Vit Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Moc gratuluju k titulu a chci taky umět takové hezké noční fotky.
sashator Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Kluci, všem dodatečně děkuju. Až teď jsem se dostal po delší době k počítači a potěšilo mě takovejch gratulantů, to jsem si snad ani nezasloužil takže ještě jednou díky!
Tommy_PP Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Je zaujimave co/kto vsetko sa "skryva" za nick name a profilovkou :-) Kazdopadne nic to nemeni na tom, ze hodinky, ale aj fotky mas super, jedna z najvyvazenejsich zbierok pre mna a gratulujem k titulu, mas predstavu ake hodinky si das ako odmenu?
VintageLover Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Taky gratuluju dodatečně k titulu, pecka.
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Pripojuju se ke gratulacim. Fotky super. S vyberem hodinek za odmenu to bude asi tezky.
patprom Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Trochu jsem zaspal, nicméně gratuluji, Sašo!
kamilb Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Až teď sem tady našel tvoje vlákno a viděl jsem že tu nejsem,tak se přidávám ke gratulantům, pozdě ale přece A zastav se kdybys jel kolem
hanzo Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Nazdrar, jsem tu krátce a hned narazil na tve vlakno asi znamení ...prostě viděl best off.
sashator Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Vsem jeste jednou diky....a abych furt jen nekecal, rak tady je par mobilovek z posledni doby A na zaver dve libuvky, pri navsteve US Steelu mi to seklo
LovecK Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 K monterkam jedine RLX! To je snad jasny!
sashator Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak víš co- do železáren s pořádnejma toolama
Locky Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Vice libustek, prosim. Skvele oziveni. Jinak k cemu slouzi ta vec na hrudi z posledni fotky?
sashator Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 To je klasickej prijimac se sluchatkama, bez nich bychom v tom randalu neslyseli ani slovo...ale musim uznat ze to bylo zajimave- byli jsme v teple valcovne a pozinkovne a bylo to jako nebe a dudy, v jednom provozu ohromny vedro, stroje ze sedmdesatych let, hafo zamestnancu; naproti tomu v pozinkovne vsechno ultra moderni, automaticky a celou obrovskou halu obsluhuje 11lidi...skoda, ze jsme nebyli u vysokych peci, to by se mi libilo
sashator Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Tak jsem si udělal dvě pěkný radosti jak jsem slíbil- hodinky a k tomu ještě pěknej výlet, kde jsem si splnil další sportovní sen. A poprvé jsem hodinkově vstoupil do téže řeky, ale prostě jsem tyhle fajnovky musel mít. Už když jsem je z donucení před rokem prodával, jsem věděl, že se k nim vrátím. Teď už mi z takovejch těch fajnovejch legend chybí snad jen ty Autavie. A u nich se snad časem taky poštěstí.
financ Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Autavky taky budou :-)Barcelona a MM300, pěkný radosti
sashator Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Jojo, bylo tam pěkně, ale musím říct, že ty 4dny bohatě stačily...škoda jen, že jsem nemohl s Marinama do vln, na koupačku to ještě nebylo....a fotbálek se vydařil- 5 fíků do poločasu (a to fakt pěknějch), doma na zahradě teď můžu opruzovat sousedy v origo drese, co víc si přát
Kid_A Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 moc pekne fotky a vylet! je potreba si delat radost, zivot mame jen jeden .... rikam to furt:))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se