cigi Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Marceli, super, ale posečkej, jak to dopadne ohledně cifru, nechci mrhat tvojí cennou energií a vlastně sis o tohle hlasování svou aktivitou řekl Rozdíly v cifernících snad není potřeba vizualizovat, ty vidí každý přímo na webu Damasko. Za mě, zapracuj interně na tom, jak by vypadalo nahradit minutovku letadýlkem a jak bychom na to museli reagovat ostaníma ručkama. Klidně mi to pošli SZ, abychom tady zbytečně neplašili. Na to měnit cifr nemusíš. Upraveno 1. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Marceli, to je podle mne skutečně kodex, že letadýlko znamená vždy minuty, je to tak, zejména u německých leteckých chronografů. Můžeme tuhle ručku tedy zkusit jako minutovku, jako vteřinovku je to formální chyba.A právě letadýlko na vteřinovce nebude stát nic a bude výjmečné a na limitku jako dělané. Ono, čeština taky zrovna standart německých hodinek není, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 asi blbej dotaz, ale vzhledem k tomu, že vizualizace dělal excelentně Marcel na DA44 se potřebuju zeptat, jestli je nějaký rozdíl v cifru u DA34 a DA44 nebo to vyšší číslo říká, že tam je luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Za mně DA44, černý cifr, limetka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Sice nejsem v zadnem seznamu (pac nemam strelivo), ale tahle limitka me hodne zajima. Zacinam chapat Alduv smer - radeji bez lunety a vytunit vnitrek. S lunetou to ma hodne vysoky machr index (DA44), ale bez lunety (DA34) je to takovy sypaticky tichoslapek, ktery po blizsim prozkoumani (zjisteni co je uvnitr - po tuningu) hooodne prekvapi. A ke zmene barvy vterinovky a indexu na 12, bych zmenil barvu vsech indexu i rucek z vyrazne bile na sedou - svetlou, ale ne tak vyraznou. Myslim ze by to slo k pouzdru. Natlacháno z Ťapatlachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) za mě teda, DA36 ztrácí náboj Upraveno 1. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Cigi, nutno uznat, že ani číslicový základ s lunetou DA46 nevypadá vůbec špatně ...v kombinaci s kiwi zelenou, CZ/D ...hmmm. Přemýšlím mezi DA44,DA46, zahlasuji později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 za mě teda, DA36 ztrácí náboj ano, ten barevný index na 12 mi nějak nesedí ..:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Alda má pravdu, na DA 36 tato úprava nesedí, vypadá to divně za mě tedy : DA 34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černýbedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlkasect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlkoChosef76: DA 34Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomeranč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černýbedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlkasect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlkoChosef76: DA 34Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomerančIvan_989: DA44, černý cifr, limetka, letadýlka na secundovej rucicke cez cely cifernik z oboch stran rucicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černýbedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlkasect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlkoChosef76: DA 34Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomerančmarecenator: DA44 (DA34), cerny cifr, bez letadla (minutovka s letadlem je investice navic - spravne?), zatim je jedno jestli pomeranc nebo kiwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černýbedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlkasect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlkoChosef76: DA 34Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomerančIvan_989: DA44, černý cifr, limetka, letadýlka na secundovej rucicke cez cely cifernik z oboch stran rucickymarecenator: DA44 (DA34), cerny cifr, bez letadla (minutovka s letadlem je investice navic - spravne?), zatim je jedno jestli pomeranc nebo kiwi Edit: jen doplnění účastníku, vypadnul Ivan Upraveno 1. října 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 S těmi čísly mi to přijde přeplácané. Za mně DA44 s kiwi zelenou a bez kruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Dnes, 12:45 cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černý bedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlka sect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlko Chosef76: DA 34 Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomeranč Ivan_989: DA44, černý cifr, limetka, letadýlka na secundovej rucicke cez cely cifernik z oboch stran rucicky marecenator: DA44 (DA34), cerny cifr, bez letadla (minutovka s letadlem je investice navic - spravne?), zatim je jedno jestli pomeranc nebo kiwi Honza.manta - DA44, černý, kiwi, bez letadélka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černý bedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlka sect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlko Chosef76: DA 34 Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomeranč Ivan_989: DA44, černý cifr, limetka, letadýlka na secundovej rucicke cez cely cifernik z oboch stran rucicky marecenator: DA44 (DA34), cerny cifr, bez letadla (minutovka s letadlem je investice navic - spravne?), zatim je jedno jestli pomeranc nebo kiwi Honza.manta - DA44, černý, kiwi, bez letadélka. Tittus: DA44, černý cifr, určitě černá vteřinovka s letadýlkem, radši pomeranč, případně limeta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Vypadá to, že v ovoci je zatím jasno ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 cigi: ciferník s čísly ( DA 36) černý bedjasson: DA 34 kiwi nebo DA 44 kiwi/Černý cifr/Bez letadýlka sect: DA44, černý cifr, limetka, letadýlko Chosef76: DA 34 Moty123: DA44, černý/letadýlko/ ještě nevím jestli limetka nebo pomeranč Ivan_989: DA44, černý cifr, limetka, letadýlka na secundovej rucicke cez cely cifernik z oboch stran rucicky marecenator: DA44 (DA34), cerny cifr, bez letadla (minutovka s letadlem je investice navic - spravne?), zatim je jedno jestli pomeranc nebo kiwi Honza.manta - DA44, černý, kiwi, bez letadélka. Tittus: DA44, černý cifr, určitě černá vteřinovka s letadýlkem, radši pomeranč, případně limeta Mirek: DA46, schwarz zifferblatt, eimal flugzeug und kiwi, bitte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Mirek: DA46, schwarz zifferblatt, eimal flugzeug und kiwi, bitteschwarzes Zifferblatt, einmal Flugzeug und Kiwi, bitte ...slzi mi z toho oci. Upraveno 1. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se