Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, všem dodatečně děkuju. Až teď jsem se dostal po delší době k počítači a potěšilo mě takovejch gratulantů, to jsem si snad ani nezasloužil :) takže ještě jednou díky!

Odesláno

Je zaujimave co/kto vsetko sa "skryva" za nick name a profilovkou :-) Kazdopadne nic to nemeni na tom, ze hodinky, ale aj fotky mas super, jedna z najvyvazenejsich zbierok pre mna a gratulujem k titulu, mas predstavu ake hodinky si das ako odmenu?

Odesláno

Až teď sem tady našel tvoje vlákno a viděl jsem že tu nejsem,tak se přidávám ke gratulantům, pozdě ale přece  :)

A zastav se kdybys jel kolem ;)

Odesláno

To je klasickej prijimac se sluchatkama, bez nich bychom v tom randalu neslyseli ani slovo...ale musim uznat ze to bylo zajimave- byli jsme v teple valcovne a pozinkovne a bylo to jako nebe a dudy, v jednom provozu ohromny vedro, stroje ze sedmdesatych let, hafo zamestnancu; naproti tomu v pozinkovne vsechno ultra moderni, automaticky a celou obrovskou halu obsluhuje 11lidi...skoda, ze jsme nebyli u vysokych peci, to by se mi libilo

Odesláno

Tak jsem si udělal dvě pěkný radosti jak jsem slíbil- hodinky a k tomu ještě pěknej výlet, kde jsem si splnil další sportovní sen. A poprvé jsem hodinkově vstoupil do téže řeky, ale prostě jsem tyhle fajnovky musel mít. Už když jsem je z donucení před rokem prodával, jsem věděl, že se k nim vrátím. Teď už mi z takovejch těch fajnovejch legend chybí snad jen ty Autavie. A u nich se snad časem taky poštěstí.

post-13346-0-72861600-1430774670_thumb.jpg

post-13346-0-18120500-1430774672_thumb.jpg

post-13346-0-64961000-1430774675_thumb.jpg

post-13346-0-48885200-1430774881_thumb.jpg

Odesláno

Jojo, bylo tam pěkně, ale musím říct, že ty 4dny bohatě stačily...škoda jen, že jsem nemohl s Marinama do vln, na koupačku to ještě nebylo....a fotbálek se vydařil- 5 fíků do poločasu (a to fakt pěknějch), doma na zahradě teď můžu opruzovat sousedy v origo drese, co víc si přát  :D

Odesláno

moc pekne fotky a vylet! je potreba si delat radost, zivot mame jen jeden .... rikam to furt:))

post-248-0-61282800-1430777524_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...