Akam Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Napiš Kuncákovi... A pěkný fotky. on něm ví, to bylo na něho fotky díky, doma bez světla, bez stativu, ta kvalita tam moc není.....
kuncák7 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 on něm ví, to bylo na něho fotky díky, doma bez světla, bez stativu, ta kvalita tam moc není.....myslel ten nato,nejsem jeho zastancem,asi jako frantik a zn.festina
Akam Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 jo každému vyhovuje něco jiného, já zas vím, že nikdy nebudu používat tah.Budu ještě objednávat tento.....
Akam Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Odkud budeš brát?viděl jsem že je má Frydl asi za 390,-, na strapshopu je pěkný Rios Kaluga, ale za 890,- L.
Jeronimo Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 on něm ví, to bylo na něho Kuncák už ho nebude potřebovat.... [topic= ] [/topic]
kuncák7 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 chtel bych tyhle hujerky jako dalsi stupinek v hledani svych definitivnich.jsou super
Akam Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 chtel bych tyhle hujerky jako dalsi stupinek v hledani svych definitivnich.jsou superTak to bys mě pak mohl pustit ty omegy ;-)
financ Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 chtel bych tyhle hujerky jako dalsi stupinek v hledani svych definitivnich.jsou superproč ne, náhodou mám tyhle dvoje Tak to bys mě pak mohl pustit ty omegy ;-)anebo by je mohl pustit mně
bubuking Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 taky po nich koukám...před chvílí jsem měl velký cukání, když končila na ebayi tahle aukce, ale zdálo se mi, že už to leze moc vysoko..kolik je vlastně ještě rozumná cena ???:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261487173188&ssPageName=ADME:B:WNA:DE:3160 chtel bych tyhle hujerky jako dalsi stupinek v hledani svych definitivnich.jsou super
financ Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 taky po nich koukám...před chvílí jsem měl velký cukání, když končila na ebayi tahle aukce, ale zdálo se mi, že už to leze moc vysoko..kolik je vlastně ještě rozumná cena ???:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261487173188&ssPageName=ADME:B:WNA:DE:3160 Líp už bylo a levnější nebudou.
VintageLover Odesláno 2. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Líp už bylo a levnější nebudou. Ámen...
kuncák7 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Líp už bylo a levnější nebudou. Bohužel, toto je krutá pravda.
rolas Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Heuer mánie už pomalu končí a ceny se pomalu ustanovily, ale už to nebude za takovou cenu co šlo sehnat před pár lety, to samozřejmě, ale je možné, že díky tomu, že většina lidí chtěla na tom vydělat, tak autavií je momentálně dost v oběhu a přijde další boom a dost lidí se bude zas snažit autavií zbavit, je to pouze má osobní predikce založená na hodinách strávených na Ebay .
financ Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Heuer mánie už pomalu končí a ceny se pomalu ustanovily, ale už to nebude za takovou cenu co šlo sehnat před pár lety, to samozřejmě, ale je možné, že díky tomu, že většina lidí chtěla na tom vydělat, tak autavií je momentálně dost v oběhu a přijde další boom a dost lidí se bude zas snažit autavií zbavit, je to pouze má osobní predikce založená na hodinách strávených na Ebay . Z některých typů hodinek se stává docela příjemná investice, starých hodinek v dobrým stavu je čím dál míň a potenciálních investorů čím dál víc. Z toho plyne jednoduchá matematika, cena dobrých kusů poroste. Zkus si projet vývoj cen vintážních hodinek na ostatních forech, jde to vytrvale nahoru. Heuer, Omega, Rolex, ale i Seiko i Prim. Pročítáním tohohle vlákna jsem se bavil včera: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10751-prim-orlík-na-prodej/?p=152524
VintageLover Odesláno 2. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Tak tak. Všeobecně to platí. Si vezmi za kolik si mohl před deseti rokama koupit Škodu Felicii kabrio a za kolik je dnes. To platí i pro mopedy Stadion... Krásných kousků ubývá, a čím jsou starší a hezčí, resp. původní, tím více si jsou lidé ochotni připlatit. Ale některé aukce nejsou relevantním měřítkem. Sejdou se dva kohouti a vznikají nesmyslné ceny...
rolas Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Financ ano v tom máš pravdu, ale někdy stačí ať to někdo prodá na Ebay pod cenou a od toho se pak taky může vyvíjet tento "cenový systém", tak samo stačí aby to někdo prodal zas nad cenu a vytvořil tomu přidanou hodnotu a opět to může nabýt na hodnotě, ale jak se říká "Ten kdo platí určí výši ceny". Bylo to myšleno na klasické autavie, exkluzivní kousky, v NOS stavu a kompletním příslušenství neberu v potaz. Nechci vám tu dál prznit toto úžasné vlákno, které velmi rád navštěvuji a taky doufám, že někdy budu mít svoje Autavie na ruce . Tak se předem omlouvám, pokud jsem někoho mým postem urazil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se