Přejít na obsah

Sashatorovy pokusy

Doporučené příspěvky

Tak to jsem se pěkně seknul, vím že RX100 máš a myslel jsem, že právě fotky jsou z ní, protože výsledky mi přijdou podobné fotkám Tengeho :) No nic, těsně vedle, ale nevadí, hlavní je výsledek a ten u tebe vždy stojí za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska je to přesně 5 let 5 měsíců a 5 dní, co jsem hrdým vlastníkem tohoto kousku. Už jsem tady o nich napsal za ty roky dost, dokonce recenzi jsem vyplodil a i fotogalerii založil. Za celou tu dobu jsem ani na vteřinu nezapřemejšlel, že bych je střelil. Navíc datum prodeje vyplněný na kartě je spjat s narozením dcerky, takže by to byl i docela hřích je prodat. Snad se nikdy nedostanu do situace, že bych to byl nucen udělat. 

post-13346-024121200%201333403932.jpg

post-13346-0-84666500-1390602742.jpg

post-13346-0-92631100-1423164485.jpg

post-13346-0-33407300-1457632247.jpg

Odkaz ke komentáři

Abych trochu podpořil tátův prodej, tak i tady postnu fotky neskutečnejch krásek, který jsem měl možnost fotit. Royal Kontiki se mi líbily už v nechrono verzi, ale naživo mě zklamaly, u chrono verze to bylo právě naopak. Maj krásnej cifr plnej detailů, parádní tah, inhouse kalibr. Ty hodinky se zkrátka vymykaj mainstreamu a nemít teď jiný adepty nebo mít víc chechtáků, tak zůstanou v rodině.

IMG_2324.jpg

IMG_2329.jpg

IMG_2340.jpg

IMG_2342.jpg

IMG_2343.jpg

IMG_2350.jpg

IMG_2354.jpg

IMG_2358.jpg

IMG_2360.jpg

IMG_2363.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Nadherne, musim rict, ze nazivo me nechrono verze rovnez zklamala. Tyto jsem jeste nevidel ale vypadaji sakra dobre.

Odkaz ke komentáři

Velikost je naprosto v pohodě, právě díky integrovanýmu tahu, ten je celkově silnou stránkou celejch hodinek. Ta asociace s Ingama je na místě- podobnej tvar, podobná luneta, tah. Ale na druhou stranu jsou to pořád jiný hodinky. Mně osobně se na nich krom tahu, nejvíc líbí ten cifr. Že jsou to bicompaxy už je jen třešnička na dortu (navíc díky dvěma ručkám s plnohodnotným čítačem chrona)

Odkaz ke komentáři

Nevíte prosím někdo, jestli je mají v Brně u Hanáka ?

Docela bych je hodil na ruku.

Nějak mi uvízly v hlavě mršky.

To zpracování je supr, in-house taky a i vzhled je za mě dost koukatelnej.

U Hanáka jsem si poprvé zkoušel právě tu nechrono verzi (pravda, je to asi 6 let), takže pokud neskončili s Eternou (což podle webu asi neskončili), tak tam nějakou chrono verzi podle mě mít budou

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...