se to tak vžilo. A Mark V byly designem poplatné době, ne nadarmo to byly hodinky určené pro soudruhy v Německu (prostě pro německý trh). Když je vidím, tak si představím německé lechtivé filmy z 80. let s kníratými "herci". Tak to asi nee.Modulární pouzdro je parádní frajeřina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Hezké shrnutí, Richarde. Nevěděl jsem, že Marky II jsou menší než Mark IV. Vždycky, když se tu rozjede nějaká diskuze na téma Omega, mám chuť něco koupit... Chjo:(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se