libor2002 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Ty hranatý Gorgerat chrono (Nivada) jsou parádní Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem libor2002
Ace84 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 Bohužel nejsou moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 Panejo, tyhle Navigatory 817 od Tissotu nejsou moc k vidění.
Ace84 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 Pardon, možná jsem to dal do špatné skupiny, protože ani ta ruka není má. :)) Každopádně jsem je neznal a jsou boží.
financ Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 jsou boží, moc jich není a když se někde objeví na prodej, mají i odpovídající cenovku
Ace84 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 To jsem zjistil v zápětí kdy jsem si chtěl ihned udělat radost. https://www.chrono24.com/tissot/tissot-navigator-military-chronograph-817-steel-watch--id13269606.htm
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2020 uživatelem VintageLover
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 Pekna naloz. Myslel jsem si, ze jsem tehdy v Brne fotil ty stejne holky, ale kdyz jsem nasel fotky, tak jsem zjistil, ze to byly jine. Ale hodim je sem taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 Ten pohled té poslední brunetky je takový žalostný
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 No Rolex No sex...
Andrew Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 Já tam vidím spíš "opravdu si mě musíš i ty fotit?!?"
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 Byla tam, kde byla, a delala to, co delala, tak s tim tak nejak musi pocitat. To uz se dostavame do oblasti "postavil si ve meste hospodu, ale chodili mu tam lidi..." Jinak jsem rad, ze jsem ji vyhmatl dopoledne, buhvi, jak se tvarila odpo. Jinak ale ten jeji vyraz zas tak tragicky nevidim
libor2002 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 Dnešní foto s McQueenem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2020 ty bíložlutý princezny s Kaipanem jsem měl v nějakým firemním kalendáři. Ale to už je hooodně dlouho.
M-72 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2020 125 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan7 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Nějak je zanedbávám v nošení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2020 V 20. 11. 2020 v 11:45, AndyAaron napsal: Byla tam, kde byla, a delala to, co delala, tak s tim tak nejak musi pocitat. To uz se dostavame do oblasti "postavil si ve meste hospodu, ale chodili mu tam lidi..." Jinak jsem rad, ze jsem ji vyhmatl dopoledne, buhvi, jak se tvarila odpo. Jinak ale ten jeji vyraz zas tak tragicky nevidim To byla asi osudová předzvěst, jinak bych to nenazval, v každém případě nebyla fotomodelka, proto ten výraz. Andy a víš koho si fotil?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se