Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napiš Kuncákovi... :)

A pěkný fotky. :)

on něm ví, to bylo na něho :)

fotky díky, doma bez světla, bez stativu, ta kvalita tam moc není.....

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

on něm ví, to bylo na něho :)

fotky díky, doma bez světla, bez stativu, ta kvalita tam moc není.....

myslel ten nato,nejsem jeho zastancem,asi jako frantik a zn.festina

Odesláno

jo každému vyhovuje něco jiného, já zas vím, že nikdy nebudu používat tah.

Budu ještě objednávat tento.....

grand-prix-sportovni-remeny-blue-ws-9355

Odesláno

Odkud budeš brát?

viděl jsem že je má Frydl asi za 390,-, na strapshopu je pěkný Rios Kaluga, ale za 890,-  :(

L.

Odesláno

chtel bych tyhle hujerky jako dalsi stupinek v hledani svych definitivnich.jsou super

Tak to bys mě pak mohl pustit ty omegy ;-)

Odesláno

chtel bych tyhle hujerky jako dalsi stupinek v hledani svych definitivnich.jsou super

proč ne, náhodou mám tyhle dvoje

Tak to bys mě pak mohl pustit ty omegy ;-)

anebo by je mohl pustit mně

Odesláno

taky po nich koukám...před chvílí jsem měl velký cukání, když končila na ebayi tahle aukce, ale zdálo se mi, že už to leze moc vysoko..kolik je vlastně ještě rozumná cena ???:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261487173188&ssPageName=ADME:B:WNA:DE:3160

Odesláno

Heuer mánie už pomalu končí a ceny se pomalu ustanovily, ale už to nebude za takovou cenu co šlo sehnat před pár lety, to samozřejmě, ale je možné, že díky tomu, že většina lidí chtěla na tom vydělat, tak autavií je momentálně dost v oběhu a přijde další boom a dost lidí se bude zas snažit autavií zbavit, je to pouze má osobní predikce založená na hodinách strávených na Ebay :D .

Odesláno

Heuer mánie už pomalu končí a ceny se pomalu ustanovily, ale už to nebude za takovou cenu co šlo sehnat před pár lety, to samozřejmě, ale je možné, že díky tomu, že většina lidí chtěla na tom vydělat, tak autavií je momentálně dost v oběhu a přijde další boom a dost lidí se bude zas snažit autavií zbavit, je to pouze má osobní predikce založená na hodinách strávených na Ebay :D .

Z některých typů hodinek se stává docela příjemná investice, starých hodinek v dobrým stavu je čím dál míň a potenciálních investorů čím dál víc. Z toho plyne jednoduchá matematika, cena dobrých kusů poroste. 

Zkus si projet vývoj cen vintážních hodinek na ostatních forech, jde to vytrvale nahoru. Heuer, Omega, Rolex, ale i Seiko i Prim.

Pročítáním tohohle vlákna jsem se bavil včera:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10751-prim-orlík-na-prodej/?p=152524

Odesláno

Tak tak. Všeobecně to platí. Si vezmi za kolik si mohl před deseti rokama koupit Škodu Felicii kabrio a za kolik je dnes. To platí i pro mopedy Stadion... Krásných kousků ubývá, a čím jsou starší a hezčí, resp. původní, tím více si jsou lidé ochotni připlatit.

Ale některé aukce nejsou relevantním měřítkem. Sejdou se dva kohouti a vznikají nesmyslné ceny...

Odesláno

Financ ano v tom máš pravdu, ale někdy stačí ať to někdo prodá na Ebay pod cenou a od toho se pak taky může vyvíjet tento "cenový systém", tak samo stačí aby to někdo prodal zas nad cenu a vytvořil tomu přidanou hodnotu a opět to může nabýt na hodnotě, ale jak se říká "Ten kdo platí určí výši ceny". Bylo to myšleno na klasické autavie, exkluzivní kousky, v NOS stavu a kompletním příslušenství neberu v potaz.

Nechci vám tu dál prznit toto úžasné vlákno, které velmi rád navštěvuji a taky doufám, že někdy budu mít svoje Autavie na ruce :). Tak se předem omlouvám, pokud jsem někoho mým postem urazil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...